Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Yardım edecek biri serhat tuncere ameliyat olan kimse yok mu yani

geçmiş olsun.ameliyatınızı kime oldunuz, şu an ki durumundan memnun musunuz,

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldımm.. iki yıl önce burun ameliyatı oldum ve herşey istediğim gibi.. dilediğinizi sorabilirsiniz... :90:

arkadaşlar bende 2 kez burun ameliyatı oldum.merak ettikleriniz varsa yanıtlayabilirim.

Merhaba,15 gun once ameliyat oldum. Doğal istedim ama hokka gibi yapmis doktor. Ucunun kalkikligi iner mi.
doktor benim teknigimde cok inmez diyor ama onlara gore inmemesi ovunulecek birsey diye inan mak istemedim

Merhaba arkadaşlar forumda prof.dr. fazıl apaydin a burun ameliyatı olan hiç kimse yok mu? Ilgili baslikları okudum fakat fazil beyle ilgili açılan basliklarin altinda baska doktorlar hakkinda yorum yapilmis fazil bey hakkinda pek bir sey bulamadım. Bu yuzen yeni konu acmak istedim. Referanslari iyi gibi ama bi kac hastasini bulup konusabilsem icim rahatlayacak.

???????😦😦😦😦😦😦😦😣😣😣😢😢😢😢😢😢

??????????😯😯😯😦😦😦😦😦😣😣😣😣😣😣

Mrba kızlar bende 2013 nisan ayında ameliyat oldum. Benim operasyonumda kemik ve et alındı. Aynı andada estetik operasyon yapıldı kemer alınıp hafif kavis verildi. Ben doğal olmasını istemiştim. Görenlerin estetik olduğunu anlamamasını söylemiştim. Nitekimde öyle oldu sonuçtan çok memnunum ☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok geçmiş olsun canım peki doktorun kim di ?

İstanbulda yaşıyorum ataşehirde ESTETHİCA hastahaneside Aykut Mısırlıoğluna ameliyat oldum. Kendisi bi çok programa konuk olmuş. Dergilere vs. röportaj vermiş. İşinin ehli bi doktor 👍

Burun ucu ile burun deligi arasindaki mesafede kisalirmi zamanla. Bana burnum cok uzun geliyor

Ameliyat olalı ne kadar oldu ki? En az 6 ayda topluyo burun kendini. Ama benim burun boyumda bi değişiklik olmadı. Sadece şişi indi ve yaptığım masajlarında etkisiyle kavis ortaya çıktı.

Gerçekten de doğal görünüyor ortaya istediğin gibi bir burun çıkmasına sevindim 😊 umarım benim içinde aynı şey olur

Gerçekten de doğal görünüyor ortaya istediğin gibi bir burun çıkmasına sevindim 😊 umarım benim içinde aynı şey olur

İnş canm. Benim doktorum çok ilgili ve sempatik biri. Valla doktoru sevmekte önemli. Hastahane zaten mujteşem. Bi yüzyüze görüşmeni isterim ☺️

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…