ameliyat olalı bir ay oldu yeni burnum güzel ama daha güzel olabilir miydi acaba diyorum
slm rubii.benimde ameliyat olali 10. gun bugun. ve burun amelyati olayim diye düsünüyorken googleden buldum burasi.2 gun takildim ve kararimi verdim.Bence cok fazla dusunmene gerek yok.Saglik acisindan bi sorun olusturmucaksa ameliyat ve iyi bir estetisyense zaten eski burnundan kat kat iyi olacaktir.cokta fazla ince ayrintilara girmeye gerek yok
slm cnm aslında haklısın ne kadar çok incelersem o kadar çok problem çıkıyor. Sen cesaret edip ameliyat olmuşsun, geçmiş olsun. Sakıncası yoksa sorabilir miyim hangi doktora ameliyat olduğunu?
bursada oldum canim.dr. mesut ozcan.. albumlerde destina08 in resimleri var oda dr mesut beyde olmus.ordan bakabilirsin.
Emre ve baris cakır bey bu isimlerde bu forumda sıkılıkca duyuluyor.onların ameliyatlarıda cok basarılı.olan arkadasların resimlerine baktım gercekten sonuclar harıka.
sen nerdensin tatlim?bulundugun yerdede ıyı doktorlar vardır eminim.
kendi doktorumuda önerebilirim, kesinlikle mükemmel..
Bugün 18. gün oluyor burnum hala çok şiş, kavisli burun yaptırmadım =)
Bugün 18. gün oluyor burnum hala çok şiş, kavisli burun yaptırmadım =)
Canım ben ameliyat olalı tam 9 gün oldu...Aynı andaa hem burun hem göğüs ameliyatı oldum...Dün alçım çıkarıldı. Düne kadar bunalımdaydım, burnumun ucu çok büyük kaldı diye, alçı çıktı şoka girdim. Alçının alt kısmı burun ucuma baskı yaptığı ve toparladığı için top gibi kocaman bir burun duruyordu. Alçım çıkınca bir anda bambaşka bir burun ile karşılaştım...Daha şişlikler inmeden böyleyse inince düşünemiyorum. Sana diyeceğim şu benim doktorum Orhan Çizmeci..Çapa da estetik profesörüdür ve bir çok ünlü estetisyenin hocasıdır. İnternette hakkında çok çok az bilgi bulacaksın. Reklamdan ve internet üstünden bilgi ve paylaşımdan uzakdır. Bana da onu tanıma fırsatını bir tanıdığım verdi. Benim kadar korkak biri gözü kapalı ameliyat oldu. İyiki de olmuşum canım hocam...on numara göğüslerim var bu arada:) oh oh oh diyorum...Daha fazla yazmama gerek yok, keşke onu bi tanısan keşke kendine o şansı versen, meslektaşlarından bir değil yüzlerce adım ötede bir insan...Hastasını öyle bir seviyor ki bildiğin seviyor başka açıklaması yok...öptüm muck muck
İstanbuldayım canım ben , kesinlikle iyi doktorlar vardır da bende cesaret yok sanırım :)) çok istiyorum fotoğraflara bakmayı mesaj sayımın 25 olmasını bekliyorum. Yakup Avşar'ın facebook sayfasından hasta fotoğraflarına baktım mükemmel görünüyorlar çok kibar ve küçük bir burun yapıyor doktor bey üstelik çok doğal duruyor ancak ciddi bir ücret istiyor telefonda sekreterle görüştüm , ortalama 12 binden fln söz etti . Aynı sonucu alabileceğim biraz daha makul sanırım Barış Çakır var.
yakup bey işinin en iyisi diye biliyorum görüşmeyede gittim ama çok istiyoru bundana bir yıl önce 4500 isteyen adama şimidi 12500 istiyor ne değişti anlamadım sadece hastane değişmiş ve hastaneinin prosüdürü böyleymiş anlamadım gitti ya
teknoloji gelistikce ucuzlayacagina iyice pahalilastiriyorlar demek.eeh tabi buda sektor haline geldi.turkiye burasi sasmamak lazim.
yuzune yakisan bi burun yaptirmak en iyisi ve cokta populer doktorlarin olmasina gerek yok.isine ozen gosteren isini ciddiye alan birisi olsa yeterli.