Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

ben de burnumdan biraz şikayetçiyim:KK43: küçükken düşmüştüm, o gün bugündür burnumda küçük bi çıkıntı var,ayrıca burun deliklerimin ortasıda biraz uzun:KK43: burnum çok büyük değil ama çok hafif kaldırtmak istiyorum.ama aşırı korkuyorum.hem ağrılarından hemde kötü olmasından.bi arkadaşım var ankarada..burun estetiği oldu,ve estetik olduğu hiç belli olmuyo.harika bi burna kavuştu.amabi arkadaşım daha oldu, onunki pek güzel olmdı.çok istiyorum yaptırmak ama çooookkk korkuyorum:KK43: ne yapacam ben yaaaa:KK43::KK43:

slm canim bence bi an once kararini ver ve ol.suan nasil gorunyorum bilmiyorum ama esksinden iyi olacagim kesin:)sadece biraz agri var suan 3. gun tamponlari aldilar bugun.

Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım, dr. Erkan uygur'a burun estetiği olan varmı acaba?

burun ameliyatı için benim ameliyat olduğum haseki hastanesinde uzman Dr uğur bey , çok memnun kaldım ama 4 sene önceydi sanırım şu an nerede bilmiyorum,

buradaki yazıları okuduktan sonra bayağı korkmuştum aslında.Ben nefes alamama sorunu ile gittim ve deviasyon olduğu söylendi üstelik konkaların küçültülmesi,geniz eti,sinüzit gibi ameliyatları da aynı anda oldum,3.buçuk saat sürdü,açık ameliyatla. Kbb uzmanı burnumdaki kemeri de düzeltti ve burun ucumu da kaldırdı. 4.günüm de bütün morluklarım ve şişliklerim bitmişti,bugün ameliyatımın 10.günü ve sadece burun ucumda hafif bir şişlik var ve biraz da dikiş izleri var ama onun için de krem kullanıyorum. Ama en mühimi hala kendime tuhaf geliyorum :KK61:

buradaki yazıları okuduktan sonra bayağı korkmuştum aslında.Ben nefes alamama sorunu ile gittim ve deviasyon olduğu söylendi üstelik konkaların küçültülmesi,geniz eti,sinüzit gibi ameliyatları da aynı anda oldum,3.buçuk saat sürdü,açık ameliyatla. Kbb uzmanı burnumdaki kemeri de düzeltti ve burun ucumu da kaldırdı. 4.günüm de bütün morluklarım ve şişliklerim bitmişti,bugün ameliyatımın 10.günü ve sadece burun ucumda hafif bir şişlik var ve biraz da dikiş izleri var ama onun için de krem kullanıyorum. Ama en mühimi hala kendime tuhaf geliyorum :KK61:

selam canim gecmis olsun.bende olali 6 gun oldu ben simdiden bu halimi sevmeye basladim:)
Nasilsin suan agrin sizin var mi,kendini nasil hissediyorsun.Umarim burnun diledigin gibi olur canm

eger ıstanbulda yasıyorsanız ve hala karar veremedıysenız kıme amelıyat olucagınıza Muhammet Dilber'e olmanızı tavsıye ederım ben oldum ve cok memnunum sızınde memnun kalıcagınızdan emınım.

eger ıstanbulda yasıyorsanız ve hala karar veremedıysenız kıme amelıyat olucagınıza Muhammet Dilber'e olmanızı tavsıye ederım ben oldum ve cok memnunum sızınde memnun kalıcagınızdan emınım.

slm tugba ne zaman ameliyat oldun resmin var mi?

Arkadaşlar selam

burda yazan bazı arkadaşları okudum da tek ben değilmişim bu kadar kararsız olan diye sevindim,bu arada kalan burunlar zor sanırım hani çok büyük ve yamuk olmayıp yandan hafif ucu düşük olanlar.Benim de durumum böyle 2 senedir bir karar verip bir vazgeçiyorum.bir kaç doktorla görüştüm ama pek güvenemedim.İstanbul Avupa yakasında bildiğiniz iyi bir cerrah varmı acaba?

merhaba canım. bence düz bir burun isteme. tabii önemli olan yüzüne yakışması ama eğer yüzüne hafif bir kavis gidiyorsa bence iste. hem berenin burnu güzel değil ki. onun burnu düz de değil ayrıca hafif kemeri var... ben de senin gibi düşünüyordum ameliyat öncesi kavis istemiyorum yüzüme yakışan olsun demiştim doktoruma, o yine de hafif kavisli olsun dedi şimdi çok memnunum. düz isteyen çoğu insan da sonradan pişman oluyor keşke kavis isteseydim diye... şimdiden çok geçmiş olsun ; )

aynen katılıyorum..çok az bir kavis, abartılı olmadığı sürece mükemmel ve doğal duruyor...Pişman olursun...

