Burun ameliyatı için valiz listesi

Tenin hassas demek ki,benim de aynen öyle oldu ilkinde,2.sinde daha beter olacak sanırım..bu kişiden kişiye değişiyor..malesef şanssız taraftayız biz..kiminde hiç bir şey oluşmuyor.ben kamyon çarpmış gibi olmuştum..rahatsız ederse yüzünü değil sadece burnunu foto çek,çok merak ettim michael jackson

:KK70: foto hep çekiyorum zaten hani bi ara tv de itilmiş kakılmış vardı ya yasemin yalçın oynuyodu :KK70: işte ordaki kakılmış gibiydi gözlerimin morluğu şişliği falan :KK70: haftaya bantlar çıktığında koycam foto böle bişi anlaşılmıyo :)

merhaba,bende burun ameliyatı düşünüyorum .birazda korkuyorum açıkcası ameliyat zormu yardımcı olabilirmisiniz bana.
ameliyat zordur ama doktor alışmıştır yapa yapa doktora zor geleceğini sanmam :) eğer 2-3 hafta ağzımdan nefes almak beni yormaz diyosan hiç erteleme. tek zorluğu morluk ve şişlik. acı yok ağrı yok hiç bişi yok. :KK70: bn 8. günümdeyim şuan işyerimdeyim. kapatıcı sürdüm gözaltlarıma. burnumdaki bantlarda rahatsz etmiyo :KK70: korkma yani

iyi bir doktor buldum daha önce arkadşm kendisi ablası teyzesi amelyıta olmuş çok memnunlar.doktor konusunda .hayırlısı olsun inşallah =9 teşekkr edrm

Doktor konusunda da çok kasma bence kendini çünkü bu işler biraz şans açıkçası.. Yani en ünlü doktordan şikayetçi olan insanlar var. Şahsen ben hastane seçimi konusunda dikkatli davrandım özel olarak doktor için degil. Çünkü düşündüm iyi bir hastane adını lekeletcek doktor çalıştırmaz. Doktorum hakkında çok araştırma yapmama rağmen burun ameliyatı konusunda bir bilgiye ulaşamamiştim ama su an ameliyatımın 4. Günündeyim. Şişliklerim azaldı morluk hiç olmadı bende nerdeyse beyaz tenli olmama ragmen. Ve burnumun su anki hali bile hosuma gidiyor. Ama tabi alçı cıkınca nolur bilemem

ameliyat zordur ama doktor alışmıştır yapa yapa doktora zor geleceğini sanmam :) eğer 2-3 hafta ağzımdan nefes almak beni yormaz diyosan hiç erteleme. tek zorluğu morluk ve şişlik. acı yok ağrı yok hiç bişi yok. :KK70: bn 8. günümdeyim şuan işyerimdeyim. kapatıcı sürdüm gözaltlarıma. burnumdaki bantlarda rahatsz etmiyo :KK70: korkma yani
Canım şuan nasılsın? Seneye bizde erkek arkadasımla geleceğiz bekir sivriye ve otelde kalacağız. Ağrıların oldu mu ameliyattan sonra. Bide doktor masaj yapıyormuş sanırım o cok mu acıtıyor?

Canim bekir sivriye ameliyat oldun dimi. Atasehirdeki doktor. 4500 lira diye okudum ama sanirim artmis sen ne kadara oldun ??

:KK70: foto hep çekiyorum zaten hani bi ara tv de itilmiş kakılmış vardı ya yasemin yalçın oynuyodu :KK70: işte ordaki kakılmış gibiydi gözlerimin morluğu şişliği falan :KK70: haftaya bantlar çıktığında koycam foto böle bişi anlaşılmıyo :)
Selam canım..ben de dün ameliyat oldum..ilki kadar zor olmadı,birazz morluklarım ve şişliklerim var..ya burın deliklerinde tampon olduğundan mı bilmiyorum,burun ucum büyük görünüyor..senin de öyle mi?sen kaçıncı günündesin?özelden foto göndderir misin?

Canm o tampon dandir. Benm de öyleydi hatta burun deliklerimden biri yamuktu bakıp bakıp gülüyordum :KK70: tampon çıktı normale döndü

X