merhaba:) cok teskür eder öncelikle yazima cevap verdiginiz icin.
bende dr.göksel beyden cok iyi yorumlar aldim ve kllinigini aradim ama malesef yurt disindan geldigini anladiklari zaman hemen danismanlar cok yüksek fiyatlar söylüyor ve bu amalyatlar cokkkkk paliya mal oluyor.sizin sadece profilinizdeki resmi göre biliorum ama cok güzel olmus hanim efendi.baya orjinal ve tabiyatiniza uygun bir görünüm.peki siz ne kadar verdiniz bu amaliyat icin.
Arkadaşlar
Geçen yaz deviasyon ameliyatı oldum. Burnumda şekil olarak bir sorun yoktu, kıkırdağı tam ortaya getirdiler. Burun etlerim şişmiş, onu küçülttüler. İyileşme süreçleri bilmem ne tam artık kurtuldum derken hiç koku alamamaya, düzgün nefes alamamaya başladım. Burnumun akıntısı genzime akıyordu. Bunun üzerine tekrardan bir kulak burun boğaz uzmanına gittim ve burun etlerimin tekrar büyüdüğünü öğğrendim. Dedim ben geçen sene ameliyat oldum.(Bu gittiğim kendi şehrimdeki doktordu) Hiç daha önce allerji testi yaptırdınız mı dedi. Hayır dedim. Total IGE diye bir test var, kandan bakılıyor. Bir yaptırdım ki 366 çıktı. Maksimum değeri 160 imiş zaten ve bundan dolayı benim burun etim büyüyormuş. Neye karşı alerji olduunu öğrenmek için üniversite hastanesine yönlendirdiler beni,ama bu testi yapmanın mevsimi deilmiş diye yapmadılar. Sabah akşam anti-histaminik ilaç içiyorum. Şimdi biaz daha rahat koku alabiliyorum. Böyle işte....Size tavsiyem eğer burun eti probleminiz varsa önce bir alerji testi yaptırın arkadaşlar.
forumda hasan hüseyin ceylanın hastaları vardı resimlerini oradan görmüştüm,açıkçası abdülkadir beyin fiyatları beni zorluyor aslında ankara da düşünebilir orda da uygun fiyatlı yapıyorlar istanbula göre
Ayni olay benim basimada geldi gercekten yurtdisindan arayanlara farkli fiyat söylüyorlar cok üzücü seyler bunlar sanki biz parayi sokakdan topluyoruz Bunu tek Doktor yapmiyor alisverisde bile aynisiresmen enayi yerine koymaya calisiyorlar malesef
merhaba.
wenn sie noch keine entscheindung getroffen haben , hätte ich eine idee.iki doktoru arastiorum fiyatlari eger bir kac kisi gidersek indire biliorlar.wenn sie die preise auch hoch finden würde ich empfehlen gemeinsam in die op gehen bei dem selben arzt.nedersiniz??
kızlar bursada burun estetiği olanlar ne olur beni ekleyin yardımcı olun murat tezcanla görüştüm bide alper bayraktardan randevu aldım haftaiçi görüşücem. ama yaprırıp memnun kaldığınız doktor varmı. bide 3 yaşında kızım var 2 gün sonra onla ilgililenecek kıvama gelirmiyim
Sen hangi doktorlari arastiriyorsun aklinda Kim var dein idee ist garnicht schleicht
dr.abdülkadir göksel der hat mir gesagt 2500 der ist uhrsprüglich aus antep bide dr.rohat kutlay oda cok iyi mis en kötü operosionlari düzeltmis cok kisi memnun kalmis.onlada konusdum bei ihm fängt es bei 2000 tl an das heißt ungefähr 600-700 aber soll wirklich gut sein.und wenn wir egal zu wem zu zweit gehen könnten wir bestimmt ermäßigung bekommen.bide ben tatile gitmeyi düsünoyrum austosda
Hast du die Fotos von abdulkadir göksel gesehen
evet gördüm cok güzel yapmis hata tv de canlida görmüsdüm bi programda ana burda hastalariyla konusdum onlarin resmini gördüm gercekden yep yeni bir insan olmuslarfi sanki hepsi.hepside memnundu
siz istanbuldan haric baska sehirleri düsünüOrmusubuz?
Olabilir ama Doktor taninmis olmasi iyi olur cünkü cok ucuz olsun diyede kötü sonuc olsun istemiyorum cok öyle örnekler var cokta kafam karissin istemiyorum dedigim gibi simdilik ya muhammet dilber yada abdulkadir göksel
ya bende aynı sorunla özel bi hastaneye gittim ameliyat dedi önümüzdeki ay düşünüyorum ameliyat olmayı ama senin gibi benimde aynı olursa?
merhaba,
ben ameliyat olalı epey zaman geçti.deviasyon ameliyatı oldum ben. ilk etaplarda öyle nefes almakta zorluk çekiyormuş gibi oluyordu, alerji var bende, bir de laboratuvarda çalışıyorum, koku alamıyordum bir süre. Fakat şu an memnunum, sadece grip olunca biraz rahatsızlık hissediyorum, onun dışında bir problemim yok. Ameliyattan önce hep burun spreyi kullanmak zorunda kalıyordum, o da bir süre sonra etki etmemeye başladı, gece nefesim kesiliyordu, spreyimi arıyordum..Ameliyat olduğuma pişman değilim, burun ucu biraz daha genişliyor şekil olarak, kıkırdak koyuyorlar sanırım. Ameliyattan çekinme, hiçbirşey hatırlamıyorsun çünkü.
:)))) Bu aşçıya yemek tarif etmek gibi bişey olur canım :))) Öncelikle çok geçmiş olsun, inşallah güzel bir şekilde sağlıkla atlatırsın, doktara kavisli bir burun istemediğini, Beren Saat'in burnuna benzer burunlardan hoşlandığını yüzüne gidip gitmeyeceğini sor, gider derse öyle bir burun istediğini söylersin, zaten tasarımı yaparken de anlatırsın burun sırtını ucunu nasıl istediğini.