Arkadaşlar selam

burda yazan bazı arkadaşları okudum da tek ben değilmişim bu kadar kararsız olan diye sevindim,bu arada kalan burunlar zor sanırım hani çok büyük ve yamuk olmayıp yandan hafif ucu düşük olanlar.Benim de durumum böyle 2 senedir bir karar verip bir vazgeçiyorum.bir kaç doktorla görüştüm ama pek güvenemedim.İstanbul Avupa yakasında bildiğiniz iyi bir cerrah varmı acaba?

Canım ben ameliyat olalı tam 9 gün oldu...Aynı andaa hem burun hem göğüs ameliyatı oldum...Dün alçım çıkarıldı. Düne kadar bunalımdaydım, burnumun ucu çok büyük kaldı diye, alçı çıktı şoka girdim. Alçının alt kısmı burun ucuma baskı yaptığı ve toparladığı için top gibi kocaman bir burun duruyordu. Alçım çıkınca bir anda bambaşka bir burun ile karşılaştım...Daha şişlikler inmeden böyleyse inince düşünemiyorum. Sana diyeceğim şu benim doktorum Orhan Çizmeci..Çapa da estetik profesörüdür ve bir çok ünlü estetisyenin hocasıdır. İnternette hakkında çok çok az bilgi bulacaksın. Reklamdan ve internet üstünden bilgi ve paylaşımdan uzakdır. Bana da onu tanıma fırsatını bir tanıdığım verdi. Benim kadar korkak biri gözü kapalı ameliyat oldu. İyiki de olmuşum canım hocam...on numara göğüslerim var bu arada:) oh oh oh diyorum...Daha fazla yazmama gerek yok, keşke onu bi tanısan keşke kendine o şansı versen, meslektaşlarından bir değil yüzlerce adım ötede bir insan...Hastasını öyle bir seviyor ki bildiğin seviyor başka açıklaması yok...öptüm muck muck

ameliyat olalı bir ay oldu yeni burnum güzel ama daha güzel olabilir miydi acaba diyorum

Sakın böyle düşünme..Allah'ın sevgili kuluymuşsunki burnum güzel diyebiliyorsun. Dahasını düşünme. Şükret...Heleki sana yakıştıysa, kendine sen de yakıştırıyorsan ne güzel...Eski burnunla mukayese et olabilecekle değil. Daha da güzeli belki yakışmazdı sana.

Merhaba arkadaşlar , aranıza yeni katıldım ve bende uzunca bir süredir kararsız kalanlardanım , burun estetiği ameliyatı olmayı çok istiyorum ama aynı zamanda da çok korkuyorum. Barış Çakır ya da Yakup Avşar 'a ameliyat olmak istiyorum. Onlardan başkası güvenilir değilmiş gibi geliyor. Ancak ücretleri diğelerine göre oldukça yüksek olduğundan 2 yıldır karar veremedim.
Bilmiyorum belki de güvenilirlik bakımından aynı derecede bir çok doktor olabilir daha makul ücretlere. Sanırım benimkisi psikolojik birazda.

Hala araştırma aşamasındayım acele etmek istemiyorum bakalım ne olacak..

Merhaba arkadaşlar , aranıza yeni katıldım ve bende uzunca bir süredir kararsız kalanlardanım , burun estetiği ameliyatı olmayı çok istiyorum ama aynı zamanda da çok korkuyorum. Barış Çakır ya da Yakup Avşar 'a ameliyat olmak istiyorum. Onlardan başkası güvenilir değilmiş gibi geliyor. Ancak ücretleri diğelerine göre oldukça yüksek olduğundan 2 yıldır karar veremedim.
Bilmiyorum belki de güvenilirlik bakımından aynı derecede bir çok doktor olabilir daha makul ücretlere. Sanırım benimkisi psikolojik birazda.

Hala araştırma aşamasındayım acele etmek istemiyorum bakalım ne olacak..

slm rubii.benimde ameliyat olali 10. gun bugun. ve burun amelyati olayim diye düsünüyorken googleden buldum burasi.2 gun takildim ve kararimi verdim.Bence cok fazla dusunmene gerek yok.Saglik acisindan bi sorun olusturmucaksa ameliyat ve iyi bir estetisyense zaten eski burnundan kat kat iyi olacaktir.cokta fazla ince ayrintilara girmeye gerek yok

X