- Konu Sahibi LightOfGod
geçmiş olsun bu aradaalçılarımı çıkardım bugün bi değişik hissettim kendimi ya şişlik oluşmuş maydanoza başlamam lazm hemn:s
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun bu aradaalçılarımı çıkardım bugün bi değişik hissettim kendimi ya şişlik oluşmuş maydanoza başlamam lazm hemn:s
ne yalan söyleyeyim hiç ağrımaz diye düşünüyordum ağrıdı o an ama geçiyo ya çok düşünme sıkntı yapma okdr ameliyat geçirdukten sonra o ufak bişeyalçı çıkarken çok ağrıyor mu bide masaj çok ağrıyor diyorlar
teşekkür ederim bant takılı hala bende perşembe günü çıkarcm inşallh ozmn acımazgeçmiş olsun bu arada
bant duş alırken kendiliğinden çıkıyormuş diye duymuştum. inş ağrı çekmezsin.teşekkür ederim bant takılı hala bende perşembe günü çıkarcm inşallh ozmn acımaz
bu ameliyatn en kötü yanıda banyo yapamama heralde bantı taktı bi ğüzel duş alayım dedim yasak bi hafta dedi boyun aşağı ve saç yıkama şeklinde gittim ama normal duş almayı özledim:) sen ameliyat yaptırmayımı düşünüyorsun canımbant duş alırken kendiliğinden çıkıyormuş diye duymuştum. inş ağrı çekmezsin.
Mrb bende sizi rahatlatmak icin birseyler yazmak istedim bende 38.gunumdeyim alci cikarken korkacagim diye o kadar panik yapmistim ki bayilcaktim ama ciktiktan sonra o kdr rahatladim ki yuzumden bi yuk kalkti sanki agri dahi hissetmedim tamponlarim alinirkende oyle cok rahattim ve inanilmaz bir nefes aliyodum korkularimin hic biri olmadi masaja 15 gunden sonra basladim ve halen doktorun onerdigi sekilde yapiyorum ilk baslarda cok korktum dokunmaya ilk yaparken ayna karsisinda denedim biraz sizladi sadece suan o kdr rahat yapiyorum ki agri dahi yok seklini aliyo guzelce umarim rahatlata bilmisimdiralçı çıkarken çok ağrıyor mu bide masaj çok ağrıyor diyorlar
21 inde ameliyatım var canm.. başta hiç böyle korkularım yoktu ameliyat gününü aldığımda yarın olsa hemen gidip olurum diyordum ama zaman yaklaştıkça stres bastı :)bu ameliyatn en kötü yanıda banyo yapamama heralde bantı taktı bi ğüzel duş alayım dedim yasak bi hafta dedi boyun aşağı ve saç yıkama şeklinde gittim ama normal duş almayı özledim:) sen ameliyat yaptırmayımı düşünüyorsun canım
gerçekten rahatladım biraz çok tşk ederim. aslında ben çok fazla acı hisseden acıya dayanıksız biri değilim. Ama karşılaşacağım acıyı bilmediğim için korkularım başladı biraz. :)
Mrb bende sizi rahatlatmak icin birseyler yazmak istedim bende 38.gunumdeyim alci cikarken korkacagim diye o kadar panik yapmistim ki bayilcaktim ama ciktiktan sonra o kdr rahatladim ki yuzumden bi yuk kalkti sanki agri dahi hissetmedim tamponlarim alinirkende oyle cok rahattim ve inanilmaz bir nefes aliyodum korkularimin hic biri olmadi masaja 15 gunden sonra basladim ve halen doktorun onerdigi sekilde yapiyorum ilk baslarda cok korktum dokunmaya ilk yaparken ayna karsisinda denedim biraz sizladi sadece suan o kdr rahat yapiyorum ki agri dahi yok seklini aliyo guzelce umarim rahatlata bilmisimdir
gerçekten rahatladım biraz çok tşk ederim. aslında ben çok fazla acı hisseden acıya dayanıksız biri değilim. Ama karşılaşacağım acıyı bilmediğim için korkularım başladı biraz. :)
aynen bende öylğ doktora dedim hemen verin hatta yarında olabilirim demiştim tabi olmadı öyle bu arada araştrdm aynı stresi yaşadım bigün sahur yapamamştm stresten:)21 inde ameliyatım var canm.. başta hiç böyle korkularım yoktu ameliyat gününü aldığımda yarın olsa hemen gidip olurum diyordum ama zaman yaklaştıkça stres bastı :)
bide araştırdıkca korku basıyor. bazı kötü yorumlar görüyorum memnun olmayanlar pişman olanlar falan korkuyorum :)aynen bende öylğ doktora dedim hemen verin hatta yarında olabilirim demiştim tabi olmadı öyle bu arada araştrdm aynı stresi yaşadım bigün sahur yapamamştm stresten:)
bide araştırdıkca korku basıyor. bazı kötü yorumlar görüyorum memnun olmayanlar pişman olanlar falan korkuyorum :)
inş canm. evet 21indeolanlar olmuş inşallah biz içinde olmayız senin 21 inde miydi ameliyatın canım
ewet canım ameliyatımı 12 temmuzda oldum şimdi daha iyiyim. Gözlerimin altı çok şiş onun haricinde pek bişeyim yok :)canım ameliyat oldunmu nasılsınn
Geçmiş olsun canım doktorun kimdiewet canım ameliyatımı 12 temmuzda oldum şimdi daha iyiyim. Gözlerimin altı çok şiş onun haricinde pek bişeyim yok :)
İnşallah çabucak atlatirsin canimm tekrar çok geçmiş olsun :)Bekir sivri canım