hiç tavsiye etmem çünkü bende Prof. dr. Murat Songu' ya sosyal medya da gördüğüm kadarıyla, çok iyi bir doktor oldugunu düşünerek yıllar sonra ameliyat olma kararı aldım, ameliyattan sonra resmimi hemen instagram sayfasına yükledi hatta..Harika gözüküyordu herşey, sonra yavaş yavaş şişlikler inince burnumun uç tarafı yamulmaya başladı iç kısmında kıkırdaklarım ellediğimde dışarıdan hissedilebiliyordu.. nefes sorunu yaşayınca kontrole gittim.. Murat Songu bu yamukluğun, kıkırdaklarımın dışarda olmasının çok normal oldugunu, ameliyat hatası oldugunu ve bu tarz hastalarını düzeltmek için (ücretsiz) hastanenin kendisine gün verdiğini söyledi. Algılamakta açıkçası zorlandım, sonra ne yapacagım derken ameliyatımı yapan kişi düzeltsin diye düşündüm. Randevu almak istediğimde sekreteri ile iletişime geçtim ve endişelerim oldugunu ilettim... Revizyon ameliyatlarının dolu oldugunu, 3 ay sonra artık randevu verebileceklerini (bu arada bana revizyon için tekrar muayene gelmeniz lazım dediler.. tabii ücretli ) ve burnumun daha kötü olabileceği riskini yazan bir mesaj yolladılar. Hem burunumu bu hale getirip hem de bu şekilde davranılması çok üzücü.. Hele de sağlıkla ilgili bir konuda insanların bu kadar ticari odaklı olması , sosyal medyada kendileri şişirmesi çok çok üzücü..