- 31 Ocak 2009
- 1.577
- 212
- 38
Merhaba
Bende ameliyat olmayı düşünüyorum.Birazda acil aslında.
Biraz araştırma yaptım sizlerin buradan yaptıklarınızla.Doktorlar Çok fazla,fiyatlarda cok fazla yada ideal.Sizce de şöyle mi?MArka gibi olan doktorların ameliyat ücretleri de ondan mı pahalı?
Baya yüksek miktarlardan bahsediliyor çünki.BEnim ki herkezinde gücü yetmez sanırım.O yüzden hangi doktoru seçmem konusunda çok kararsızım.BAsit birşey degil sonucta biliyorsunuz.Sonucun güzel olmasını hepimiz istiyoruz.
Fikirlerinizi alabilir miyim?Tavsiye edebileceginiz makul bir doktor var mı?
Hangi doktora oldu
arkadaşlar cüzi fiyatlara güzel burun yapan dr.lar da var 8-9-10 bin diyen doktorlar işi ticarete dökmüşler bence sanki organ nakli yapıyorlar
iyice araştırın derim
canım ameliyattan on gun once arayıp sigara, alkol almamamı, kan sulandırıcı ılac ıcmememi ve bitki çayı içmememi soylemişlerdi.. bıran öncebırak..narkozda sıkıntı yaşama..
Teşekkür ederim bilgilendirmen için canım sanırım doktorum sigara içtiğimi tahmin etmedi. Ama yani tutamıyorum kendimi sıkıntı olucak diye vazgeçsem mi diye düşünmeye başladım. Çok streslendim karar veremiyorum şuan(
canım ameliyattan on gun once arayıp sigara, alkol almamamı, kan sulandırıcı ılac ıcmememi ve bitki çayı içmememi soylemişlerdi.. bıran öncebırak..narkozda sıkıntı yaşama..
vazgec tabıkı canım... hatta amelıyattan once yanı anesteziden once sigara kullanıp kullanamdıgımı sormusardı bana ... azcık sabret canım :)
arkadaşlar izmitte burnunu yaptıran varmı??
mayısa kadar geçer canım.kaç paraya yaptırdın
Şimdi dokturumla konuştum ameliyattan sonra içmemen yeterli dedi ve yüzde ellilik bi rahatlamam var şuan onun dışanda korku kaldı biraz mayısta düğünüm var inş iyi geçer şişlikler ödem sorunu yaşamam :) canım senin ne kadar zamanda kendini göstermeye başladı 😊
:) ben daha yaptırmadım canım yaptırıcam inşallah
:)inşallah tatlım,izmitte neden yaptırıyosun istanbula yakınsın daha ii doktorlar var gelebilirsen burda yaptır bence
canım izmitte oturuyorum istanbul zor gelir bana ameliyat için
sen bilirsin tatlım ama zaten bi gün kalınıyo,ayrıca yatak parası da almıyolar.
düşünebilirim aslında tavsiye edebileceğin bir doktor varmı canım
tatlım göğüs estetiği olduğum yeri tavsiye ederim kurumsal bi yer.yaptıkları işin arkasında duruyolar ve de bi kaç arkadaşıma referans oldum memnun kaldılar ben de memnunum.sen ne yaptırcaksın burun ucu mu?
yok canım ucu değilde kemerli biraz :)) kaç günde iyileşiliyo acaba birde fiyat konusunda bilgin varmı
bi foto atsana özelime tatlım bakiim,yardımcı olmaya çalışiim sana.
canım yeni üyeyim nasıl yapılır bilmiyorumki hiç, ama şunu söyleyeyim detaylı bir ameliyat olacağını sanmıyorum sadece kemerin törpülenmesini istiyorum
eeelara@hotmail.com mail at istersen
hemen atıyorum burdan denedimde mesaj sayısı doldurmam gerekiyormuş
evet 50 mesaj olmadan gönderemiyosun tatlım özel mesajı