Burun ameliyatı hakkında bir sorum olucak

E

EU3

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU3
Kızlar estetik ve deviasyon vs. ameliyatlarında mevsim önemlii pekii.Doktorlar şu mevsim daha iyi hastalarımız için diyormu .Yoksa istediğimiz zaman ameliyatı olabiliriz:sm_confused:

• Konu Sahibi EU3
Mevsim olarak bişey demiyolar sanırım. Ragl dönemlerinde olmayı tavsiye etmiyolar daha çok ödem ve kızarıklık olabiliyomuş.

• Konu Sahibi EU3
ya her mevsim olunabilir bir mevsimi yok ki bunun, bak burada 4 mevsim ameliyat olmus arkadas bulabilirsin, sadece sıcaklarda iste sislik fazla olur ve alcı fln bunaltabilir, kışın da grip olma ihtimali olabilir yani yoksa su mevsim bu mevsim yok yanii

• Konu Sahibi EU3
benim doktorum mayıs ve eylül ayları ideal demişti. kısın sogukta ve yazın cok sıcakta tavsiye etmiyorlar. birde 3 ay kadar gözlük kullanılmıyor onuda dikkate almak gerek

• Konu Sahibi EU3
teşekkürler yorumlarınız için kızlaropuyorumnanaktan

Peki allerjisi olanlara ameliayt öncesi ilaç tedavisi uyguluyorlarmı??ben 9 yıl önce olucaktım o zaman dr allerji testi yaptırmıştı ameliyattan sonra bir komplikasyon olmaması için hap ve sprey vermiştii.

• Konu Sahibi EU3
ameliyat öncesi kan testleri yapılıyor, anestezi doktoru sana alerjilerini fln soruyor, ona göre ameliyatta yol izleniyor, ameliyat öncesi hap veya spreyi bilmiyorum

• Konu Sahibi EU3
ameliyat öncesi kan testleri yapılıyor, anestezi doktoru sana alerjilerini fln soruyor, ona göre ameliyatta yol izleniyor, ameliyat öncesi hap veya spreyi bilmiyorum

hımm anladımm :smiley-cool:sağolsın:smiley-cool:
Birde ben rizede yaşıyorum ailem bursada bursada iyi bir hastanede yaptırmayı düşünüyordum ameliyatıı peki benim ameliyat öncesi ve sonrası kontroller 1 ayı geçermii

• Konu Sahibi EU3
yok ya ameliyattan bir gün öncce yapılıyor testler tahliller fln hadi bilemedin 2 gün önce olsun, doktorla da randevuyu ona göre alırsan yani ameliyat tarihini randevuna yakın alırsan öncesinde pek bi zman harcamazsın ama sonrası işte belli zamanlarda kontroller oluyor, eger tampon konursa o alınıyor belli bir süre sonra, bir hafta sonra burundaki alcı alınıyor sonra 1 aylık, 3 aylık 6 aylık fln gibi kontroller oluyor ama tabii bunlar bir günlük iş, kontrol için özel olarak gidebilirsin

• Konu Sahibi EU3

Çok sağol canım bilgilendirdiğin içinkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…