Bursa'ya gelin gelenler yada gelicekler burda buluşalım

Dilshad

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2007
1.187
1
681
bende 4 yıldır bursadayım benim gibi ailesinden doğup büyüdüğü şehirden uzakta olanlarla burda konuşmak isterim birbirimize destek olup yaşadıklarımızı paylaşalım....

merhaba kaç yıldır burdasın alışabildin mi ben 4 yıldır ancak alıştım

merhaba kaç yıldır burdasın alışabildin mi ben 4 yıldır ancak alıştım

aslında ben buraya gelin gelmedim yani 9 sene önce üniversite için geldim okul bitincede 2buçuk yıl önce evlenip buraya yerleştim yani bayaa bir alıştım ben

ooo epey olmuş senin allah mesut etsin ben samsundan geldim yıllarca deniz kenarında oturduktan sonra bursa ilk başta çöl gibi geldi bana ama şimdi mudanyadayım burası süpermiş deniz olmayan yerde duramıyorum ben

ooo epey olmuş senin allah mesut etsin ben samsundan geldim yıllarca deniz kenarında oturduktan sonra bursa ilk başta çöl gibi geldi bana ama şimdi mudanyadayım burası süpermiş deniz olmayan yerde duramıyorum ben

evet canım baya zor olmuştur senin için ben ankaradan geldim ama bursaya çok alıştım çok seviyorum şimdi 2.memleketim oldu ben nilüferdeyim ama bizde deniz keyfimizi sizin orda çıkarıyoruz özellikle balık yemek için sık gideriz mudanyaya çok güzel bir yer

evet ilk yıl zordu ama eşim sayesinde alıştım bol bol gezdik hiç evde durmadık ,evet özellikle pazar günleri nerdeyse bursa mudanyaya taşınıyor herkes burda oluyor balık keyfi süper zaten denize karşı bizde hava güzel olunca sahildeyiz bursanın içi artık boğuyor beni buranın havası denizi süper çocuğun var mı

henüz yok olsun diye uğraşıyoruz bakalım kısmet.. senin var mı??

ahh canım yaşın kaç bilmiyorum ama bence bir engeliniz yoksa erteleme sonra olmayınca geçen senelerine yanıyor insan..ben 28 yaşımdayım

evet herkes öyle diyor bende 27 isteyincede olmaz diyor birde farkındayım günbegün çevrede olmayan sayısı artıyor sizin sorun ne özel değilse neden olmuyor birde geçen bir tane prof konuşuyordu tvde stresle çok alakalıymış isteyipte olmayınca insan stres yapıyor buda yumurtanın ve spermin kalitesini etkiliyormuş eğer öyle bişey varsa takma kafana rahat bırak kendini inş olur birazda düşünmemeye çalışıcan başka şeylere odaklan

merhaba kızlar bende bursadayım bursalımısın kadifeli gelin bursalı bayanların buluşma yeri oraya bekleriz

Bende İzmirliyim ama Bursada oturuyorum bir bakmışım ki koskoca 16 yıl geçmiş :)) artık alıştık yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…