biri bana yardımcı olsun nolurrrrrrrr estetik burun amelıyatı olucam ama esenler avıcenna hastanesinde olan varsa yassın lutfen
biri bana yardımcı olsun nolurrrrrrrr estetik burun amelıyatı olucam ama esenler avıcenna hastanesinde olan varsa yassın lutfen
bende boğaziçi tıp merkezinden necdet uçarı düşünüyorum
merhaba arkadaslar;
8 agustos gunu ali duman ile burun ameliyati olacagim.ameliyatim lazer destekli yapilacak ve internet uzerinden ali bey tasarim yapamyacagini muayene sonrasi ancak bir tasarim yapabilecegini,ama elimde varsa tasarim ona göre de hareket edecegini bildirdi.oysa ben tasarim yapamiyorum 1 aydir ugrastim indirmedigim programlar kalmai ama basaramadim.size özelden resimlerimi yollasam yada hotmailden bana yüzüme uygun bir tasarim yapabilecek arkadas varmi aramizda.en azindan sizde fikir vermis olursunuz.cok tesekkür ederim sevgiyle kalin.
İşin en zor taraflarından biri anesteziden kurtulmak.. ama başa gelen çekiliyo :) bak ben ameliyat olalı 4 gün oldu.. yüzümdeki morluk ve şişlerin %80 i geçti. kendimi hiç ameliyat olmamış kadar iyi hissediyorum:)))) bugün tamponları da çıkardılar. ve süper bir şekilde nefes alıyorum... yani ilk 2-3 gün gerçekten sıkıntılı... ama sonuc alınca insan hatırlamıyor bile çektiklerini... inşallah burun şeklimde düzgün olur ama bunu tam olarak anlayabilmem için daha çok zaman var... bakalım hayırlısı...
Kızlar benim sonum ne olacak bilmiyorum veli beyden de vazgeçtim Abdükladir beyle Emre bey arasında gidip geliyorum karar veremedimİstanbula gidişimle dönüşüm toplamda 15 gün sürecek.Hadi tamponlar çıktı bandajlar ateller vs de çıktı sonrai süreçte bi sorun olursa diye korkuyorum çünkü çok uzaktayım anca ikinci ya da üçüncü ayımda gelebilirim.Ne diyosunuz cesaret edip ameliyat olsam mı
sağlik sorunun yoksa olma canım olan biri olrak tavsiye ediyom cok sıkıntılı
ameliyat olduktan sonra ne siklikla dr kontrolu sart bilen arkadaslar cevaplarsa sevinirim,ben de istiyorum ama 20 gun icinde olmasi bitmesi gerek,sonra kont.de giremem zaten..kont.gerekli mi 20 gunde belli olmaz mi durum ve sonra ucaga binilebilir mi...
sağlik sorunun yoksa olma canım olan biri olrak tavsiye ediyom cok sıkıntılı
bende de aynı sorun var toplamda 15 gün falan kalıp dönücem.Sanırım ilk üç ay boyunca ayda bir kere sonra da iki üç ayda bir kontroller olucak.