Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldımhepinize merhaba öncelikle. Burun ameliyatı oldum ve bu konuda çok fazla arkadaşıma yol gösterdim:) sormak istediklerinizi cevaplayabilirim. Görüşmek üzere
Ya kızlar, ne kadar temizlersem temizlim doluyor bu delikler..Öldüm bittim ya gecen perşembe ameliyat oldum anca yarın alıncak tamponlar..Çürücekler içimde
Diyeceğim ben küçük fenerle burun deliklerimin içine bakıyorum da, ne göreyim sanki tampon aşağıya kaymış, olur mu böyle birşey..Daha da yanaşmış deliğe, çıkmak istiyorlar belli ki
Kafayı yicem ya,,,
valla cnm mesajı okuyunca güldüm kendime aynı şeyleri bende yaşadım inan 1.5 ay bitti benim tamponlar çıkınca var ya dünyalar senin olacak:)ben oleyy rahat nefes alıcam artık demiştim ama öyle olmadı ancak 20 günden sonra trahat nefes alamya başladım.merak etme burnunun çok güzel olacağını düşün.doktorun kimdi şimdiden çok geçmiş olsun.benim doktorum ufuk bilkay izmirde albümden resimlere bakabilrsin.
burun tam olarak ne zaman yumuşuyor özellıkle ucu eskısı gıgı esnek oluyor
kasım ayında olucam inşallah ameliyatımı.kayseri de saffet örs e olucam.çok heyecanlıyım.hayatmda neler değişicek bilmiyorum ama umarım pişman olmam sonradanhem heyecan var hem korku var.revizyonları duydukça vazgeçer gibi oluyorum ama herkesin başına gelicek değil ya.yok yok kesin olmalıyım.önden güzel görünüyor burnum ama yandan hiç sevmiyorum.insanlara yan dönmek istemiyorum yan profilden resmim yok.zaten ameliyatımı bir olayım bol bol yan profilden resim arşivi yapıcam:)
mrb kızlar bende burun amliyatı olmayı düşünüyorum ama hangi doktor daha iyi fiyatları ne kadar bunları merak ediyorum burnumla ilgili çok sorunum var sağ iç tarafta eğrilik var ve nefes almamı zorlaştırıyo çok hafif bi kemer ve en son ucu biraz tombişne yapmam gerekiyo ban yardımcı olursanız çok sevinirim önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum
selçuk inanalı, veli arslan, barış çakır,buğra çöllü,emre ilhanlı
bu isimler çok duyuluyor
ben de ameliyat olacağım..aslında kötü bir burnum yok ama yinede biraz küçülsün istiyorum..önereceğiniz bir doktor var mı?