Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

ameliyat olalı bir ay oldu yeni burnum güzel ama daha güzel olabilir miydi acaba diyorum

benmde 10. gun bugun ve cok guzel oldu.bence sende olani begenmelisin ve 6 ay ile 1 sene arasinda burun tam seklini aliyormus.diger arkadasin dedigi gibi eski burnunla mukayese et sonucu ve cokta fazlasini dusunup cok ince ayrintilara girme bence,gecmis olsun.

slm cnm aslında haklısın ne kadar çok incelersem o kadar çok problem çıkıyor. Sen cesaret edip ameliyat olmuşsun, geçmiş olsun. Sakıncası yoksa sorabilir miyim hangi doktora ameliyat olduğunu?

slm cnm aslında haklısın ne kadar çok incelersem o kadar çok problem çıkıyor. Sen cesaret edip ameliyat olmuşsun, geçmiş olsun. Sakıncası yoksa sorabilir miyim hangi doktora ameliyat olduğunu?

bursada oldum canim.dr. mesut ozcan.. albumlerde destina08 in resimleri var oda dr mesut beyde olmus.ordan bakabilirsin.
Emre ve baris cakır bey bu isimlerde bu forumda sıkılıkca duyuluyor.onların ameliyatlarıda cok basarılı.olan arkadasların resimlerine baktım gercekten sonuclar harıka.
sen nerdensin tatlim?bulundugun yerdede ıyı doktorlar vardır eminim.

İstanbuldayım canım ben , kesinlikle iyi doktorlar vardır da bende cesaret yok sanırım :)) çok istiyorum fotoğraflara bakmayı mesaj sayımın 25 olmasını bekliyorum. Yakup Avşar'ın facebook sayfasından hasta fotoğraflarına baktım mükemmel görünüyorlar çok kibar ve küçük bir burun yapıyor doktor bey üstelik çok doğal duruyor ancak ciddi bir ücret istiyor telefonda sekreterle görüştüm , ortalama 12 binden fln söz etti . Aynı sonucu alabileceğim biraz daha makul sanırım Barış Çakır var.

Ankara'da ameliyat olmayı düşünen arkadaşlar, içinize sinen ve karar verdiğiniz bir isim var mı? Paylaşırsanız çok sevinirim... =)

Ankara'da ameliyat olmayı düşünen arkadaşlar, içinize sinen ve karar verdiğiniz bir isim var mı? Paylaşırsanız çok sevinirim... =)

kendi doktorumuda önerebilirim, kesinlikle mükemmel..

doktorunun adını öğrenebilirmiyim.benim 2. ameliyatım olcak istanbulda olmayı düşünüyorum 1 sene içinde kesin 1 doktorda karar kılmam lazım en iyisi onur erol yada nuri soysal diye duydum.burnumun şeklinde sorun yok kırdırma fln olmayacak sadece ucu kaldı ucunu düzeltmesi ve nefes problemimi ortadan kaldırması gerekiyor burun kanatlarım biraz oturdu oyüzden bir deliği içten daraldı gbi nefes almamı zorlaştırıyor

BEN DE BURUN AMELİYATI YAPTIRMAK İSTİYORUM .FAKAT DOKTOR KONUSUNDA KARARSIZIM.iZMİRDE İKAMET EDİYORUM. DOKTORLARDAN CAN KOPAL VE FAHRİ MOLA ARASINDA KARARSIZ KALDIM.RİNOPLASTİ AMELİYATI OLANLARDAN BİLGİ VE DESTEK BEKLİYORUM.

Tatlım çok sağol önerin için,mutlaka görüşücem kendisiyle,bende öyle çok reklamı olan medyatik tiplere ameliyat olmak istemiyorum zzten,bir arkadaşımın arkadaşı da Dr. Alper Tuncel'e ameliyat olmuş,çok güzel olmuş burnu ama ben daha görmedim.Bir de Alper Tuncel'le görüşmeyi düşünüyorum.Ona ameliyat olan varmı acaba?Akatlar'daymış muayenehanesi.

Arkadaşlar hala mesaj sayım 25 olmadığı için fotoğraflarınızı çok görmek istediğim halde göremiyorum, bu yüzden biraz mesaj kirliliği yapabilirim,şimdiden hepinizden çok özür dilerim... =)

Ben bu siteye girdikten 2-3 gun sonra kararimi vermis oldum,yorumlari okudukca:)Bence sende kendine guven zaten senin yapacagin ameliyat sonrasinda dikkat etmen gerekenler..Okay de ameliyata girip cikiyorsun zaten.12 binde cok fazla bi rakam ilk defa duyuyorum bu kadarda fazla ne yapiyorlarki o kadar cok istiyorlar.:)o parayla beyin nakli yaparlar valla

O parayla beyin nakli yaparlar valla, bu kısma gülerken karnıma ağrılar girdi

Bu arada benim arkadaşım Yakup Avşar'a oldu. Sekiz bin beşyüz verdi. burnu hakikaten küçük ve kibardı ama sol tarafı çöktü. Neden? her burundan küçük burun çıkmaz da ondan..sağını solunu kazırsan öyle olur...

yakup bey işinin en iyisi diye biliyorum görüşmeyede gittim ama çok istiyoru bundana bir yıl önce 4500 isteyen adama şimidi 12500 istiyor ne değişti anlamadım sadece hastane değişmiş ve hastaneinin prosüdürü böyleymiş anlamadım gitti ya

teknoloji gelistikce ucuzlayacagina iyice pahalilastiriyorlar demek.eeh tabi buda sektor haline geldi.turkiye burasi sasmamak lazim.
yuzune yakisan bi burun yaptirmak en iyisi ve cokta populer doktorlarin olmasina gerek yok.isine ozen gosteren isini ciddiye alan birisi olsa yeterli.

evet tabiki öyle cnm ama kim işine özen gösteriyorki kimseye güvenemiyorsun şim çok doktoa estetik yaptıran ver herkes kendi doktoruu över haklı olarak ama onda iyi sonuç olmuştur bende de aynı olucak diye bir kural yokki bazen insanın paraya kıyıp pişman olmayacağını yaptırmak istiyor ama oda az değil ya 12.500 ne demek ya okulumda var bitmedi daha hangisine yatırayım okulam burnamı şaşrtım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…