- 30 Mayıs 2024
- 36
- 7
- 1
- 33
- Konu Sahibi Minikoala23
-
Merhaba kızlar, uzun yıllardır burun ameliyatı olmayı isteyip sürekli erteliyorum. 10 yıl önce deviasyon ameliyatı olmuştum fakat kemik eğriliğim gitmediği gibi bir de sağ burun üstümde çöküklük oldu bunun için dolgu yaptırdım. Özellikle burun ucumun küçülmesini, burun deliklerimin eşitlenmesini ve çok kalkık olmayan ama feminen ve görece doğala yakın minyon bir burun istiyorum. Aylardır burayı inceliyorum doktor seçeneklerimi biraz da olsa daralttım. Hazırladığım listedeki doktorlarla ilgili bilgilerinizi yazarsanız çoook sevinirim. Liste çok uzun farkındayım ama kafam çok karışık. En büyük soru işaretim de Ahmet İslam’a dair. Yorumlarda kendisinden sıklıkla bahsedilmiş ama şu şekilde: “revizyonda çok başarılı olduğunu duydum.” Ahmet Beyle ilgili birebir veya yakınına dair tecrübesi olan var mı? Salih Aydın’ın bilgilendirici ve uzman tavrını, instagramdaki hasta fotoğraflarını beğeniyorum fakat kuzenim kendisine ameliyat oldu. Burun şekli güzel oldu evet ama kesinlikle yüzüne uymayan bir burundu. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim :)
1. Ahmet İslam
2. Alev Camcıoğlu
3. Salih Aydın
4. Eyüp Bozkurt
5. Bahadır Baykal
6. Ahmet Dilber
7. Tolga Bilece
8. Abdulkadir Göksel
9. Nihat Kaya
10. Ömer Faik Sağun
11. Mehmet Erdil
12. Barış Çakır
13. Reşit Burak Kayan
14. Behçet Şahin
15. Mehmet Nuri Kral
16. Mustafa Karaca
17. Fuad Sofuoğlu
Merhaba kızlar, uzun yıllardır burun ameliyatı olmayı isteyip sürekli erteliyorum. 10 yıl önce deviasyon ameliyatı olmuştum fakat kemik eğriliğim gitmediği gibi bir de sağ burun üstümde çöküklük oldu bunun için dolgu yaptırdım. Özellikle burun ucumun küçülmesini, burun deliklerimin eşitlenmesini ve çok kalkık olmayan ama feminen ve görece doğala yakın minyon bir burun istiyorum. Aylardır burayı inceliyorum doktor seçeneklerimi biraz da olsa daralttım. Hazırladığım listedeki doktorlarla ilgili bilgilerinizi yazarsanız çoook sevinirim. Liste çok uzun farkındayım ama kafam çok karışık. En büyük soru işaretim de Ahmet İslam’a dair. Yorumlarda kendisinden sıklıkla bahsedilmiş ama şu şekilde: “revizyonda çok başarılı olduğunu duydum.” Ahmet Beyle ilgili birebir veya yakınına dair tecrübesi olan var mı? Salih Aydın’ın bilgilendirici ve uzman tavrını, instagramdaki hasta fotoğraflarını beğeniyorum fakat kuzenim kendisine ameliyat oldu. Burun şekli güzel oldu evet ama kesinlikle yüzüne uymayan bir burundu. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim :)
1. Ahmet İslam
2. Alev Camcıoğlu
3. Salih Aydın
4. Eyüp Bozkurt
5. Bahadır Baykal
6. Ahmet Dilber
7. Tolga Bilece
8. Abdulkadir Göksel
9. Nihat Kaya
10. Ömer Faik Sağun
11. Mehmet Erdil
12. Barış Çakır
13. Reşit Burak Kayan
14. Behçet Şahin
15. Mehmet Nuri Kral
16. Mustafa Karaca
17. Fuad Sofuoğlu
1. Ahmet İslam
2. Alev Camcıoğlu
3. Salih Aydın
4. Eyüp Bozkurt
5. Bahadır Baykal
6. Ahmet Dilber
7. Tolga Bilece
8. Abdulkadir Göksel
9. Nihat Kaya
10. Ömer Faik Sağun
11. Mehmet Erdil
12. Barış Çakır
13. Reşit Burak Kayan
14. Behçet Şahin
15. Mehmet Nuri Kral
16. Mustafa Karaca
17. Fuad Sofuoğlu
Merhaba. Öncelikle geçiş olsun dilerim. Ben de Ahmet Bey'e ameliyat olmayı düşünyorum. 7 ay geçti sanırım ameliyatınızın üzerinden. Nasıl memnun musunuz? Simülasyondaki gibi mi oldu burnunuz? Çok mutlu olurum dönüş yapabilirseniz.Oldum evet 17 gün oldu. Ahmet İslam gerçekleştirdi ameliyatı. Genel tarz olarak memnunum ama burun deliklerinde asimetri var. Burnum çok şiş, şişlikler inmeden detaylarla ilgili net yorum yapamıyorum
Yok 7 ay değil daha yeni 40 gün falan oldu. Nefes alışım çok iyi ama şekil için yorum yapamıyorum henüz çok erkenMerhaba. Öncelikle geçiş olsun dilerim. Ben de Ahmet Bey'e ameliyat olmayı düşünyorum. 7 ay geçti sanırım ameliyatınızın üzerinden. Nasıl memnun musunuz? Simülasyondaki gibi mi oldu burnunuz? Çok mutlu olurum dönüş yapabilirseniz.
n yorumMerhaba. Öncelikle geçiş olsun dilerim. Ben de Ahmet Bey'e ameliyat olmayı düşünyorum. 7 ay geçti sanırım ameliyatınızın üzerinden. Nasıl memnun musunuz? Simülasyondaki gibi mi oldu burnunuz? Çok mutlu olurum dönüş yapabilirseniz.
Ay evet..Siz 3 aralıkta 17 gün oldu demişsiniz. Ben ne okuduysam acaba..:)) Çok teşekkür ederim dönüşünüz için. Tekrardan geçmiş olsun.Yok 7 ay değil daha yeni 40 gün falan oldu. Nefes alışım çok iyi ama şekil için yorum yapamıyorum henüz çok erken
n yorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?