Eki Görüntüle 1193576
Öncesi sonrası canm 😁 ben çok doğal istemiştim oyüzden sonuçtanda memnunum ☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gercekten cok guzel olmus. Bende senin kadar sansli olsaydim keske. Dogal istedim ancak ameliyatta yuzume kalkik burun yakisacagina karar veren dokrorum hokka gibi burun yapmis. 1 ay oldu oldukca moralsiz ve depresyon halindeyim. Ve de pismanim.
Burun mesafesi kisalmiyorsa oldukca anormal bir burun olacak gibi
ayrica sag burun deligim daraldi neredeyse yapisik gibi oldu be burnumun sag tarafi daha asagi da duruyor. Burun dusmesi dedikleri bu mu acaba
Canm merak ettim fotonu atar mısın ?
Betulcum Henuz mesaj sayim yeterli degil foto icin.e mailini verirsen fikrini almak isterim.
Birde bu fotografin ameliyattan nekadar sonra cekildi.
ameliyattan sonra burun ucun asagiya indimi canim
ben hergun inmesini bekiyorumda
1 ay oldu sayilir aceleci mi davraniyorum yoksa
Ameliyattan 8 ay sonra çekildi bu fotoğraf. Senin ameliyat sonrası nasıldı peki çok kanaman oldu mu?
Asiri kanama olmadi 2 gun az sizinti oldu. Ama cok sistim ve morardim. Gozumun ici bile kanlandi ve hala tam gecmedi. Ayrica benim 3- 4 gun agrimda olmustu.
Canim ameliyattan sonra burun ucun asagi ne kadar indi
Hımmm mesela benim kanamamda çok oldu şişliğimde çoktu morartımda 1 ayda tam geçti.
Tam net hatırlamıyorum canm benim kavisi biraz geç ortaya çıkmıştı. Burun ucumdan yana hiç sıkıntım yoktu oyüzden net hatırlamıyorum ama acele etme derim 1 ay çok erken bi süre burun estetiği için.
Merhaba arkadaşlar perşembe günü ameliyat olucağım, burnum kemerli ve büyük bir burun, kavisli burun istemiyorum beren saatinki gibi istiyorum, doktora bunu nasıl anlatırım burun başlangıç noktasını düz indirip sonra ucu hafif kaldırıp burun üstünü iyice oymalımısın mı demeliyim?
Teşekkürler..
Canim ben kalkik bir burun istemedim doktor ameliyatta suroriz yapmis. Ve kalkik burundan nefret ederim oyüzden kaygiliyim. En az yarim santim inmeli ucu. Ustuvde kisa kalmis ucu cok kaldirdigi icin. Simdi kaviste daha ortaya cikmsyinca ucu kesik dik bir burun gibi duruyor.
E mail verirsen foto gonderirim
Canm doktorunla bu durumu konuştun mu? Sonuçtan memnun olmadığını falan. Doktorun ne diyor?
Prensip olarak mail yoluyla kimseyle konuşmuyorum canm üzgünüm. K.bakma. 😔
Doktorum nasil boyle bir burunu begenmezsin diye uste cikiyor
Kızlar ben Çarşamba oldum ilk çıktığımda güzeldi şimdi şişti bilmiyorum
O nasıl doktormuş yaaa. Hem kendi kafasından yapıyo ucunu o şekilde hemde nasıl beğenmezsin diyo 😡
Ben ilk görüşmeye gittiğimde doktorum ipad den burnumun fotoğrafını çekti ve istediğim şekli beraber bi program sayesinde yaptık. Ameliyattan 8/9 ay sonrada o yaptığımız burnun aynısı ortaya çıktı. Ve bi sıkıntın olursa tekrardan ameliyat veya hangi müdahale gerekiyosa yaparım demişti. Doktorumdan yana gerçekten çok şanslıymışım ☺️
Ayni on calismayi fotograf uzerinden bizde yaptik. Sadece hafif kemeri alacakti.dogal bir burun olacakti. Ameliyatta yuzume hokka burunun gidecegine karar vermis beyefendi. Sok oldum. Burnu o kadar kaldirmiski ustu 3 parmak kalmis. Yuzume kisa geliyor gibi. Ustelik ustu de duz. Hayal etsene ucu jalkik vevuzeri duz bir acayip ucgen var yuzumun ortasinda doktayim.
bu burunu istesende tekrar yapmam yazik olur sanat eseri gibi diyor bide .sonra ben cikisinca 6cay sonra istersen septuma bagladigim dikisleri keserim burun ucun iner/dusrr dedi.
Ben bayramda nasil insanlardan kacarimin hesabini yapiyorum.
zorunlu olarak nefes kanalim acilacagi icin ameliyata karar vermistim. Madem bir ameliyat yapilacak sadece kemeri gitsin ve belli olmayacak estetik bir duzeltme yapilsin derken simdi revizyon icin doktor ve yontem araştırıyorum((
Bu arada burun ucu bu dikislerin kesilmesi ile duzeltilen kimse varmi. Guvenilir bir yontemmi. Sonra burun ucu asagiya dudaga kadar sarkarsa diye de korkuyorum .
Valla doktor ve şans işi gerçekten. Bence bide bi başka doktora görün istersen. Durumunu izah et. Yapılabilecekleri sor. Seni rahatlatıcak bişeyler söyler mutlaka.
Bende oyle düşünüyorum
Bu hafta bir doktordan gorus alacagim.doktoruma guvenim kalmadigi icin soyledikleri inanmiyorum. Birde baskasi degerlendirsin bakalim. Gozumun icine baka baka burnun kalkik degil diyen birine nasil guvenebilirim ki
Benim ameliyattan çıkar çıkmaz şiş ve mordu zaten 😣 buz kompleksi uygulamadın mı canm ?