Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oldum da kurtuldum.yeni burnumu da çook sevdim:)
merhaba arkadaşlar. ben aranızda yeniyim :) ben de ameliyat olacağım, 13 eylülde cerrahpaşa tıp fakültesinde. ama 19 eylülde okulum başlıyor, ilk hafta gitmem diye düşünüyorum, tabi sonrasında gitmem gerekecek.12-13 gün içerisinde burnum kendini pek toparlayamaz gibi geliyor. çok şiş ve morlukla mı okula gitmek zorunda kalırım sizce ? çok kötü gözüksün istemiyorum
mrb arkadaşlar bende ameliyat olmak istiyorum üstelik kemer de var burnumda kemik eğriliği varmış sağ tarafım ufak bir üşütmede hemen tıkanıyor normal zaman da bile sol tarafıma yatamıyorum tıkanıyor ama cesaret edemiyorum napıcam bilmiyorumm....
Canım madem o kadar sorunlu, daha hala neyı beklıyorsun... Bence hemen arastırmaya başla, ama içi çok sorunluysa kkb uzmanının da amelıyata gırmesını talep edebılırsın doktorundan... Amelıyatla eskı halınden hem daha saglıklı, hem de daha guzel olur işte...
merhaba arkadaşlar. ben aranızda yeniyim :) ben de ameliyat olacağım, 13 eylülde cerrahpaşa tıp fakültesinde. ama 19 eylülde okulum başlıyor, ilk hafta gitmem diye düşünüyorum, tabi sonrasında gitmem gerekecek.12-13 gün içerisinde burnum kendini pek toparlayamaz gibi geliyor. çok şiş ve morlukla mı okula gitmek zorunda kalırım sizce ? çok kötü gözüksün istemiyorum
Bir arkadaşım ameliyattan 1 hafta sonra işe başlamıştı. Ben Kurban bayramından 1 hafta önceye gün aldım. 1 hafta izin kullanıp, 1 hafta da bayramda evde kalırım diye düşündüm. 12- 13 gün kötü bi süre değil. hala morluk kalırsa kapatıcı kullanırsın. şişlikler de zaten insan içine çıkamayacak şekilde olmuyor.Bünyeden bünyeye değişir tabi hatta sanırım ince derili, kalın derili olma durumu baya etkiliyormuş. Çok kalın derili değilsen bence endişelenme. Şimdiden geçmiş olsun.
Canım madem o kadar sorunlu, daha hala neyı beklıyorsun... Bence hemen arastırmaya başla, ama içi çok sorunluysa kkb uzmanının da amelıyata gırmesını talep edebılırsın doktorundan... Amelıyatla eskı halınden hem daha saglıklı, hem de daha guzel olur işte...
haklısın canım sanırım biraz cesarete ihtiyacım var ve iyi bir dr. bulursam cesaretimin artacağından eminim
Geçmiş olsun bende düşünüyorum ama hala doktor arayışındayım bakalım artık...
birkaç doktor belırle, yüzyüze göruş, ona gore kararını ver derim 2 hafta içinde... düşündükçe sonu yok bunun çünkü. olmayı duşünüyorsan zaman kaybetme hemen arastırmaya başla da,ol kurtul derim.
Merhaba
Sonunda deviasyon ameliyatımı oldum bugün 4.gün.
Yalnız akıntılar sonucu olusan burun içi kabuklanmalar, pıhtılaşmalar olustu haliyle.İyice nefes alışım güçleniyor bunlar yüzünden.
Bunları nasıl temizliyorsunuz acaba?
Fikri önerisi olan var mı?
merhaba arkadaşlar merak ettiğim birşey var ameliyattan kaç gün sonra iş hayatımıza dönebilicek normal görünüme erişiriz?