Burslar

Jasmiinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2013
41
4
48
Isparta
Burslar hakkında bilgi verebilecek olan var mı? İnternetten araştırdım ama pek birşey anlamadım :44:

Evet ama o devlet bursuymuş. Bana çıkıcağından şüpheliyim o yüzden özellere başvurmak istiyorum. Bu özel burslar nedir, nereler verir, nasıl başvurulur? :44:

Son düzenleme:
burs veren belli kuruluşlar vardır, herkesçe bilinir. tev, add, çydd gibi, buralardan burs çıkma ihtimali düşük. çünkü çok fazla başvuru var. kendi memleketinin bir dayanışma derneği filan vardır oraya başvur. çok göz önünde olmayan, bilinmeyen, yeni vakıflara başvur. örneğin süzer vakfı gibi. kredi ya da bursu devletten alabilirsin sonuçlardan sonra. ama acele et başvuru için,süreyi geçirme.

Bnde bu yıll üniyee gidicm bunların hpsine bşvuru yapsam olurmu süzerinki bitmiş maalesef bilmiyodum bile böle bi vakf oldugunu böle bilinmeyen bşka vrmı bildigin ?

Bnde bu yıll üniyee gidicm bunların hpsine bşvuru yapsam olurmu süzerinki bitmiş maalesef bilmiyodum bile böle bi vakf oldugunu böle bilinmeyen bşka vrmı bildigin ?

ben kızkardeşim için yapmıştım, oradan biliyorum. çydd'yi söylemiştim. add'yi de ekleyeyim. bu kurumlardan burs almak için bir tanıdık olması avantajdır. ben boğaziçinde okudum, bizim okulun öğrencileri daha kolay alabiliyordu bazılarının aldığı burs bin lirayı bile geçiyordu hele tev üstün başarı alanları hiç söylemiyorum bile. istanbul ticaret odası ve bir de pek bilinmeyen istanbul ticaret borsasını söyleyebilirim son olarak. ama dediğim gibi bir tanıdık çok önemli. hepinize üniversite hayatında büyük başarılar...

Peki çokk teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…