Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yorumlara bakiyorumda herkes en az 2 kez burun ameliyati olmus.1 kere ameliyat olupta olumlu sonuc alan yok mu arkadaslar?valla cuma gunune kadar vaktim var nerdeyse vazgecicem ameliyat olmaktan:S
ben bu cuma ameliyat olucam 4.500 tl
valla dediğim gibi:18: benim bi arkadaşım oldu ankarada,çok beğendim onunkini.2000 tl ye olmuştu.ve ilk ameliyatıydı.keşke bende biraz cesaretli olabilsem
Zannetmem, yani şöyle ben doktoruma dedim ki kavisli bir burun istiyorum ama kavis sizi uğraştıracaksa, zor olacaksa, sonradan bana problem çıkartacaksa dedim, olur mu hiç dedi, her işlem aynıdır burunda dedi, zor olma gibi bir durumu yok dedi. Yani canım çoğunun işine gelmiyor, açıp bir iki işlem yapıp kapatıyorlar, benim ilk ameliyatımda kemiğim kırıldığı halde ikinci ameliyatımda burun kanatlarımla oynandı, yanlar ve üstler törpülendi, geniş olan ve yamuk olan yerler düzelti, ilkinde hiç ağrım olmamıştı, ikincisinde sızım oldu, doktoruma dedim ki, ilkinde hiç ağrım olmamıştı, şimdi neden sızlıyor acaba, ilkinde pek bir ellenmemiş burnuna dedi. şimdi ilkinde iyiki pek bir ellememiş burnuma diyorum çünkü ellediği yerlerde problem kaldı hep.
slm canim bende 2 ay once ameliyat oldum seninki gibi benimde burnuma ellenmemis sadece ustunu duzeltmis kanatlarimi da bozmuk simdi her iki yandan aynaya baktigimda degisik kanatlar goruyorum bir tarifinda fazla kemik almis sonucta hic memnun degil ikinci ameliyat dusunuyorum ama bu kere isimi saglam alacagim ve cok iyi arastirmak istiyorum isimi saglam alacagim cunku ilk ameliyatim cok acele oldu tercubede yoktu kendim yurtdisinda kaliyorum izine gelmistim izinde olmustum arkadaslar doktor tavsiyelerinizi bekliyorum lutfen reklam amacli olmasin insanlari yanlis bilgilendirmeyniz.
hu huuu kimse yok mu?
Merhabalar burun estetigi olmayi dusunuyorum ankarada gokhan adanali ve kenan atabay istanbulda onur erol ve serdar ereni duydum ama herhalde son iki isim oldukca yuksek fiyatlara yapiyorlardir diye dusunuyorum. Kararsiz kaldim ucretleri konusunda bir bilginiz veya bu doktorlarla ilgili tecrubeniz varsa paylasabilir misiniz?