- 28 Ekim 2008
- 6.979
- 147
merhabalar, bende burun ameliyatı yaptırmak istiyorum burnumda kemik cıkıntısı görüntüsü var ayrıca burun ucum büyük. hangi doktoru öneriyorsunuz benim kafam cok karısık doktora karar veremiyorum daha doktorlarla görüscek sekilde bile doktorları ayıramadım. benim en iyi siz anlarsınız cok korkuyorum ve karasızım lütfennn yardım edinnn acill:84:
merhaba rüyarüya hangi doktora ameliyat oldun ben doktor konusunda cok kararsızım su doktora ameliyat olma veya ol dediğin biri varmı cevap verirsen cok sevinirim lütfen yardımmm
Ameliyati oldum yuzum cok sis goz kapaklarim dahi sis zar zor yaziyorum bu yaziyi sans dileyen arkadaslara tesekkur ederik ameliyat iyi gecmis doktoruma gore bakalim yuzum inince dahada rahatlicam..
Ben nefes alamadığım için ameliyat oldum, ilk ameliyatımda doktora olabildiğince ben kalayım fazla dokunmayın, yüz ifadem aynı kalsın dedim, o da sağolsun açmış kapamış, sadece burun kökümdeki fazlalığı alıp bırakmış, deviasyonumu düzeltmemiş, burun kanatlarımdaki yapışıklığı açmamış, nefes problemim devam ettiği gibi burun çatım açık kalmış, burun kanatlarıma da ellemediği için burun kanatlarımdaki çökme aynen kalmış. Sonra karar verdim Cemil Tugay'a ameliyat olmaya, bu sefer doğal olsun, olabildiğince ben kalayım dememeye karar verdim, benimde düşündüğüm millet ne derdi, elalem artık umrumda değil, elalem benim yaşadığım eziyeti biliyor mu? Bu sefer tekrar bıçak altına yatmışken adam gibi bişey olsun dedim, küçük, kavisli, kalkık olsun dedim, hem nefes alabileyim hem de güzel görünsün dedim, hatta yüz ifademi olumlu şekilde değiştirsin dedim. 4 Temmuzda ameliyat oldum şuanda çok memnunum, elalemde umrumda değil.
merhabalar! burun estetiği başta olmak üzere bir çok kadınsal mevzuyu araştırırken bu forumlara baktım ve ortamı çok sıcak buldum ve dedim ki artk ben de üye olup aralarına katılmalıyım!! :)
şimdi direk konuya giriyim; burnum çok kemerli yada çok büyük bir burun değil, ama büyük bir burun. bir kemik çıkıntım var ufak ve deviasyon var.sanırım bundan dolayı da burun ucumda hafif bi asimetri var. gidip yaptırıcağım yerdeki doktorla konuştum. sadece törpülemek gerektiğini kırmaya gerek olmadığını, ucunu 3 mm küçültüp eşitleyeceğini ve açık teknik olucağını söyledi. bikere kırmıcam diyince bi heves ve cesaret geldi bana:)) ama çevremdeki çoğu insan delimisin ne gerek var, ne burunlar var seninki iyi, o eziyete değer mi, burnu mafediyolar sonra çok pişman olursun burnun düşer nefes alamazsın vs.. sen sanatçımısın estetikli burun normal hayatta çok gereksiz, kötü duruyo filann... caydırılmaya çalışıyorum yani. 25 yaşındayım, hoşuma gitmeyen bi profilim var ve daha muntazam bir burun istiyorum hepsi bu! ama cidden sağlık açısından yada estetik sonradan sıkıntı yaşarmıyım diye de çok korkuyorum( ve sizden fikir bekliyorummm
canım aynı sorun bende de var. ben de profilden sevmiyorum. ama insanlar gerek olmadığını ben söylemesem fark etmediklerinii söyleyip ne gerek var diyorlar. herkes böyle deyince benım de kafam karışıyor acaba ben şımarıklık mı yapıyorum diye :S böyle herkese kulak asarsak olamayız bence :S:26:
merhaba Bloodie, şiş olması çok normal canım onlar inecek nasıl olsa önemli olan şeklinin istediğin gibi olması. en kısa zamanda fotoğraf bekliyoruz...Bugün 18. gün oluyor burnum hala çok şiş, kavisli burun yaptırmadım =)
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldımHepinize merhaba öncelikle. Burun ameliyatı oldum ve bu konuda çok fazla arkadaşıma yol gösterdim:) sormak istediklerinizi cevaplayabilirim. Görüşmek üzere
ben de yaklaşık 20 gün sonra ameliyat düşünüyorum ama açıkçası çok korkuyorum.burada yazılanları okudukça rahatlıorum . kendimi şimiden ameliyathanede görmeye b,le başladım rüyalarmda :S
ama karare vermişken yaptırmak istiyorumm..narkozluyken hiçbişey hissedilmiyo diyolar ameliyattan nekadar sonra uyandı ameliyat olnalar acaba?
Önden olan fotografta: Burun sırtında kemer var
Kaşlardan burun ucuna çizilen kaş-burun ucu çizgisi bozuk
Burun orta kısmı geniş
Burnunuzun uç kısmı büyük
Profil fotoğrafınızda: Burun ile alnınızın birleştiği yerin konumu önde
Burun sırtında kemer var
Burun uç kısmı sarkık
Burun ucu ile dudak üst kısmının yaptığı açının erkeklerde 90 derece / bayanlarda ise 95-100 derece arasında olmasını istiyoruz.Sizin burun ucu ile dudak üst kısmı arasındaki açınız..........93 derece civarında
Çözüm önerileri: Burnunuzun sırtındaki kemer alınarak burun sırtınız hafif kavisli hale getirilmeli ve burun ucunuz ile dudak üst kısmı arasındaki açı 95 derece civarına getirilerek kaldırılmalı.
valla emre beyin sitesine fotoğraflarımı yolladım bir sürü şey sıraladı gördüğünüz gibi:) ameliyat yaptırma ne gerek var diyenlere yanıt olarak basıp bunu göstercem:)))
off kime ameliyat olsam ki