Sizin doktorunuz maalesef yyeteneksiz biriymis. Burnunuzu gormedim ama hep boyle mesajlariniz var demek ki cok yapay bir burun yapmis diye anliyorum. Her doktor oyle degil ki. Insanlari uyarmak degil sizinki, demoralize etmek oluyor bu maalesef. Zaten zorlu bir surec insanlar demoralize edilmemeli bu sekilde. Neyse. Konu sahibi, bu soruyu ben de sormustum.
Pek bi soracak bi sey yok aslinda. Nelerden sikayetci oldugunu soyle ki doktorun zaten gorecektir ama sen yine uzerinden iyice gec :) ben gecmedim ve ufak ufak memnun olmadigim seyler var ama genel olarak memnunum cok sukur eskiye kiyasla. En buyuk sorununla ilgili (varsa, benim vardi) her seyi sor ama. Onu atlama. Ben sordum ve cevaplarimi aldim ve o yonden sonuctan cok memnunum. Bir de doktorun haline tavrina dikkat et iyice. Benim en onem verdigim seydir bu medikal islerde. Doktor her seyden once ayaklari yere basan, duzgun bir insan olmali. Hasta psikolojisinden anlamali. Bunlar op sonrasi seninle ne olcude ilgilenip ilgilenmeyecegi konusunda da belirleyici olacaktir. Sahsen ben aksi yonde bi doktoru dunyanin en iyisi olsa, bedava olsa istemezdim. Simdiden gecmis olsun