Burun ameliyatı PİŞMANLIĞI

cicek999

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2023
30
4
30
Merhaba, ben 11 ay önce burun ameliyatı oldum hem de çoook iyi bir doktora. Burnumdaki eğrilik gitti ama böyle kaldı. Doktor iğne vs yaptı ama son durum bu. Burnum önceden daha inceydi kalın derili falan ama bu kadar da olmaz. Ne yapacağım bilmiyorum…

Eklentiler

• 94C2A769-9D48-46E6-95F2-E0D5BE286726.jpeg
    46,6 KB · Görüntüleme: 75
  • 47CC2A69-C3AE-462A-9845-6AD84E268B5D.jpeg
    44,9 KB · Görüntüleme: 71
Merhaba yandan sorunlu görünmüyor çok hoş görünüyor hatta. Önden de sadece ucu birazcık kaba gibi ama kalın değil eski hali inceyse gözünüz alışmamıştır size öyle geliyordur. Bence güzel olmuş burnunuz. Eğer kalın deriliyseniz 1.5 yılda anca oturuyor diyorlar

Çok incesiniz teşekkür ederim ama ön tarafı eskiden daha kalkıktı benim. Eski fotoğraflarıma bakıyorum daha güzelmiş

11 ay çok uzun:/ haklı bir isyan gerçekten doktorunuz revizyon konusunda ne diyor fazla kıkırdak mi doldurmus anlayamadım cidden

11 ay çok uzun:/ haklı bir isyan gerçekten doktorunuz revizyon konusunda ne diyor fazla kıkırdak mi doldurmus anlayamadım cidden
Ben de anlamadım olduğu kadar diyor. Ki bu doktor çok ünlü bir doktor…ve benim gibi büyük burun yaptığı için pişman çok hastası var

Burnun buyuk degil. Cok yakin bi cekim ve hafif caprazdan cekilmis. Ona ragmen buyuk degil. Ucu sivri burunlardan istediysen o olmamis derim ama su an yandan kotu degil. Egriligi her doktor gideremiyor. Doktor iyi birine benziyor o yuzden. Bana onden bi taraf sis gibi geldi. Ve ucu biraz garip duruyor.

Burundaki kemer alınınca sanki bir tık toplaşıyor burun bana da öyle oldu ama güzellik bir bütün burna bu kadar takılmayın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…