Benimde cuma günü randevum var arkadasım benim de kesinleşti artık olacagım.gün geçtikçe nefes alamaz oldum..
Daha önce olmuşsun deviasyon ameliyatı çok agırmı canım.Ben arastırdım en fazla 45 dk sürüyormus, burun ameliyatları arasında en kolay olanıymıs..
Ameliyat sonrası cok agrı sızı olmuyormus birçok ünlü doktorun röportajlarını dinledim...Benim sağ tarafa yatmış konka denen sey tıkamıs iyice..Nasıl oluyor ki şeklinde birşey yok
Artık bakalım ne olacak off
şimdiden geçmiş olsun. deviasyon ameliyatı gerçekten çok kolay bir operasyon, 1 saat sonra odana bile gelmiş olursun. ben ameliyat sonrasında birkaç gün nefes almada zorlanmıştım ama onun da nedeni eskiden kullanılan upuzun tamponlardı. ama artık kullanılan tamponlar çok minik o yüzden korkacak birşey yok.. hiç ama hiç korkma.. umarım yarın beni ameliyatımda başarılı geçer.. çok ama çoook stresliyim
oww doktorun güzel canım ya .. maşallah eline kuvvet versin allah...
ssk anlasmalı diyorsun dimi, bu deviasyon ameliyatından ücret alıyorlar mı ..
hangi hastane onlar bana özelden atsana canım referans olur bana...ben cuma günü görüşcem üsküdar devlet hastane op.dr.nihat çakır hakkında iyi duyumlar aldım ama bakalım umarım iyi olur hersey
çok sağol canım düşüncelerini esirgemediğin için..içim rahatladı teşekkürler..
umarım seninde yarın güzel geçer rahat olursun daha önceden olmussun en azından bi nebze olsun rahatsındır bilirsin o düzeni..
ben hiç bilmiyorum hiç ameliyat olmadım daha önce hatta bırak ameliyatı doktora gitmişliğim pek yoktur..
yaz buraya tamam mı kesin gelişmeleri..bekleyeceğim canım..umarım saglıkla yazarsın
eveeeet ameliyatımı oldum ve geldiiim... bu sefer deviasyon haricinde rinoplasti de olduğum için yüzüm gözüm mosmor ve şiş halde. ancak iyileşmeler başladı bile... ağrım hiç yok denecek kadar azdı. inşallah daha iyi olacağım. şimdilik hoşçakalın
ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi yolluyorum.
ben 44 yaşındayım bu forumda yeniyim,yıllardır korkudan burun ameliyatı olamadım burnum hem kemerli hemde zamanla yana kaydı.
bu aralar bayağı bir düşünmeye başladım çünkü geceleri nefes almakta zorlanıyorum ve panikle kalkıp çarpıntı başlıyor.
doktor panik atack dedi ilaçlar içtim fakat ilaçlar daha kötü yaptı ruhsağlığımı bozdu çarpıntılar devam ediyor benim düşüncem bunların nedeni kesinlikle gece nefesimin durması.
fiyatları araştırdım 4-5 bin tl arası.
artvin de devlet hastanesinde estetik 750 tl ye oluyorlar arkadaşlar tavsiye ediyor,herşeyde birhata bulduğum için benim de ameliyatı beğenmeme korkum var ve geriye dönüşü mümkün değil.
ayrıca estetik olanların genelde estetikli oldukları belli oluyor burun yukarda dudak kalkık ve şiş, burun delikleri fazlaca açılmış.
bakalım artık inşallah bana da cesaret gelir ve bir an önce şu nefes alma ve görüntü probleminden kurtulurum.herkese sevgiler.
Merhaba arkadaşlar perşembe günü ameliyat olucağım, burnum kemerli ve büyük bir burun, kavisli burun istemiyorum beren saatinki gibi istiyorum, doktora bunu nasıl anlatırım burun başlangıç noktasını düz indirip sonra ucu hafif kaldırıp burun üstünü iyice oymalımısın mı demeliyim?
Teşekkürler..
burnunun düz görünümü, şimdiki hali hafif değişmiş burun ucu estetiği yaptırmıs olabilir belki. çünkü her fotoğrafta farklı görüyorum ben :S
Eki Görüntüle 245492
Geçmiş olsun canım, merak etmiştim seni ve geldin hayırlısıyla oldun ameliyatını..
Nasıl geçti, benim en korktugum sey narkozu nasıl attın..
Umarım istediğin burna kavusursun
evet canım burun ucu estetıgı yaptırdıgı basına yansımıştı bi ara, ama bu konuyla ılgılı ayrı bır başlık var,oraya koysan daha iyi olurdu.
İşin en zor taraflarından biri anesteziden kurtulmak.. ama başa gelen çekiliyo :) bak ben ameliyat olalı 4 gün oldu.. yüzümdeki morluk ve şişlerin %80 i geçti. kendimi hiç ameliyat olmamış kadar iyi hissediyorum:)))) bugün tamponları da çıkardılar. ve süper bir şekilde nefes alıyorum... yani ilk 2-3 gün gerçekten sıkıntılı... ama sonuc alınca insan hatırlamıyor bile çektiklerini... inşallah burun şeklimde düzgün olur ama bunu tam olarak anlayabilmem için daha çok zaman var... bakalım hayırlısı...
evet canım burun ucu estetıgı yaptırdıgı basına yansımıştı bi ara, ama bu konuyla ılgılı ayrı bır başlık var,oraya koysan daha iyi olurdu.
o konuyada ekleyebilirim kendim karşılaştırdım bunu cünkü bana cok değişik geldi. demekki basına yansımış tesekkür bu yorum icin