How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Burun Ağrısı

QueenPi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
222
236
103
İyi günler hanımlar. Konunun yeri bura olmayabilir ama bu benim gerçekten büyük bi derdim ve burda daha fazla insan görüp yardımcı olabilir bu yüzden taşınmazsa sevinirim. Yaklaşık 5 senedir burnumun ucunda, burun deliklerimin arasında kalan kısımda bi ağrı var. Daha iyi anlamanız için fotoğraf ekliycem. Aslında sadece dokunulduğunda ağrıyo yani durduk yere değil ama yanlışlık değsem, biri dokunacak olsa o bölgeye yerimden hoplayacak kadar büyük bi acı hissediyorum. Bu 5 sene içinde gitmediğim doktor kalmadı kbb, nöroloji, plastik cerrahi. Ultrason da çekildim mr da hiç birinde bi şey çıkmadı. Gittiğim tüm doktorlar daha önce böyle bi vakayla karşılaşmadıklarını söylediler. Görünürde de bi problem yok ama ellediğimde orda çok hafif bi çıkıntı var gibi. Uzattıysam kusura bakmayın kızlar sonuç olarak merak ettiğim daha önce hiç böyle bi şey yaşayanınız/ duyanınız oldu mu? Ya da bu alanda uzman derdimi anlayabilecek bi doktor öneriniz var mı?
Capture+_2018-01-23-14-19-28.png

Ben daha çok kişinin görüp böyle bi durum yaşayan varsa yardımcı olması için bdv ye açmıştım konuyu bunu da belirttim özellikle. Allah yaşatmasın kimseye çekmeyen bilemez bunun gerçekten bir dert olduğunu. En azından bi süre kalsaydı. Burda kaç kişi görecek?

Back