Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

izmir'de burun ameliyatı olmak isteyenler Muhammet Dilber 4-5 kişi olursak gelecek.. :)

Arkadaşlar ben birkaç ay sonra burun estetiği olmayı düşünüyorum. Mersin'de yaşıyorum. Burada biraz araştırdım ama çok kafama yatan birini bulamadım. Kuzenim yakın zamanda Şakir Ünal'a ameliyat oldu sadece aklımın bir köşesinde o var. Daha çok İstanbul'daki doktorları araştırdım. Emre İlhan, Barış Çakır, Güncel Öztürk en çok rastladığım isimlerdi. Daha da detaylı araştırınca en çok içime sinenin Güncel Öztürk olduğuna karar verdim. Twitter adresine, kendi sitesine falan bayağı bir baktım. Özellikle özgeçmişinden ve sanatçı yönünden, heykeltraş olmasından çok etkilendim. Ayrıca öyle türk lokumu tarzı bir burun değil de kendi yüzüme yakışan doğal bir burun istediğim için yine hakkında yapılan yorumlar neticesinde aradığım özelliklere sahip gibi geldi. Güncel Bey'e ameliyat olan arkadaşlar ya da bilgisi olanlar bana yardımcı olursa, fikir verirse çok sevinirim. Ayrıca yine İstanbul'da ya da Mersin'de bildiği iyi bir doktor olanlar varsa lütfen söylesin.

Estetik olmak isteyen arkadaşlar Malatya Araştırmada Bilge Türkbilen'e kesinlikle düşünmeden ameliyatınızı olun derim, fotoğraflarımı bulsaydım hemen sizinle paylaşırdım, çok dogal, ilgili, alakalı ve kesinlikle size yakışmayacağını düşündüğünü yapmayan bir doktor, devlet hastanesinde olması da cabası, ben ameliyat olduğum sene hiç ücret almıyordu hastane şimdi 700 TL gibi bir ücret alıyorlarmış..

Herkese merhaba, bugün ameliyat olalı tam 1 hafta oldu. Alcim yarin cikicak şuan sadece burun ucunu görebiliyorum :) kalkikligi şuan tam kıvamında görünüyo ama merak ettiğim bisey var. burun üçünün sonradan düştüğünü, sis iindikçe burun ucunun aşağı egilecegini yazan arkadaslar olmua forumda. Bu boyle mi olur. Korkmalimiyiiim??

canım meraba bende burnumu orhan beye yaptırıcagım sanırım randevuya gıdıcem cok karaesızım bayadır arastırıyorum burnun resmını gormem mumkun mu acaba ?

Merhaba ben yılbaşı öncesi burun ameliyatı oldum Hüseyin Güner'e bu gün 8 hafta oluyo herhangi bir sıkıntı görünmedi. Açıkçası şişiklik yada morluk ta gerçekten olmadı bu gün 3. kontrolüm vardı ve doktor bey herşeyin yolunda olduğunu söyledi. Şu an için yeni görüntümden gayet memnunum ameliyat sürecinde çok düşünmüştüm nefes problemi yada memnuniyetsizlik olurmu diye. Ama gerçekten hiçbir sıkıntı yaşamadım düşünenler varsa özelden de detayları yazabilrim. Tavsiye ederim vallaaa:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…