merhaba arkadaşlar..dün burun ameliyatı hakkında bilgi verebilir misiniz diye konu açmıştım.istanbulda önerebileceğiniz ve fiyat olarak uygun bir doktor tavsiyesi rica etmiştim ama..bugün siteye girdiğimde yazının silindiğini gördüm..açıklama olarakda yağmurluk adlı yönetici tarafından Sebep olarak mesaj sayısı doldurmak için her yere aynı şeyi yazarsanız silinir!! uyarısı vardı..ben konuyu açmadan önce forumda konu başlıklarına baktım buna benzer bulamadım ondan bu başlıkla açtım..
Forumları dikkatle incelerseniz konusu olan bütün arkadaşlarımız zaten burun estetiği konusun bigi veriyor ve tecrübelerini paylaşılar.. Siz 16 ayrı yere aynı mesajı yazınca forumda mesaj kirliliği yarattığından mesajlarınız silindi.. Bilgi alamayacak mıyım demişsiniz. sizce bradaki yüzlerce konu ne hakkında bilgi veriyor??
Forumları dikkatle incelerseniz konusu olan bütün arkadaşlarımız zaten burun estetiği konusun bigi veriyor ve tecrübelerini paylaşılar.. Siz 16 ayrı yere aynı mesajı yazınca forumda mesaj kirliliği yarattığından mesajlarınız silindi.. Bilgi alamayacak mıyım demişsiniz. sizce bradaki yüzlerce konu ne hakkında bilgi veriyor??
daha önce de belirttiğim gibi ben zaten bu konuyu açmadan başlıklara baktım,araştırma yaptım..yani başlıklara bakmadan konuyu açmadım..ama tam istediğim cevabı bulamadım..ben cevabı bulabilsem zaten yeni konu açmazdım dimi?...hani ayrı yerde açmayın uyarınızı anlarım ama sebep kısmında mesaj sayısı doldurmak için her yere aynı şeyi yazarsanız silinir!! ifadeniz vardı ve hiç hoş değildi..benim hiçde mesaj sayımı doldurma gibi bir kaygım yok..ayrıca 16 yerede yazmadım.
yazı niye bu kadar afralı tafralı karşılandı hiç anlamadım..bu sitenin iyi bir site olduğuna inanırdım zaten eski üyesiyim ama uzun zamandır giremiyordum bu yüzden eski ismimin şifresini unuttum diye yeni isimle almak zorunda kaldım..benim düşüncem çok iyi bir sitede bilgiye hemen ulaşabilinmeli..tamam çok fazla üyeniz olabilir ama bu çok üyelerin siteyi önemli hale getirdiğini unutmayalım lütfen..