- 4 Eylül 2011
- 147
- 0
kime hayatım lütfen yazar mısın
slm benim ameliyat olali 3 gun oldu.bugun tamponlari aldilar.Bursada esteticare mesut ozcan doktorun adi.daha yuzum sargili alcili:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kime hayatım lütfen yazar mısın
ben de burnumdan biraz şikayetçiyim küçükken düşmüştüm, o gün bugündür burnumda küçük bi çıkıntı var,ayrıca burun deliklerimin ortasıda biraz uzun burnum çok büyük değil ama çok hafif kaldırtmak istiyorum.ama aşırı korkuyorum.hem ağrılarından hemde kötü olmasından.bi arkadaşım var ankarada..burun estetiği oldu,ve estetik olduğu hiç belli olmuyo.harika bi burna kavuştu.amabi arkadaşım daha oldu, onunki pek güzel olmdı.çok istiyorum yaptırmak ama çooookkk korkuyorum ne yapacam ben yaaaa
slm benim ameliyat olali 3 gun oldu.bugun tamponlari aldilar.Bursada esteticare mesut ozcan doktorun adi.daha yuzum sargili alcili:)
doğallıkt tek doktoru tek geçerimmmm
buradaki yazıları okuduktan sonra bayağı korkmuştum aslında.Ben nefes alamama sorunu ile gittim ve deviasyon olduğu söylendi üstelik konkaların küçültülmesi,geniz eti,sinüzit gibi ameliyatları da aynı anda oldum,3.buçuk saat sürdü,açık ameliyatla. Kbb uzmanı burnumdaki kemeri de düzeltti ve burun ucumu da kaldırdı. 4.günüm de bütün morluklarım ve şişliklerim bitmişti,bugün ameliyatımın 10.günü ve sadece burun ucumda hafif bir şişlik var ve biraz da dikiş izleri var ama onun için de krem kullanıyorum. Ama en mühimi hala kendime tuhaf geliyorum
eger ıstanbulda yasıyorsanız ve hala karar veremedıysenız kıme amelıyat olucagınıza Muhammet Dilber'e olmanızı tavsıye ederım ben oldum ve cok memnunum sızınde memnun kalıcagınızdan emınım.
merhaba canım. bence düz bir burun isteme. tabii önemli olan yüzüne yakışması ama eğer yüzüne hafif bir kavis gidiyorsa bence iste. hem berenin burnu güzel değil ki. onun burnu düz de değil ayrıca hafif kemeri var... ben de senin gibi düşünüyordum ameliyat öncesi kavis istemiyorum yüzüme yakışan olsun demiştim doktoruma, o yine de hafif kavisli olsun dedi şimdi çok memnunum. düz isteyen çoğu insan da sonradan pişman oluyor keşke kavis isteseydim diye... şimdiden çok geçmiş olsun ; )
Arkadaşlar selam
burda yazan bazı arkadaşları okudum da tek ben değilmişim bu kadar kararsız olan diye sevindim,bu arada kalan burunlar zor sanırım hani çok büyük ve yamuk olmayıp yandan hafif ucu düşük olanlar.Benim de durumum böyle 2 senedir bir karar verip bir vazgeçiyorum.bir kaç doktorla görüştüm ama pek güvenemedim.İstanbul Avupa yakasında bildiğiniz iyi bir cerrah varmı acaba?
ameliyat olalı bir ay oldu yeni burnum güzel ama daha güzel olabilir miydi acaba diyorum
slm tugba ne zaman ameliyat oldun resmin var mi?
ben subat ayında amelıyat oldum ve sıtede fotograflarım yuklu bulabılırsın :)
Merhaba arkadaşlar , aranıza yeni katıldım ve bende uzunca bir süredir kararsız kalanlardanım , burun estetiği ameliyatı olmayı çok istiyorum ama aynı zamanda da çok korkuyorum. Barış Çakır ya da Yakup Avşar 'a ameliyat olmak istiyorum. Onlardan başkası güvenilir değilmiş gibi geliyor. Ancak ücretleri diğelerine göre oldukça yüksek olduğundan 2 yıldır karar veremedim.
Bilmiyorum belki de güvenilirlik bakımından aynı derecede bir çok doktor olabilir daha makul ücretlere. Sanırım benimkisi psikolojik birazda.
Hala araştırma aşamasındayım acele etmek istemiyorum bakalım ne olacak..