canım ben istanbulda oldum ameliyatımı yanlış anlasılma oldu sanırım
ayy iyi bari canım ama sen yıne de azalt bari :) bennm 21. gunum canım doktorum ilk 3 ayda şekillenir ama 1 yıla şişlikler ıner dedi bana... hiç sorun etme canım mayısa daha cok var... şişliklerin tamamen ınmese bıle eski burnundan sonra yenisinin şiş halını bıle cok begeneceksın ınanki... morall girmenı tavsiye ederim ameliyata... hiç birşey yok zaten hiç bir sey hıssetmıyosun.. ameliyat sonrası ilk 1 hafta şişlik morluk olur 10 gunden sonra da normal hayatına baslayabılırsın canm... no stress sonuç mükemmel olacakk göreceksin yeniden dogacaksın adeta :)
merhaba canım. bence düz bir burun isteme. tabii önemli olan yüzüne yakışması ama eğer yüzüne hafif bir kavis gidiyorsa bence iste. hem berenin burnu güzel değil ki. onun burnu düz de değil ayrıca hafif kemeri var... ben de senin gibi düşünüyordum ameliyat öncesi kavis istemiyorum yüzüme yakışan olsun demiştim doktoruma, o yine de hafif kavisli olsun dedi şimdi çok memnunum. düz isteyen çoğu insan da sonradan pişman oluyor keşke kavis isteseydim diye... şimdiden çok geçmiş olsun ; )
daha çok küçüksün ve çok güzel bir yüzün var. burnun da çok güzel duruyor. ben göze batan bir şey farkedemedim. bence gerek yok.
canım en güzeli nedir biliyomusun böyle tarifle felan olmaz cünki oturusun yanına fotonu ceker tasarımı beraber yaparsınız sanada yakışıp yakışmadığını ordan daha net görebilirsin tarif üzerine burun bana göre olmaz cünki herkesin yüz anatomisi farklı bir kere beren saat diyosun ama yüz hatların aynımı sana yakışacakmı bir kere ona bak sen egerki yakışıyorsa öyle yaptır ama cok kavisli burunda benim bildiğim kadaryla ilerde sorun olabiliyor neden diyeceksende düşme yada cökme olabiliyor nefes almaktada problem cekebilirsin doktorun yapmam demez sen istedikten sonra yaparlarda ama burda 3 senedir okuyorum ve neler gördüm sonradan pişman olacağına başta cok iyi tasarla derim
merhaba arkadaslar;
8 agustos gunu ali duman ile burun ameliyati olacagim.ameliyatim lazer destekli yapilacak ve internet uzerinden ali bey tasarim yapamyacagini muayene sonrasi ancak bir tasarim yapabilecegini,ama elimde varsa tasarim ona göre de hareket edecegini bildirdi.oysa ben tasarim yapamiyorum 1 aydir ugrastim indirmedigim programlar kalmai ama basaramadim.size özelden resimlerimi yollasam yada hotmailden bana yüzüme uygun bir tasarim yapabilecek arkadas varmi aramizda.en azindan sizde fikir vermis olursunuz.cok tesekkür ederim sevgiyle kalin.
evet gercekden cok basarili bir ameliyat gecirmisiniz .gecmis olsun öncelikle cok sor bisey ve allah sükür ki mutlusunuu sonucdan.mesajinisi aldim ben bi ariyayim doktoru bi konusayim
bilgileriniz icin cok tskler
ameliyatıma soon 4 güün çook heycanlıyım :)
merhaba arkadaşlar ben forumda daha cok yeniyim burnumdan ameliyat olmak istiyorum benim sorunum burnumun biraz kemeri var ve ucu hafif aşağı düşük. sizlerin tavsiyeleriyle cok doktor araştırdım. Naci Çelik ve Buğra Çöllü arasında gidip geliyorum haziranda ameliyat olucam düşünce ve deneyimlerinizi benle paylaşırsanız cok mutlu olurum şimdiden teşekkür ederimm
offfffffffff çok şişio mu yüz
ya ben de ameliyat olmak istiommmmmmmmmmmmmm
kücükken gecirdigim kaza sonucu burnumdaki kemik kırılmıstı o yüzden kıkırdk koyuldu.suan görünüm olarak ta gayet iyi ve nefes alamıyordum artk rahatca nefes alabiliyorum bunu Dr.BARIŞ ÇAKIR 'a borcluyum .hem güleryüzlügü hem verdigi güven ve amelyt sonrası için suan cok mutluym baska soruların olursa cevaplayabilirimkesnlikle tavsiye ederm
umarım iyi sonuç alırsınız....
ben de burun ameliyatı düşünüyorum ve doktor araştırıyorum....doktorunuzun ismi nedir ve hangi şehirde..yardımcı olursanız sevinirim...
canım Op. Dr. Ercan Demiray ı öneririm sana aşagıdaki konuyu oku istersen...ben cok memnun kaldım 20. gunum bugun kesinlikle tavsiye ederim... hem işi hem kendısı cok tatlı..fiyat da oyle abartılı değil
http://www.kadinlarkulubu.com/burun...demiray-hasta-yorumlari-burun-estetigi-2.html
slm touch, burnunun son hali ne durumda.hayatinda cok degisikler oldumu ve sisliklerin indimi? albüme baska resim yüklemeyi düsünoyrmusun
canım merhaba 22. gunumdeyım şişlerim hala var.. masaj yapıyorum:) 1. ay dolduktan sonra yenı foto koymayı dusunuyorum... hayatımda olumlu değişiklikler var dışardayken başım daha dik halde yürüdüğümü farkediyorum :)
ayyyy ne kadar güzel.kesinlikle öz güvenin daha cok güclenmisdir.bende cok korkuyorum ameliyatdan ve sonucdan.isallah kedime istkeklerime uygun bir doktor bulurumda bende hayalerime kavusurum. :)
Merhabalarr:) Ben salı günü Bursa Hayat Hastanesinde Op. Dr. Ferruh Fersçi'ye burun ameliyatı olacağım. Küçükken düştüğüm için kıkırdağım yerinden çıkmış nefes almamı zorlaştırıyor hem o yerine yerleştirilecek hem de burnumdaki kemeri aldırıcam. Kafamda milyon tane soru var ve çok gerginim Ferruh beye ameliyat olan var mı??