Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende burun ameliyatı oldum bugün 12. günümdeyim. Nefes almakla ilgili sorunum olduğundan gtmiştim doktora fakat doktorla konuşurken estetik olmaya da karar verdim. Ameliyata kadar gerçekten nefes alamamışım bunu farkettim. Şu an nefes almakta o kadar rahatım ki anlatamam. Estetik olarak bakarsakta ben doktora kesinlikle şurası böyle burası böyle olsun demedim. Kaç hastası olmuştur ve tecrübeleri vardır sonucun nasıl olabileceği hakkında. Burun ucunu kaldırıp ucunu incelticem kemerini alıcam dedi sadece ve doktora güvendiğimi söyledim. Ameliyattan sonra hiiiiç ama hiç ağrım olmadı. Morarma ve şişlik tabi ki olacak ama rahatsız eder derecede değildi benim (ilk 48 saat buz tutmaya özen gösterdim ve bol su tükettim sanırım bunlardan kaynaklı). Şimdi iyi ki olmuşum ameliyat diyorum. Alçıdan sonra burun ucu çok şişiyor diyenleri gördüm ama bende o da olmadı sanırm birazda doktoruma bağlı iyi olmam. :))
geçmiş olsun.ameliyatınızı kime oldunuz, şu an ki durumundan memnun musunuz,
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldımm.. iki yıl önce burun ameliyatı oldum ve herşey istediğim gibi.. dilediğinizi sorabilirsiniz... :90:
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldımm.. iki yıl önce burun ameliyatı oldum ve herşey istediğim gibi.. dilediğinizi sorabilirsiniz... :90:
arkadaşlar bende 2 kez burun ameliyatı oldum.merak ettikleriniz varsa yanıtlayabilirim.
???????😦😦😦😦😦😦😦😣😣😣😢😢😢😢😢😢
Çok geçmiş olsun canım peki doktorun kim di ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Burun ucu ile burun deligi arasindaki mesafede kisalirmi zamanla. Bana burnum cok uzun geliyor
Gerçekten de doğal görünüyor ortaya istediğin gibi bir burun çıkmasına sevindim 😊 umarım benim içinde aynı şey olur
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi