Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

ya ben nasıl resim görecem

doktorunuz kimdi

ha gayret 25 msjjjjjjjjjjjjjjj kusura bakmayn

Son düzenleme:

canım ben de 9 haziranda ameliyat oldum 1 buçu kay oldu hemen hemen burnumu hiç beğenmiyorum isyediğim gibi olmamış.Sen olalı çok olmuş peki bir buçuk aydan burnunda değişme olmuşmuydu yani yoksa daha değişmedi mi

Inme payi ne kadardir burun ucunun ve ne zamana kadar iner bilen varsa pleasssse

tatlım ben bi buçuk ay oldu ameliyat olalı emini m ki iner takma ben kalkık olmasını çok istedim ama olmamış. Hem niye inmesini istiyorsun ya ben de kalkık olmadığı için hep üzlüyorrum

Benim 1,5 ayda şekli ortaya çıkmıştı ama kavis bölümü şişti hala. Benim şişliklerim baya geç inmişti.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

peki Betul 1.5 ay sonrakiylemisal 4 ay sonraki hali arasında fark var mıydı

Vardı tabi canm. Zaten doktr masaj vermişti hergün masaj yaparak şeklin ortaya çıkmasını kolaylaştırıyodum. Burnumun tamamen oturması 8 ayı buldu ama. Ben ilkten kemerli kalıcak sanmıştım doktorum beklememi söyledi zamanla düzeliceğini söyledi. Dediği gibide oldu zamanla düzeldi ☺️👍

peki betül inşallah bnm de öyle olur:) çoook sağol :)))))))))))))))))

Burun ameliyatı sonrası oturur pozisyonda mı uyumak gerekiyor

Merhaba arkadaşlar,ben yaklaşık 1,5 sene burun ameliyatı için doktor araştırdım.Benim burnum küçük ve aşağıya düşüktü gülünce daha da düşüyordu ve artık takıntı haline getirmiştim.Fotoğraf çektirmemeye yada gülünce elimle burnumu kapatıyordum.Fakat estetik yaptıran herkes bana çok yapay geliyordu okka gibi kusursuz burunu yüzün ortasına koymuşlar gibi duruyor ve herkeste olan aynı ifade beni soğutuyordu.. anlayacağınız çok arada kaldım:)Sonra Ali Mezdeği’nin Nişantaşın daki muayenesine gittim Ali bey ile konuştuğum zaman içimden evet doktorumu buldum dedim. Yaptığı burunları gösterdi daha da ikna oldum Ali bey gerçekten güvenebiliceğiniz çok kaliteli bir doktor.Bunu ilk konuşmanızda hissedebiliyorsunuz.Bu arada Ali bey ile görüşmeyi beklerken çene ameliyatı olmuş başka bir hastayla konuştum bu da beni çok etkiledi çene cerrahisi olan bir doktorun yüze nasıl bir burun yapılacağını iyi bilendir bence ...Neyse gelelim ameliyat gününe sabah saat 9 da hastanede oldum tabi bu arada hayatımda hiç narkoz almadım,bayılmadım bilmediğim bir durumu yaşamak beni çok tedirgin etti:)nabzım 130 lardaydı.İlk narkozu verecek olan doktor geldi en son hangi ilacı kullandın?,daha önce ameliyat oldun mu?...vs gibi sorular sordu gerekli tüm testler yapıldıktan sonra uygun görüldüm ve geldi ameliyat anı Ali bey geldi fotoğraflarımı çekti tabi ben bu arada bir sürü şey soruyorum ve korkuyorum yani neredeyse vazgeçicem:) sonra bana bir iğne yaptılar erkek arkadaşım ne zaman etki eder dediğini hatırlıyorum o an gülmeye başladım kendimi o kadar iyi hissettim ki kuş gibiydim hani dünya yansa umrumda değil ameliyat odasına alındım sürekli konuşuyorum ama ne dediğimi duymuyorum tek hatırladığım burası ne kadar kalabalık.....Sonra odadan çıkışımı hatırlıyorum o kadar üşüdüm ki hemen üzerimi örttüler.Hiç ağrım olmadı sadece ağızdan nefes almak beni biraz sıkıntıya soktu o kadar.2.gün ise tamponlarım alındı hiç acımıyor sadece burnunuzdan uzun bir şey çıkması doğal olarak hoş pek hoş değil:))Tamponlarım alındıktan sonra taburcu edildim yüzüm biraz şişti 3. ve 4. günü şiş oluyor endişelenmeyim sakın 5.günden sonra çok rahat nefes almaya başladım .Ali bey o kadar doğal bir burun yaptıki görenler ya sende bir değişiklik var botox mu yaptırdın,gittikçe güzelleşiyorsun elmacık kemiklerini mi yaptırdın diye soranlar oldu yani direk burnunu mu yaptırdın diyen olmadı.Tabi ben daha da mutlu oldum.Sizlere bunu uzun uzun anlatmamın nedeni ben çok zaman ayırdım ve kimseden net bir cevap alamadım,güvenemedim ve bir çok şey reklam gibi geldi.Şimdi ameliyat olalı 1 ay 8 gün oldu ve ben kendimi çok iyi hissediyorum aynaya baktığımda ifadem aynı.Çok kısa sürede iyileştim.Olmak isteyen arkadaşlara tek önerim Ali bey ile görüşmeden karar vermeyin.Bu artık günümüzde çok kolay olan ama bir o kadar da önemli olan bir ameliyat.Herkesin herşey gönlünce olsun.

Merhaba arkadaşlar forumda prof.dr. fazıl apaydin a burun ameliyatı olan hiç kimse yok mu? Ilgili baslikları okudum fakat fazil beyle ilgili açılan basliklarin altinda baska doktorlar hakkinda yorum yapilmis fazil bey hakkinda pek bir sey bulamadım. Bu yuzen yeni konu acmak istedim. Referanslari iyi gibi ama bi kac hastasini bulup konusabilsem icim rahatlayacak.

meraba arkadaşlar ben yeni katıldım 2 yıl önce izmirde cem karas'a ameliyat olmuştum fakat hem kişiliğinden hemde yaptığı işten hiç memnun kalmadım çok pişmanım burnum uca doğru kalınlaşıyor ve 2 yılı geçmesine rağmen hala ödem geçmedi gidip söylediğimdede tersledi beni yaptıracak arkadaş varsa hiç tavsiye etmem ilgisiz ukala insanın teki. Bu yüzden 2. ameliyat olmayı düşünüyorum Cüneyt Özek'e acaba aranızda Cüneyt beye olan var mı? ve fiyatı nasıldır kendisi ilgili midir? teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…