- 12 Kasım 2022
- 73
- 19
- Konu Sahibi rosemoonnn
20 gün önce burun ameliyatı oldum. Önceki burnumda hem eğrilik (çok fazla), hem kemer hem de düşüklük vardı. Eğrilik daha burnumun başlangıcından başladığı için doktorum tam olarak eğrilik düzelmeyebilir ama elimden geleni yapacağım demişti. Zaten zor bir ameliyat olmuş. Burnumdan memnunum sağolsun, yan profilden önden beğeniyorum. Şişlikler olduğu için şuan o büyüklüğü önemsemiyorum. Çünkü bir gün küçülüp bir gün büyüyor burnum.
Fakat burnum inanılmaz eğri duruyor. Onu kafama cok takıyorum. Önceden benim sadece burun kemiğimde eğrilik vardı burun ucum dümdüzdü, o yüzden gözüme batmıyordu ama şimdi gözüme batıyor. Üzülüyorum.
Burun kanadım diğer burun kanadıma göre daha kalkık duruyor şişliklerden, acaba şuan orantısız durduğu için mi eğri gibi geliyor bana bilemedim. Öyle ummaktan başka çarem yok. Bu arada doktorum masaj önermedi, hastalarım burnuna masaj yaparken bir tarafa bir kemiğine daha çok baskı uyguluyor farketmeden, risk var demişti. Hiçbir şey uygulamıyorum.
Size dün öğlen, aksam ve bu sabah ki halimi sırasıyla bırakıyorum.
Fakat burnum inanılmaz eğri duruyor. Onu kafama cok takıyorum. Önceden benim sadece burun kemiğimde eğrilik vardı burun ucum dümdüzdü, o yüzden gözüme batmıyordu ama şimdi gözüme batıyor. Üzülüyorum.
Burun kanadım diğer burun kanadıma göre daha kalkık duruyor şişliklerden, acaba şuan orantısız durduğu için mi eğri gibi geliyor bana bilemedim. Öyle ummaktan başka çarem yok. Bu arada doktorum masaj önermedi, hastalarım burnuna masaj yaparken bir tarafa bir kemiğine daha çok baskı uyguluyor farketmeden, risk var demişti. Hiçbir şey uygulamıyorum.
Size dün öğlen, aksam ve bu sabah ki halimi sırasıyla bırakıyorum.