• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Bursalilar yardımcı olunn lütfen

burcuerol

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
42
1
6
34
Bursa
Bu yaz dugunum var tesettürlu gelinlik diktirmek istiyorum hazirda olabilir ama fiyatlar çok pahalı. .uygun ve guzel guvenecegim yer var mı. ..

Kimse cevap vermemiş canım ben vereyim bari bi bursalı olarak.
Uygun derken nekadar bütçe ayırabiliyorsun gelinliğin için?

Altıparmağa gittin mi canım. Orda oldukça fazla moda evi var.

Buarada alıntılayarak cevap yazarsan banada bildirim gelir, sana daha erken cevap verebilirim.:34:

Altıparmağa gittin mi canım. Orda oldukça fazla moda evi var.

Buarada alıntılayarak cevap yazarsan banada bildirim gelir, sana daha erken cevap verebilirim.:34:
Daha yeniyim canım bu sayfada :) gittim ama tesettürlu model yok hep açık staplez model denetiyorlar bursa moda evi hoşuma gitti baya esentepedeki canım

Daha yeniyim canım bu sayfada :) gittim ama tesettürlu model yok hep açık staplez model denetiyorlar bursa moda evi hoşuma gitti baya esentepedeki canım

hmm, evet gördüm orayı ama hiç gezmedim içini.
Dantel gelinlik seçersen tesettüre daha kolay uyarlanır, ama hazır olarakta kollu dantel gelinlik bulmak zordur biliyorum, bende gezerken hiç denk gelmemiştim çünkü.

Diktirsen?

canım ben nermateks moda da diktiriyorum gelinliğimi. tesettürlü değilim ama tesettürlü dikimleri de çok olmuş önceki dikimlerini falan gördüm çok hoşuma gitti. çok da güzel ilgileniyorlar. kişiye özel dikim yapıyorlar. sen istediğin modeli götürebilirsin.

canım ben nermateks moda da diktiriyorum gelinliğimi. tesettürlü değilim ama tesettürlü dikimleri de çok olmuş önceki dikimlerini falan gördüm çok hoşuma gitti. çok da güzel ilgileniyorlar. kişiye özel dikim yapıyorlar. sen istediğin modeli götürebilirsin.
Ne kadara diktiriyorsun canım. .Hayırlı olsun canım

öncelikle allah yardımcın olsun aynı sorun bendede var arkadaş altıparmakta remona moda evini önerdi çok iyi dedi ama karasız kaldım modelleri beğendim ama dikimde kararsızım nasıl olacağı konusunda arkadaş hayal moda evine diktirmiş teseddürlü çok hoştu memnun kalmış

Remonaya bende girmiştim oradaki hanımla konuşmuştum güzel modeller var ama gelinlik konusunda
Burak Kaynar ı tek geçerim annesiyle çalışıyorlar elamanlarıda var gerçi ama dantelden eteğin kabarıklığına kadar herşeyiyle mükemmeldi gelinliğim özelden mesaj olarak gönderebilirim.
düğünü nerede yapmayı planladınız bu arada

Back