Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar bursada burun estetiği olanlar ne olur beni ekleyin yardımcı olun murat tezcanla görüştüm bide alper bayraktardan randevu aldım haftaiçi görüşücem. ama yaprırıp memnun kaldığınız doktor varmı. bide 3 yaşında kızım var 2 gün sonra onla ilgililenecek kıvama gelirmiyim

Merhaba tekrar, .farkli bir fiyat uygulamasi oldugunu sanmiyorum. Cunku standart olmasi lazim. Ben 2.5 once oldum ameliyatı. Fiyatlar farkliydi tabi. Piyasa ortalamasina gore goksel beyin ops fiyatlari iyidir aslinda cok yuksek degildir.

ya bende aynı sorunla özel bi hastaneye gittim ameliyat dedi önümüzdeki ay düşünüyorum ameliyat olmayı ama senin gibi benimde aynı olursa?

merhaba bayanlar, ben rohat beye burun ameliyati olmayi düsünoyrum augustosda kim daha olmayi düsünoyor??

merhaba, karar verdinizmi.ben simdi iki doktorla görüsyorum.bana redimler gelecek.dr.abdülkadir gökselin yapti burunlari gördüm.gercekden süper cok iyi hepsi cok iyi bitane kötü görmedim okadar hastasiyla görüsdüm konusdum cok iyi hata yapmasiniz.bitane daha doktor var antepdenida coookkk iyi diyorlar.eger siz daha karar vermediyseniz ve biras fiyat konusunda benim gibi dirlaniyorsaniz size önerim su ola bilir eger beraber gidersek indirim yapa biliorlar.ne dersiniz ??

merhaba.

wenn sie noch keine entscheindung getroffen haben , hätte ich eine idee.iki doktoru arastiorum fiyatlari eger bir kac kisi gidersek indire biliorlar.wenn sie die preise auch hoch finden würde ich empfehlen gemeinsam in die op gehen bei dem selben arzt.nedersiniz??

Sen hangi doktorlari arastiriyorsun aklinda Kim var dein idee ist garnicht schleicht

Arkadaşımın teyzesi Jimer'de Ali Tufan Soydan'a yaptırdı burnunu ve çok memnun. ben de kendisine göğüslerimi yaptıracağım, öneririm.

Sen hangi doktorlari arastiriyorsun aklinda Kim var dein idee ist garnicht schleicht

dr.abdülkadir göksel der hat mir gesagt 2500€ der ist uhrsprüglich aus antep bide dr.rohat kutlay oda cok iyi mis en kötü operosionlari düzeltmis cok kisi memnun kalmis.onlada konusdum bei ihm fängt es bei 2000 tl an das heißt ungefähr 600-700€ aber soll wirklich gut sein.und wenn wir egal zu wem zu zweit gehen könnten wir bestimmt ermäßigung bekommen.bide ben tatile gitmeyi düsünoyrum austosda

Hast du die Fotos von abdulkadir göksel gesehen

siz istanbuldan haric baska sehirleri düsünüOrmusubuz?

Olabilir ama Doktor taninmis olmasi iyi olur cünkü cok ucuz olsun diyede kötü sonuc olsun istemiyorum cok öyle örnekler var cokta kafam karissin istemiyorum dedigim gibi simdilik ya muhammet dilber yada abdulkadir göksel

Olabilir ama Doktor taninmis olmasi iyi olur cünkü cok ucuz olsun diyede kötü sonuc olsun istemiyorum cok öyle örnekler var cokta kafam karissin istemiyorum dedigim gibi simdilik ya muhammet dilber yada abdulkadir göksel

Sen almanyanin hangi sehrindesi

ya bende aynı sorunla özel bi hastaneye gittim ameliyat dedi önümüzdeki ay düşünüyorum ameliyat olmayı ama senin gibi benimde aynı olursa?

merhaba,
ben ameliyat olalı epey zaman geçti.deviasyon ameliyatı oldum ben. ilk etaplarda öyle nefes almakta zorluk çekiyormuş gibi oluyordu, alerji var bende, bir de laboratuvarda çalışıyorum, koku alamıyordum bir süre. Fakat şu an memnunum, sadece grip olunca biraz rahatsızlık hissediyorum, onun dışında bir problemim yok. Ameliyattan önce hep burun spreyi kullanmak zorunda kalıyordum, o da bir süre sonra etki etmemeye başladı, gece nefesim kesiliyordu, spreyimi arıyordum..Ameliyat olduğuma pişman değilim, burun ucu biraz daha genişliyor şekil olarak, kıkırdak koyuyorlar sanırım. Ameliyattan çekinme, hiçbirşey hatırlamıyorsun çünkü.

çok teşekkür ederim

istedigin gibi oldunmu burnun bende burun estetigi olucam

Bende burun ameliyatı oldum bugün 12. günümdeyim. Nefes almakla ilgili sorunum olduğundan gtmiştim doktora fakat doktorla konuşurken estetik olmaya da karar verdim. Ameliyata kadar gerçekten nefes alamamışım bunu farkettim. Şu an nefes almakta o kadar rahatım ki anlatamam. Estetik olarak bakarsakta ben doktora kesinlikle şurası böyle burası böyle olsun demedim. Kaç hastası olmuştur ve tecrübeleri vardır sonucun nasıl olabileceği hakkında. Burun ucunu kaldırıp ucunu incelticem kemerini alıcam dedi sadece ve doktora güvendiğimi söyledim. Ameliyattan sonra hiiiiç ama hiç ağrım olmadı. Morarma ve şişlik tabi ki olacak ama rahatsız eder derecede değildi benim (ilk 48 saat buz tutmaya özen gösterdim ve bol su tükettim sanırım bunlardan kaynaklı). Şimdi iyi ki olmuşum ameliyat diyorum. Alçıdan sonra burun ucu çok şişiyor diyenleri gördüm ama bende o da olmadı sanırm birazda doktoruma bağlı iyi olmam. :))

arkadaşım hadi beye oldu yeni muhteşem bir burna sahip şuan....

Kizlaaaar meraba, ay bende burun ameliyati olcam ama cok korkuyorum serhat tuncere ameliyat olmayi dusunuyorum kendisiyle ilgili gorusu olan var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…