- 6 Haziran 2014
- 903
- 147
- 33
Buz maskesi var özel doktorun uygulandı canım her doktorda yokmuş bu maske
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba,
Beni ameliyat eden doktor Gürhan Özcan idi:) Amerikan Hastanesinin karşısında muayenehanesi var. Sonuçtan çok memnun kaldım 3 arkadaşımı ve ablamı da kendisine gönderdim. 2007 yılında olmuştum ameliyat ama tam istediğim gibi sonuçlandı
O nasıl doktormuş yaaa. Hem kendi kafasından yapıyo ucunu o şekilde hemde nasıl beğenmezsin diyo 😡
Ben ilk görüşmeye gittiğimde doktorum ipad den burnumun fotoğrafını çekti ve istediğim şekli beraber bi program sayesinde yaptık. Ameliyattan 8/9 ay sonrada o yaptığımız burnun aynısı ortaya çıktı. Ve bi sıkıntın olursa tekrardan ameliyat veya hangi müdahale gerekiyosa yaparım demişti. Doktorumdan yana gerçekten çok şanslıymışım ☺️
Ameliyat olalı ne kadar oldu ki? En az 6 ayda topluyo burun kendini. Ama benim burun boyumda bi değişiklik olmadı. Sadece şişi indi ve yaptığım masajlarında etkisiyle kavis ortaya çıktı.
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldımm.. iki yıl önce burun ameliyatı oldum ve herşey istediğim gibi.. dilediğinizi sorabilirsiniz... :90:
doktorunuz kimdi
Mrba kızlar bende 2013 nisan ayında ameliyat oldum. Benim operasyonumda kemik ve et alındı. Aynı andada estetik operasyon yapıldı kemer alınıp hafif kavis verildi. Ben doğal olmasını istemiştim. Görenlerin estetik olduğunu anlamamasını söylemiştim. Nitekimde öyle oldu sonuçtan çok memnunum ☺️
Inme payi ne kadardir burun ucunun ve ne zamana kadar iner bilen varsa pleasssse
canım ben de 9 haziranda ameliyat oldum 1 buçu kay oldu hemen hemen burnumu hiç beğenmiyorum isyediğim gibi olmamış.Sen olalı çok olmuş peki bir buçuk aydan burnunda değişme olmuşmuydu yani yoksa daha değişmedi mi
Benim 1,5 ayda şekli ortaya çıkmıştı ama kavis bölümü şişti hala. Benim şişliklerim baya geç inmişti.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderild
peki Betul 1.5 ay sonrakiylemisal 4 ay sonraki hali arasında fark var mıydı
Benim 1,5 ayda şekli ortaya çıkmıştı ama kavis bölümü şişti hala. Benim şişliklerim baya geç inmişti.
peki Betul 1.5 ay sonrakiylemisal 4 ay sonraki hali arasında fark var mıydı
Vardı tabi canm. Zaten doktr masaj vermişti hergün masaj yaparak şeklin ortaya çıkmasını kolaylaştırıyodum. Burnumun tamamen oturması 8 ayı buldu ama. Ben ilkten kemerli kalıcak sanmıştım doktorum beklememi söyledi zamanla düzeliceğini söyledi. Dediği gibide oldu zamanla düzeldi ☺️👍
peki betül inşallah bnm de öyle olur:) çoook sağol :)))))))))))))))))