Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

ncelikle herkese merhaba..
yaklaşık 2 senedir sürekli bu forumu uzaktan takip ettim.. saçlarımı bu forumdan öğrendiklerim sayesinde uzattım, saç rengimi sizlerin yazdıklarınızdan yola çıkarak buldum, istemediğim tüylerimle baş etmeyi yine sizlerin yazdıklarınızdan öğrendim:) ve bir sürü şey.. canım sıkıldıkça açıp okudum ve gerçekten çok güzel şeyler paylaşıyorsunuz, inanılmaz samimi bir ortam yaratıyor, inanılmaz faydalı bilgiler veriyorsunuz. öncelikle bütün bunlar için teşekkür ederim:)
son 6-7 aydır ise burun estetiği ile ilgili araştırma yapıyorum. neredeyse bütün yazdıklarınızı okudum:) ameliyat olanlar ve olacak olanlar için geçmiş olsun diyorum..
estetik ameliyatına karar vermek hiç kolay değil.. Sizlerin tecrübelerinizden yola çıkarak ben de kendimce bir karara vardım;
burnum beni yıllardır çok rahatsız ediyor 2 yaşımdan 21 yaşıma kadar sürekli ağır gözlükler kullandığım için üstte hafif ama çok rahatsız edici bir kemer oluştu. şimdi 23 yaşındayım ve özgüvenimi etkileyen bu kemerden kurtulmak istiyorum. burun ucu ve burun deliklerimden hatta burnumun önden görünşünden çok memnunum. ama yandan bakınca tam bir facia. bunun için şöyle bir karar verdim burun ucuma dokundurtmadan yalnızca üstteki kemeri aldırtmak istiyorum. ancak bunun için güvenilir bir doktor bulmam lazım ki doktorun çok önemli bir faktör olduğunu da yine sizlerden öğrendim:)
sizlere sormak istediğim;
1) avcılar ve yakın çevresinde bildiğiniz güvenilir kbb doktoru var mı? bu işlemi bir kbb doktoruna mı yoksa estetik cerraha mı yaptırmalıyım?
2) medical park bahçelievler ya da medicana hastanelerinde bu tip bir operasyon geçireniniz var mı? ya da yakın çevrenizden tecrübeler paylaşabilir misiniz?
3) sizce yalnızca kemeri aldırmak iyileşme sürecini kolaylaştırır mı? aranızda böyle bir operasyon geçirmiş olanlar varsa lütfen tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
biraz uzun yazdım farkındayım. okuduğunuz için çok teşekkürler.. yardımcı olmaya çalışan herkese de şimdiden teşekkürler..
ve son olarak hepinize iyi ki varsınız diyorum:)

kbb mi plastik mi bnd kararsızım bnd ufak bi kemer var onu yollıyım istiyorm, ama septum deviasyonumda var fakat nefes almamı engellemiyo, oyüzden sanki yine de kbb ye gitmem lazım gibi geliyo.. ama şu da var kemer alınında burun ucu da illa bi elleniyo hafif, eğer burun dudak açında düşüklük varsa onu düzeltiyolar sonuç daha bi şık oluyo

yaa aynı sorun bendede var septum deviasyonu,konka büyümeside var.bide uzun kemerli bir burnum var.kbb a gittim ben konkaları küçültürüm deviasyonuda yaparım ama ilerde problem olursa estetik cerrahına mecburen gitmek zorunda kalırsın burunda düşme felan olursa dedi..garanti birdaha nefes sorunun olmaz demedi.estetik cerrahına gittim %100 problemlerini çözerim dedi görüntü nefes hepsi dedi sorunda olmaz olursada garanti veririm dedi bende estetik cerrahından yanayım.görüntümde problem olmasaydı bi nebze giderdim kbb doktoruna ama estetik cerrahı'' burun bizim uzmanlık alanımız dedi'' ben estetik cerrahından yanayım

ankara'da olanlar için volkan tayfur'u bi araştırın derim. yptgm arastrmalara gore hastalarna agrı kesici yazmya gerk bile duymyn agrısız zahmetsz ve tamponsuz b ameliyt uyguluyo. ve hastalarnn yorumlrı oldukca iç açıcı

canım sen nereden duydun acaba hasta yorumlarını... burada ıkı üç kısı yazmıs sadece de...

canım ya ben saçlarını nasıl uzattın onu merak ettim bu arada bence sadece o kemer için olma önden çok güzel diyorsun benim burnum hem büyük hem de çok kemerliydi laz uşağı gibiydim ama ısrarla olmak istiyorsan tabi ki plastk cerrah yapmalı onların uzmanlık alanı sonuçta,kemer aldırma konusuna gelince törpü yapılan kısım sızlıyor ama öyle çok değil...

benim gittiğim 3 doktorda ameliyatta sonra %90 düşme olur o yüzden estetikte yapalım biraz dedi kbb'ciye gittim ama ben.benim çok arkadaşım oldu bu ameliyatı brunlarındaki ufak sorunları da düzelttirdiler ve hepsi kbb'ciydi...

ben de ankara'da Metin Yılmaz'ı öneriyorum.henüz ameliyat olmadım ama olanları gördüm ve çok doğal buldum.

bilemedim ki:S kbb de baş boyun cerrahisi bizim uzmanlık alanımız diyo.. güvenmiyorum ben zaten doktorlara çok ciddiyetsiz olabiliyolar ve umursamaz, tamam senin bininci burun ameliyetın olabilir ama hasta için öyle değil işte, senin benim isteğim dışında bişi çıkartman ortaya benim sorunum olucak. hele bu işin içinde olunca insan hiç güvenmiyo valla..

