Anladım Ben zaten amelıyat olankısılerın yorumlarını merak diyordum o yuzden çok tesekkur ederim size de:)Tüm ameliyat olanlarinki birbirine benziyor onu demek istedim, sizinki de öyle yani farklı bir şey yok , kötü bir şey demedim:) Guzel olmuş ama her ameliyat olanınki böyle duruyor genel olarak. İkinci bir şeye gerek yok yani. Pek anlatamadim sanırım ama özetle güzel olmus, dokundurmayin baska.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burun ameliyatım resimli
- Konu Sahibi ninght12
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Haziran 2018
- 67
- 14
- 88
Haklısınız, çok tesekkur ederimHayır bence estetik gibi durmuyor doğal bence hiç dokundurtmayın kanadı düzeltiyim derken delikler farklı olur onu düzeltse burun ucu değişir bence pişman olursunuz
- 7 Ağustos 2018
- 8
- 4
- 1
- 26
Ben hepsıne özelden yazdım hıc birini cevapsız, bırakmadımKusura bakmayin insanlarin yardimlarini ve ovgulerini almissiniz fakat,hangi doktora ve ne kadara yaptirdiniz diye art arda gelen sorulara bir cevap vermemizsiniz. Yardimlari alip kendniz etmemeniz, oldukca cirkin.
Ben her sorana özelden yazmıştım kimseyi cevapsız bırakmadım. Yanlıs dusunmussunuz. Burdan yazayım o halde yanlıs anlamaya sebep olmak istemem. Mesut kaya ya amelıyat oldum 6 bıneKusura bakmayin insanlarin yardimlarini ve ovgulerini almissiniz fakat,hangi doktora ve ne kadara yaptirdiniz diye art arda gelen sorulara bir cevap vermemizsiniz. Yardimlari alip kendniz etmemeniz, oldukca cirkin.
- 7 Ağustos 2018
- 8
- 4
- 1
- 26
Rica ederim siz kusura bakmayınKusura bakmayin dusunemedim.. forumda yeniyim,, aklima gelmedi,, bir de kendine saklayan cok var artik. Mazur gorun yeniden
Kaçıncı günden sonra dısarı cıktın acaba akşam bi cafeye gitmek sıkıntı olurmu ki 6. Günüm alçım ve tampon çıkmadı dahaRica ederim siz kusura bakmayın
Tampon çıkınca rahatlarsınız ben alçı da alınınca dısarıda gezmeye başladımKaçıncı günden sonra dısarı cıktın acaba akşam bi cafeye gitmek sıkıntı olurmu ki 6. Günüm alçım ve tampon çıkmadı daha
Ben bi gittim geldim dayanamadımTampon çıkınca rahatlarsınız ben alçı da alınınca dısarıda gezmeye başladım
- 20 Haziran 2018
- 14
- 8
- 1
- 45
Çok tesekkur ederim :)Hem önden hem de profilden gayet güzel görünüyor burnunuz.
- 18 Haziran 2018
- 6
- 2
- 86
- 44
Aynı beni
m hinş3bucuk ay önce ameliyat oldum burun ucum çok düşüktu bu sebeple delikler buyuk görunuyordu.ayrıca hafif kemer de vardı. Burda birden fazla amelıyat olmus olan yada bu konu da bilgi sahibi kimseler var sadece fikrinizi almak istedim. Sizce nasıl olmuş. ÖZELLİKLE ÖN PROFİLDEN YORUMLAR MISINIZ. ÇÜNKÜ Burundeliklerımden bırısı daha acıktı eskiden de yine aynı (doktorum zamanla burun kanatların örter burun deliklerini dedi. Mm lık bir sey ama ben farkedıyorum işte ) . ÖN PROFİLDEN UCU DÜŞÜK MÜ VE SAğ BURUN DELİĞİMDEKİ AÇIKLIK BELLİ OLUYOR MU?
Sağolsun doktorum iyi bir doktor yapılabilecek en iyi halını yapmış burnuma ondan yana şüphem yok. Ama sanki gördugum en kotu burun benim eski burnumdu. Bu yuzden bazen düşünüyorum burnum gercekten kötuydu ve tek bir amelıyat degil de ıkıncı de olursam anca o zaman daha guzel olur gıbı hisse kapılıyorum. Sıvrıydı burnum doğal oldıgu ııcn yine mi sivri sizce daha yuvarlak hatlara sahip olabilir mi ameliyatla.
Tekrar amelıyat olmak istemem tabı ama bazen oluyor çok begenıyorum bazen de acaba şöyle de olabilir mıydı diyorum. Ben hep doğal olsun kimse anlamasın ıstedım ve kimse anlamıyor. (bu duruma da sasırıyorum ya ) Bazen acaba o kadar doğal neden ıstedım ki biraz daha kavisli ve kalkık olabilir miydi diyorum . Anlayan anlasaydı ya diyorum. Amelıyat sonrası psikoloji gercekten çok farklıymış yaşayanlar beni anlar.
Objektif yorumlarınızı duymak isterim. Şimdiden okuyan ilgilenenlere çok tesekkur ederim :)
- 18 Haziran 2018
- 6
- 2
- 86
- 44
Bende 4.ayımdayım düzelir gıbı gelmiyorAynı benimkisi gibi önden biraz benimde sanki simetrik değil şimdi dördüncü aydayım hep aynı
- 20 Ağustos 2018
- 317
- 98
- 28
Ya sizinki gayet hoş duruyor ben de oldum bi hafta oldu yüzüme o kadar eğri ve garip geliyor kı bi kaç ay ödemler inene kadar nasıl dayanırım bilmiyorumÇok tesekkur ederim :)
Tesekkur ederım. Bir hafta çok erken bır bekleyin ödem vardır çok fazlaYa sizinki gayet hoş duruyor ben de oldum bi hafta oldu yüzüme o kadar eğri ve garip geliyor kı bi kaç ay ödemler inene kadar nasıl dayanırım bilmiyorum
Merhaba merak ettim lokal ile düzeldi mi .? Sız lokal için tekrar ücret ödediniz mıOkurken kendim yazdım sandım aynı benim yaşadıklarım. Düşük hafif kemerliydi burnum. Kalkık kibar bir burun olsun dedim düz bir burun yaptı kemeri de cok düzgün yapmamış. eski halinden iyi ama istediğimle alakası yok. 2 hafta sonra revizyona giriyorum lokal anesteziye düzeltecek bakalım inşallah pişman olmam ama senin burnun benimkinden güzel duruyor için rahat olsun daha sekle girer benim 10 ay oldu çok rahatsız olursan ilerde yaptırırsın