Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kaç yıldır burdasın alışabildin mi ben 4 yıldır ancak alıştım
ooo epey olmuş senin allah mesut etsin ben samsundan geldim yıllarca deniz kenarında oturduktan sonra bursa ilk başta çöl gibi geldi bana ama şimdi mudanyadayım burası süpermiş deniz olmayan yerde duramıyorum ben
evet canım baya zor olmuştur senin için ben ankaradan geldim ama bursaya çok alıştım çok seviyorum şimdi 2.memleketim oldu ben nilüferdeyim ama bizde deniz keyfimizi sizin orda çıkarıyoruz özellikle balık yemek için sık gideriz mudanyaya çok güzel bir yer
evet ilk yıl zordu ama eşim sayesinde alıştım bol bol gezdik hiç evde durmadık ,evet özellikle pazar günleri nerdeyse bursa mudanyaya taşınıyor herkes burda oluyor balık keyfi süper zaten denize karşı bizde hava güzel olunca sahildeyiz bursanın içi artık boğuyor beni buranın havası denizi süper çocuğun var mı
evet ilk yıl zordu ama eşim sayesinde alıştım bol bol gezdik hiç evde durmadık ,evet özellikle pazar günleri nerdeyse bursa mudanyaya taşınıyor herkes burda oluyor balık keyfi süper zaten denize karşı bizde hava güzel olunca sahildeyiz bursanın içi artık boğuyor beni buranın havası denizi süper çocuğun var mı
henüz yok olsun diye uğraşıyoruz bakalım kısmet.. senin var mı??
merhaba kızlar bende bursadayım bursalımısın kadifeli gelin bursalı bayanların buluşma yeri oraya bekleriz