Burun ameliyatı için valiz listesi

Ben özelde olacağım 2 belki 3 gün kalacağım Allah izin verirse..morluklarla eve dönmek istemiyorum..tamamen normale dönsün istiyorum gözlerim..ilk ameliyatımda 2 gün pipet kullandım su meyve suyu çorba için..çok rahat ettim tavsiye ederim..

bioderma arnica krem aldım morarma olmasın die ya inş. çok olmaz siz ne güzel atlattınızda moral veriyosunuz D: inş bnde öle olurum yakında
bende aldım arnicayı ilk gün kullünmayı unuttum ikinci gün kullandm ame şükür çok yok hala var ama az yani:) moralimin iyi olmasının sebebi çok korkuyodum çok gözümde büyütmüştüm ondan sanırım

7 gün kalıcam :) 6 gün otel 1 gün hastane
Hmm o zaman istediğin herşeyi yanına alabilirsin hastaneden çıkınca otelde mi kalacaksın kim bakacak sana?benim tavsiyem kendini biraz toparlayıp eve dönmen..keşke 1 gün bile olsa daha fazla kalabilseydin ..2. Gün daha zor oluyor,3-4 de toparlıyorsun..tabi yapılan işleme göre değişiyor..hakkımızda hayırlısı..

Pipet falan alma bosuna agzini kapatamiyosun zaten bide pipetle nasil cekiceksin

Pipet yer tutmaz merak etme.işine yaramazsa çöpe atar.ben ilk ameliyatımda kullandım sıkıntı olmadı.2.sinde yine kullanacağım.tammamen nefessiz kalmıyorsun sonuçta,tamponların delikleri var,hava alabiliyorsun az da olsa.benim öyleydi.

Hem bu benim fikrim.Light of God arkadaşa benim tavsiyem.Muhalefet olacağınıza arkadaşa yeni fikirler üretin,yardımcı olun.Uslubunuzu ameliyat olacak bir insana göre ayarlayın lütfen.Sonuçta burası forum sitesi,açık oturum yada panel yapmıyoruz.tez e karşı anti teZ yapmayın..ha daha iyi fikriniz varsa buyurun!

annemle gidicem :) bebek gibi bakar o bana zaten :) benim tek düşüncem şuan otobüste gidicez sonra servis sonra taksi derken çok yorulmam 2 çekçekli valiz 1 sırt çantası 1 el çantası doldu sanırım içini boşaltmalıyım

:) zaten kalacağım yere yakın çorbacı bakıyorum kelle paça ve işkembeye bayılırım güzel yapan bi yer bulursam hergün öyle çorbalar içip bi an önce toparlarım inş :)

Pipet falan alma bosuna agzini kapatamiyosun zaten bide pipetle nasil cekiceksin
ben diş tedavisi gördüğümde pipetin faydasını çok gördüm ağzım uyuşuk olduğu için dudağımdan akıp gidiyodu su pipetle içebiliyodum. belki bunda da işime yarar bi ihtimal diyelim :)

ay hadi inş. son 2 gün bakalım ne olacak :)

alçılarımı çıkardım bugün bi değişik hissettim kendimi ya şişlik oluşmuş maydanoza başlamam lazm hemn:s

maydanoz limon ikis müthiş bi karışım oluyo ödem atmak için ama tabi kilo verdiriyo dikkat etmek lazım :) gözün aydın bu arada
aynenn kiloda vermek istemiyorum bi ara kilo vermek için kullanmştm 63 kilodan 57 ye düştüm şimdi 56 oldum zayıflamak istemiyorumm ama bi yandan yudumluyorum maydanoz limon suyunu:))

aynenn kiloda vermek istemiyorum bi ara kilo vermek için kullanmştm 63 kilodan 57 ye düştüm şimdi 56 oldum zayıflamak istemiyorumm ama bi yandan yudumluyorum maydanoz limon suyunu:))
tuzu azalt hatta mümkünse hayatından çıkart bi süre o da ödeme iyi gelir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…