• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun ameliyatı sonrası bromelain kullanımı

endopilazmik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2013
5
0
86
Antalya
Burun ameliyatından sonra ödem için kullanılan bromelain besin takviyesini ne kadar süre kullandınız? Ben ameliyattan sonra doktorun yazdığını 15 gün kullandım. Sonrasında kendim takviye aldım içinde 60 tane var. Bu takviyeyi bitirsem sorum olur mu 2 ayda. 500 mg günde içinde maydanoz ekstresi de var. Uzun süreli kullanan oldu mu bi sıkıntı yaşatır mı? Sonuçta proteaz ve kıkırdak erimesine vs sebep olmasından korkuyorum. Doktoruna danışan veya tecrübe eden varsa yazarsa sevinirim, teşekkürler. Bu arada ben 28. Günümdeyim

Ben ameliyat olmadan bir hafta önce kullanmaya başladım 6 ay düzenli kullandım çok faydasını gördüm zararı olmadı çok şükür ama kişiden kişiye farkeder yani tavsiye vermiş gibi olmak istemem.

6 ay bi sıkıntı olmadıysa ben de devam edeyim. Dikişlerim hala düşmedi ve canıma tak etti kendim alıcam sanırım :/ iki buçuk ayımda düğün var nasıl olur sizce burnum hala çok ödemli durur mu

6 ay bi sıkıntı olmadıysa ben de devam edeyim. Dikişlerim hala düşmedi ve canıma tak etti kendim alıcam sanırım :/ iki buçuk ayımda düğün var nasıl olur sizce burnum hala çok ödemli durur mu
Dikişler aslında çürümüş oluyor ama orda asılı kalabiliyor ben cımbızla hafifçe çektiğimde düşüvermişti parçalar

Derim orta kalınlıkta ne çok kalın ne çok ince. Hatta burun ucum daha ince burun köküm daha kalınmış. Dikişleri az önce steril şartlarda kendim aldım bir şey olmaz umarım :)

Dikişler aslında çürümüş oluyor ama orda asılı kalabiliyor ben cımbızla hafifçe çektiğimde düşüvermişti parçalar
Merhaba benim 2 ay oldu.ama Ben dikislere dokununca cok hafif aciyor sizin ne zaman dustu dikisler ? 2 gun once burnumu temizlerken dikis yerinde kurumus pislik vardi kulak copuyle aldim bastirmadan sonra dikis yeri kanadi asiri olmasada biraz.korktum. hala dikis.gorunmekte . Doktor istersen alirim ama kendi kendine duser demisti

Merhaba benim 2 ay oldu.ama Ben dikislere dokununca cok hafif aciyor sizin ne zaman dustu dikisler ? 2 gun once burnumu temizlerken dikis yerinde kurumus pislik vardi kulak copuyle aldim bastirmadan sonra dikis yeri kanadi asiri olmasada biraz.korktum. hala dikis.gorunmekte . Doktor istersen alirim ama kendi kendine duser demisti
Ben 2. haftanın sonunda cımbızla çekmiştim ama benimkiler kurumuştu tamamen hemen düşmüştü hala kanama yapıyorsa tam kurumamıştır dikişleriniz zorlamayın bence :(

İç kisimdaki dikişler hâlâ kalabiliyor ben ameliyat olalı üç yıl oldu ikinci yılda düşmüştü içindeki doktor onu burun ucu düşmesin diye iç kısımda koymuş yani elleme. tremsin miydi sarı merhem varya ondan kullan ben ondan kullandım hemen iyileşti

Back
X