Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

yorumlara bakiyorumda herkes en az 2 kez burun ameliyati olmus.1 kere ameliyat olupta olumlu sonuc alan yok mu arkadaslar?valla cuma gunune kadar vaktim var nerdeyse vazgecicem ameliyat olmaktan:S

ben de burnumdan biraz şikayetçiyim küçükken düşmüştüm, o gün bugündür burnumda küçük bi çıkıntı var,ayrıca burun deliklerimin ortasıda biraz uzun burnum çok büyük değil ama çok hafif kaldırtmak istiyorum.ama aşırı korkuyorum.hem ağrılarından hemde kötü olmasından.bi arkadaşım var ankarada..burun estetiği oldu,ve estetik olduğu hiç belli olmuyo.harika bi burna kavuştu.amabi arkadaşım daha oldu, onunki pek güzel olmdı.çok istiyorum yaptırmak ama çooookkk korkuyorum ne yapacam ben yaaaa

yorumlara bakiyorumda herkes en az 2 kez burun ameliyati olmus.1 kere ameliyat olupta olumlu sonuc alan yok mu arkadaslar?valla cuma gunune kadar vaktim var nerdeyse vazgecicem ameliyat olmaktan:S

valla dediğim gibi:18: benim bi arkadaşım oldu ankarada,çok beğendim onunkini.2000 tl ye olmuştu.ve ilk ameliyatıydı.keşke bende biraz cesaretli olabilsem

doktor mesut bey e.bursada esteticare de,sen nerdesin elif? bence korkma korkulucak bisey degil ama amaliyat sonuclari hic iyi degil yani geneli.herkes ameliyatta sonra illa bi sorun yasiyor,yarin sabah ameliyat olucam ama belkide son anda vaz gecerim.doktorun soy adi simdi aklima gelmedi:)

kızlar ne kadar bu burun estetiği merak ettim bende olabilirim gerçi fena değil burnum ama :)

slm canim bende 2 ay once ameliyat oldum seninki gibi benimde burnuma ellenmemis sadece ustunu duzeltmis kanatlarimi da bozmuk simdi her iki yandan aynaya baktigimda degisik kanatlar goruyorum bir tarifinda fazla kemik almis sonucta hic memnun degil ikinci ameliyat dusunuyorum ama bu kere isimi saglam alacagim ve cok iyi arastirmak istiyorum isimi saglam alacagim cunku ilk ameliyatim cok acele oldu tercubede yoktu kendim yurtdisinda kaliyorum izine gelmistim izinde olmustum arkadaslar doktor tavsiyelerinizi bekliyorum lutfen reklam amacli olmasin insanlari yanlis bilgilendirmeyniz.

benim burnumda önden, sağdan ve soldan bakıldığında farkl görünüyor. soldan baktığımda gözüme çarpan hafif bir kemer var. eişimin bi şikayeti vs. yok ama ben nedensen daha kusursuzz görünsün istiyorum. o nedenle kararsızım, gerekli mi değl mi diye

merhaba canIm kIme oldun ögrenebilirmiyim. Bence burada bazI doktorlara sanki reklam yapIliyor cok iyi denilen doktordan hic memnun kalmayabiliyosun. Bende yeni gecirdim suan memnunum. Umdugumdan daha iyi oldu. Belki Burnunun daha zamana ihtiyacI vardIr daha iki ay olmus.

Merhabalar burun estetigi olmayi dusunuyorum ankarada gokhan adanali ve kenan atabay istanbulda onur erol ve serdar ereni duydum ama herhalde son iki isim oldukca yuksek fiyatlara yapiyorlardir diye dusunuyorum. Kararsiz kaldim ucretleri konusunda bir bilginiz veya bu doktorlarla ilgili tecrubeniz varsa paylasabilir misiniz?

arkadaşlar ben de mayıs ayında oldum burun estetiği, okadar memnunumki anlatamam.. tek bir ağrı bile yaşamadım ve inanılmaz derecede doğal oldu.. arzu eden varsa doktorumla irtibata geçirebilirim sizi..

bence ünlü doktorlar ancak isim yapmIs kisilere deger verdiklerini duydum. Bende cok arastIm en sonunda hic tanImadigim bir doktara oldum. Medyatik doktorlarIn artik natürel güzellikten uzaklastiklarInI zannediyorum. Güzellik anlayIslarI farklI. Birisinin güzel anlayIsI seninde hosuna gitmeyebilir. Doktorun cerrah olmasI önemli. Kendini iyi pazarlayamayan doktor da iyi bir is cIkarabiliyor. ücret konusunda en pahalIsI daha iyi olacak diye bisey yok bence. birazda sans. Bundan üc hafta önce bende arastIrIyordum. hep aynI isimler tavsiye ediliyor sanki. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…