Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Op. Dr. Ahmet Ercan Demiray ı tavsiye ederim... ameliyatımı kendısıne oldum ... Fiyat da oyle astronomik değil ...

Hangi doktora oldu

Op. Dr. Ahmet Ercan Demiray

arkadaşlar cüzi fiyatlara güzel burun yapan dr.lar da var 8-9-10 bin diyen doktorlar işi ticarete dökmüşler bence sanki organ nakli yapıyorlar
iyice araştırın derim

Kesinlikle katılıyorummmm.. kesınlıkle...

canım ameliyattan on gun once arayıp sigara, alkol almamamı, kan sulandırıcı ılac ıcmememi ve bitki çayı içmememi soylemişlerdi.. bıran öncebırak..narkozda sıkıntı yaşama..

Teşekkür ederim bilgilendirmen için canım sanırım doktorum sigara içtiğimi tahmin etmedi. Ama yani tutamıyorum kendimi sıkıntı olucak diye vazgeçsem mi diye düşünmeye başladım. Çok streslendim karar veremiyorum şuan (

vazgec tabıkı canım... hatta amelıyattan once yanı anesteziden once sigara kullanıp kullanamdıgımı sormusardı bana ... azcık sabret canım :)

canım ameliyattan on gun once arayıp sigara, alkol almamamı, kan sulandırıcı ılac ıcmememi ve bitki çayı içmememi soylemişlerdi.. bıran öncebırak..narkozda sıkıntı yaşama..

vazgec tabıkı canım... hatta amelıyattan once yanı anesteziden once sigara kullanıp kullanamdıgımı sormusardı bana ... azcık sabret canım :)

Şimdi dokturumla konuştum ameliyattan sonra içmemen yeterli dedi ve yüzde ellilik bi rahatlamam var şuan onun dışanda korku kaldı biraz mayısta düğünüm var inş iyi geçer şişlikler ödem sorunu yaşamam :) canım senin ne kadar zamanda kendini göstermeye başladı 😊

ayy iyi bari canım ama sen yıne de azalt bari :) bennm 21. gunum canım doktorum ilk 3 ayda şekillenir ama 1 yıla şişlikler ıner dedi bana... hiç sorun etme canım mayısa daha cok var... şişliklerin tamamen ınmese bıle eski burnundan sonra yenisinin şiş halını bıle cok begeneceksın ınanki... morall girmenı tavsiye ederim ameliyata... hiç birşey yok zaten hiç bir sey hıssetmıyosun.. ameliyat sonrası ilk 1 hafta şişlik morluk olur 10 gunden sonra da normal hayatına baslayabılırsın canm... no stress sonuç mükemmel olacakk göreceksin yeniden dogacaksın adeta :)

düşünebilirim aslında tavsiye edebileceğin bir doktor varmı canım

tatlım göğüs estetiği olduğum yeri tavsiye ederim kurumsal bi yer.yaptıkları işin arkasında duruyolar ve de bi kaç arkadaşıma referans oldum memnun kaldılar ben de memnunum.sen ne yaptırcaksın burun ucu mu?

yok canım ucu değilde kemerli biraz :)) kaç günde iyileşiliyo acaba birde fiyat konusunda bilgin varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…