Merhaba kızlar,

Op.Dr.Barış Naiboğlu hakkında fikri olan var mı acaba ? :44:

yarın ameliyat oluyorum. 7-8 yıl önce septum deviasyon ameliyatı olmuştum. Sadece kıkırdak almışlardı. Nefes problemim son bir senedir tekrar başladı ve yeniden ameliyat kararı aldım. Bu defa kemikteki eğriliği de düzeltecekler. İşin içine kemik de girince estetik cerrah tercih ettim operasyon için.. Yani hem septum deviasyon hem de rinoplasti ameliyatı olacak. Ama ben bu sefer çok ama çoook gerginim.. Hatta korkuyorum bana şans dileyin kızlar.. size sonuçları yazacağım.. haaa bi de c.tesi den beri adet geciktirici kullanıyorum. Stresten olsa gerek ayın 21 inde regl olmam gerekirken c.tesi günü direkten döndüm az kalsın sökülecektim. Bir sorun olmaz di mi bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çook sevinirim... Güzel burunlu günler dilerim herkese.....

Benimde cuma günü randevum var arkadasım benim de kesinleşti artık olacagım.gün geçtikçe nefes alamaz oldum..
Daha önce olmuşsun deviasyon ameliyatı çok agırmı canım.Ben arastırdım en fazla 45 dk sürüyormus, burun ameliyatları arasında en kolay olanıymıs..
Ameliyat sonrası cok agrı sızı olmuyormus birçok ünlü doktorun röportajlarını dinledim...Benim sağ tarafa yatmış konka denen sey tıkamıs iyice..Nasıl oluyor ki şeklinde birşey yok

Artık bakalım ne olacak off

çok geçmiş olsun canım...bende ayın 27 sinde ameliyat oluyorum. doktorum bana adet tarihini ayarla ilk günü ameliyat gününe gelmesin özellikle demişti.
inşallah rahat ağrısız bir ameliyat geçirirsin canım.

benimde sağ tıkalı canım...ayın 27 sinde ameliyat oluyorum Allahın izniyle

benimde sağ tıkalı canım...ayın 27 sinde ameliyat oluyorum Allahın izniyle

Geçmiş olsun canım, bi çırpıda atlat..Bakalım bana gün ne zaman verecek...
Olunca buraya yaz tamam mı canım merak ediyorum gercekten..Başıma geleceği için

Sana da nazal septum deviasyonumu dediler..Bana öyle dedi doktor..

Evet canım aynı...tabiki yazarım ...ama gördüğüm fotolarda herkes kamyon çarpmış gibi ameliyattan hemen sonra.
umarım iyi olurum anlatırım .
sanada geçmiş olsun canım.

Evet canım aynı...tabiki yazarım ...ama gördüğüm fotolarda herkes kamyon çarpmış gibi ameliyattan hemen sonra.
umarım iyi olurum anlatırım .
sanada geçmiş olsun canım.

Tamam canım beklicem yazını.
İstanbul'da mısın? Hangi doktora ve hangi hastanede olacaksın ?

Çok soru sordum ama bende ist' teyim ondan canım, merak malum

Tamam canım beklicem yazını.
İstanbul'da mısın? Hangi doktora ve hangi hastanede olacaksın ?

Çok soru sordum ama bende ist' teyim ondan canım, merak malum

soru sorman gayet doğal bende tecrübesi olan arkadaşlara çok soruyorum
doktorum Abdülkadir Göksel..istanbuldayım, anadoluyakasında.
2 hastane varmış anlaşmalı birini seçicem artık canım.

soru sorman gayet doğal bende tecrübesi olan arkadaşlara çok soruyorum
doktorum Abdülkadir Göksel..istanbuldayım, anadoluyakasında.
2 hastane varmış anlaşmalı birini seçicem artık canım.

oww doktorun güzel canım ya .. maşallah eline kuvvet versin allah...
ssk anlasmalı diyorsun dimi, bu deviasyon ameliyatından ücret alıyorlar mı ..
hangi hastane onlar bana özelden atsana canım referans olur bana...ben cuma günü görüşcem üsküdar devlet hastane op.dr.nihat çakır hakkında iyi duyumlar aldım ama bakalım umarım iyi olur hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…