Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

mefee umarım ameliyatın iyi geçer,bende biran önce karar verebilsem iyi olacak...
tekrar ameliyat olacaklara allah kolaylık versin umarım herşey istediğiniz gibi olur...

kızlar ben emre beyle abdülkadir bey arasında kalmıştım ama veli beyde karar kıldım gibi çünkü maliyetin de uygun olması önemli bi de istanbulda kaldığım süre içinde veli beye gidip gelmem daha kolay olacak sanırım bugün aradım randevu almak için ama randevu veremiyorlarmış muayene için de ravdevu alamadım bakalım nasıl olcak

biri bana yardımcı olsun nolurrrrrrrr estetik burun amelıyatı olucam ama esenler avıcenna hastanesinde olan varsa yassın lutfen

biri bana yardımcı olsun nolurrrrrrrr estetik burun amelıyatı olucam ama esenler avıcenna hastanesinde olan varsa yassın lutfen

bende boğaziçi tıp merkezinden necdet uçarı düşünüyorum

ben oraya kendi burnumun fotosunu yolladım canım eğer estetik olsa nasıl bir görünüme sahip olr diye photoshoplayıp geri gönderdiler inanırmısın normal halinden bir farkı yok.. insan azcık daah değişiklik yapardı vazgectim

canım geçmiş olsun, belki ameliyat olmuşsundur, ama lazer destekli burun ameliyatı nasıl oluyormuş merak ettim.

ben anesteziden çıktıktan bir süre sonra gülme krizlerine girdim saçma şeylere glüyorum habire, anestezinin etkisiymiş

Son düzenleme:
Kızlar benim sonum ne olacak bilmiyorum veli beyden de vazgeçtim Abdükladir beyle Emre bey arasında gidip geliyorum karar veremedim İstanbula gidişimle dönüşüm toplamda 15 gün sürecek.Hadi tamponlar çıktı bandajlar ateller vs de çıktı sonrai süreçte bi sorun olursa diye korkuyorum çünkü çok uzaktayım anca ikinci ya da üçüncü ayımda gelebilirim.Ne diyosunuz cesaret edip ameliyat olsam mı

sağlik sorunun yoksa olma canım olan biri olrak tavsiye ediyom cok sıkıntılı

kasım ayında olucam inşallah ameliyatımı.kayseri de saffet örs e olucam.çok heyecanlıyım.hayatmda neler değişicek bilmiyorum ama umarım pişman olmam sonradanhem heyecan var hem korku var.revizyonları duydukça vazgeçer gibi oluyorum ama herkesin başına gelicek değil ya.yok yok kesin olmalıyım.önden güzel görünüyor burnum ama yandan hiç sevmiyorum.insanlara yan dönmek istemiyorum yan profilden resmim yok.zaten ameliyatımı bir olayım bol bol yan profilden resim arşivi yapıcam:)

ameliyat olduktan sonra ne siklikla dr kontrolu sart bilen arkadaslar cevaplarsa sevinirim,ben de istiyorum ama 20 gun icinde olmasi bitmesi gerek,sonra kont.de giremem zaten..kont.gerekli mi 20 gunde belli olmaz mi durum ve sonra ucaga binilebilir mi...

bende de aynı sorun var toplamda 15 gün falan kalıp dönücem.Sanırım ilk üç ay boyunca ayda bir kere sonra da iki üç ayda bir kontroller olucak.

sağlik sorunun yoksa olma canım olan biri olrak tavsiye ediyom cok sıkıntılı

esrazulal nefes alırken çoğu zaman tıkanıklık yaşıyorum.10 yıldır bu haldeyim hep korktum ameliyattan şimdi de olucaksam ikisi de aradan çıksın istiyorum.Sadece estetik amaçlı değil yoksa haklısın sıkıntısı olmaz olur mu hiç.Sence 15 günde işe dönebilir miym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…