Canım ben ameliyat olalı tam 9 gün oldu...Aynı andaa hem burun hem göğüs ameliyatı oldum...Dün alçım çıkarıldı. Düne kadar bunalımdaydım, burnumun ucu çok büyük kaldı diye, alçı çıktı şoka girdim. Alçının alt kısmı burun ucuma baskı yaptığı ve toparladığı için top gibi kocaman bir burun duruyordu. Alçım çıkınca bir anda bambaşka bir burun ile karşılaştım...Daha şişlikler inmeden böyleyse inince düşünemiyorum. Sana diyeceğim şu benim doktorum Orhan Çizmeci..Çapa da estetik profesörüdür ve bir çok ünlü estetisyenin hocasıdır. İnternette hakkında çok çok az bilgi bulacaksın. Reklamdan ve internet üstünden bilgi ve paylaşımdan uzakdır. Bana da onu tanıma fırsatını bir tanıdığım verdi. Benim kadar korkak biri gözü kapalı ameliyat oldu. İyiki de olmuşum canım hocam...on numara göğüslerim var bu arada:) oh oh oh diyorum...Daha fazla yazmama gerek yok, keşke onu bi tanısan keşke kendine o şansı versen, meslektaşlarından bir değil yüzlerce adım ötede bir insan...Hastasını öyle bir seviyor ki bildiğin seviyor başka açıklaması yok...öptüm muck muck