Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldımEn Büyük KK hepinize merhaba öncelikle. Burun ameliyatı oldum ve bu konuda çok fazla arkadaşıma yol gösterdim:) sormak istediklerinizi cevaplayabilirim. Görüşmek üzere

beni rica etsem ekelermsn burnunu görmek istiyorum

Arkadaşlar nasıl bir burun istediğimi çizerek anlatmanın daha kolay olacağını düşünerek photoshopla bir tasarım yaptım. Doktora bu tasarımı götürmeyi planlıyorum. Sizlerin de fikirlerinizi bekliyorum.
Burnumun şu andaki halini ve yaptığım tasarımı albüm yaparak ekledim. Siz de inceleyip yorum yaparsanız çok sevinirim.

Ya kızlar, ne kadar temizlersem temizlim doluyor bu delikler..Öldüm bittim ya gecen perşembe ameliyat oldum anca yarın alıncak tamponlar..Çürücekler içimde :KK9:

Diyeceğim ben küçük fenerle burun deliklerimin içine bakıyorum da, ne göreyim sanki tampon aşağıya kaymış, olur mu böyle birşey..Daha da yanaşmış deliğe, çıkmak istiyorlar belli ki :KK1:

Kafayı yicem ya,,,

Ya kızlar, ne kadar temizlersem temizlim doluyor bu delikler..Öldüm bittim ya gecen perşembe ameliyat oldum anca yarın alıncak tamponlar..Çürücekler içimde :KK9:

Diyeceğim ben küçük fenerle burun deliklerimin içine bakıyorum da, ne göreyim sanki tampon aşağıya kaymış, olur mu böyle birşey..Daha da yanaşmış deliğe, çıkmak istiyorlar belli ki :KK1:

Kafayı yicem ya,,,

valla cnm mesajı okuyunca güldüm kendime aynı şeyleri bende yaşadım inan 1.5 ay bitti benim tamponlar çıkınca var ya dünyalar senin olacak:)ben oleyy rahat nefes alıcam artık demiştim ama öyle olmadı ancak 20 günden sonra trahat nefes alamya başladım.merak etme burnunun çok güzel olacağını düşün.doktorun kimdi şimdiden çok geçmiş olsun.benim doktorum ufuk bilkay izmirde albümden resimlere bakabilrsin.

valla cnm mesajı okuyunca güldüm kendime aynı şeyleri bende yaşadım inan 1.5 ay bitti benim tamponlar çıkınca var ya dünyalar senin olacak:)ben oleyy rahat nefes alıcam artık demiştim ama öyle olmadı ancak 20 günden sonra trahat nefes alamya başladım.merak etme burnunun çok güzel olacağını düşün.doktorun kimdi şimdiden çok geçmiş olsun.benim doktorum ufuk bilkay izmirde albümden resimlere bakabilrsin.

Dimi canım hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz :KK1::KK1: Tahmin edebiliyorum tamponlar çıkınca nasıl olabileceğimi, ve öyle söylüyorlar genelde hemen nefes alamıyorsun tam iyileşmesi biraz zaman alıyor diye..

Canım ben deviasyon ameliyatı oldum, burun şeklim değişmedi, içerden kemik eğriliği varmış onu düzeltti doktorum..
Doktorum Nihat Çakır / İstanbul.

kızlar 1,5 ay önce ameliyat oldum.doktorum izmirde ufuk bilkay ben şu an gayet memnunum.albümde resimlerim var bakmak isteyenler bakabilir:):nazar:

burun tam olarak ne zaman yumuşuyor özellıkle ucu eskısı gıgı esnek oluyor

buruna göre değişiyor sanırım benim 4 aylıkken tamamen yumşamıştı kolayca oynatabiliyordum denizde su kaçırmamak için sıkabiliyordum burnumu

kasım ayında olucam inşallah ameliyatımı.kayseri de saffet örs e olucam.çok heyecanlıyım.hayatmda neler değişicek bilmiyorum ama umarım pişman olmam sonradan:KK43:hem heyecan var hem korku var.revizyonları duydukça vazgeçer gibi oluyorum ama herkesin başına gelicek değil ya.yok yok kesin olmalıyım.önden güzel görünüyor burnum ama yandan hiç sevmiyorum.insanlara yan dönmek istemiyorum yan profilden resmim yok.zaten ameliyatımı bir olayım bol bol yan profilden resim arşivi yapıcam:)

saffet beyi nereden tanıyorsun cnm

Saffet beyi bu forumdan öğrendim.bazı arkadaşların ameliyat resimlerini gördüm ve Saffet beyden övgüyle bahsettiklerini okudum.bende içgüdüsel olarak Saffet beye ameliyat olmam gerektiğine karar verdim.bir doktorla daha görüşmüştüm Onur gürbüz oda kayseri de.ona ameliyatını yaptıran varmı bilmiyorum.ama ben birde Saffet beyle görüşüp öyle kararımı vericem.

mrb kızlar bende burun amliyatı olmayı düşünüyorum ama hangi doktor daha iyi fiyatları ne kadar bunları merak ediyorum burnumla ilgili çok sorunum var sağ iç tarafta eğrilik var ve nefes almamı zorlaştırıyo çok hafif bi kemer ve en son ucu biraz tombiş:KK61: ne yapmam gerekiyo ban yardımcı olursanız çok sevinirim önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum

bizde daha kararsızız,kızım 17 yaş gününden 1-2 ay önce ameliyat olmayı düşünüyoruz..kendisi küçük yüzlü ve burun bayağı bir eğri,resim çektiremiyor..utanıyor..ne yapayım anne olarak onun hergün üzülmesine dayanamıyorum..çevresine kendisine baykuşa benziyorsun diyorlarmış..ama henüz karar veremedik..kimisi doktoru yere göğe sığdırmazken..diğeriaynı doktordan şikayetci..iyice kafamız karıştı okudukça...kızımda revizyondan çok korkuyor...biz ankaradayız...:44:

ben de ameliyat olacağım..aslında kötü bir burnum yok ama yinede biraz küçülsün istiyorum..önereceğiniz bir doktor var mı?

mrb kızlar bende burun amliyatı olmayı düşünüyorum ama hangi doktor daha iyi fiyatları ne kadar bunları merak ediyorum burnumla ilgili çok sorunum var sağ iç tarafta eğrilik var ve nefes almamı zorlaştırıyo çok hafif bi kemer ve en son ucu biraz tombiş:KK61: ne yapmam gerekiyo ban yardımcı olursanız çok sevinirim önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum

selçuk inanalı, veli arslan, barış çakır,buğra çöllü,emre ilhanlı
bu isimler çok duyuluyor

arkadaşlar bende tamamen estetik amaçlı ameliyat olmak istiyorum. Ama bu aralar sokakta yürürken engelli insanlar çok dikkatimi çekiyor. Sağlıklı olmayı ne kadar çok isterlerdi kim bilir. Bense sağlıklı olduğum halde görünüşünü beğenmediğim için ameliyat olmayı düşünüyorum. Kendimi çok bencil hissediyorum bazen...

X