bursalılar ve bursada oturanların clubu

cnm sen doktorların her dediğine bakma bende sezeryanla ilk doğumu yaptım doktor 2 yıl bebek yok dedi 12 ay sonra bebek geldi ne oldu aslanlar gibi 2 . sezeryanımıdada yaptım bebişlerimede baktım tamam rahmin toparlanması için 6 ay diolar ama o kadarda şart mühim olan bişi deil

doktorumdan hiç ama hiç memnun değildim bu yuzden değiştiricem zaten şimdi doktor arayıslarındayım. kaldı ki doktorum yengemdi düsünebiliyor musun neler neler yasadım ama boşver sonra konusuruz bunları

cnm sen doktorların her dediğine bakma bende sezeryanla ilk doğumu yaptım doktor 2 yıl bebek yok dedi 12 ay sonra bebek geldi ne oldu aslanlar gibi 2 . sezeryanımıdada yaptım bebişlerimede baktım tamam rahmin toparlanması için 6 ay diolar ama o kadarda şart mühim olan bişi deil

bende sezeryanla yaptım doğumumu ama yapıdan kaynaklanıyo heralde çok zor toparlandım ablam la kardeşimde sezeryanla yaptı maşallah hemen toparlandılar

doktorumdan hiç ama hiç memnun değildim bu yuzden değiştiricem zaten şimdi doktor arayıslarındayım. kaldı ki doktorum yengemdi düsünebiliyor musun neler neler yasadım ama boşver sonra konusuruz bunları

valla sana iki doktor tavsiye edebilirim biri hamileliğim boyunca ilgilenenn diğeri bebiş gününde gelmediği için acilden hemen doğuma alındığım doktor bana sorarsan 2, si daha ii idi cünkü yini tanımasına rağmen her istediğimi yaptı çokk memnun kaldım çokkk ama hastane tercihin varsa bilemem tabii

valla sana iki doktor tavsiye edebilirim biri hamileliğim boyunca ilgilenenn diğeri bebiş gününde gelmediği için acilden hemen doğuma alındığım doktor bana sorarsan 2, si daha ii idi cünkü yini tanımasına rağmen her istediğimi yaptı çokk memnun kaldım çokkk ama hastane tercihin varsa bilemem tabii

her ikisinin hastahane ve doktor isimlerini yazarsan sevinirim canım

bursalıyım bununla gurur duyuyorum :))) ama malesef esımın gorevı dolayısıyla erzıncandaym 2 ay oldu buraya gelelı.bursa gıbı sehır yokkk

bende sezeryanla yaptım doğumumu ama yapıdan kaynaklanıyo heralde çok zor toparlandım ablam la kardeşimde sezeryanla yaptı maşallah hemen toparlandılar

cnm ewt birasda yapıdan heralde bizim bursada kimsemiz yok ne yazık ki eşim kaldı doğum gecesi ... eşiminde bi huyu ayyy sinir oluyorum sanki doğumu o yapmış gibi ameliyatlı bi döşek hasta oluveriyor doğumdan cıktım 1 saat sonra yürüdüm gittim hemşirelerle sohbete maşallah demeyen kalmadı tabi sonra odama girdim benm koca kalkamıyomuş çok bası ağrıyomuş baktım hasta yatagında yatıo bi bardak su sonra meşrubat sonra bebeğe mama sanki hasta bakıcı benmm .. kepaze benm kocam ya :) nese sükğr çok rahat atlattım yani....

her ikisinin hastahane ve doktor isimlerini yazarsan sevinirim canım

canım ikiside sevket yılmazda ama soy isimlerini hatırlamıyorum biri taner bey biride kenan bey ben kenanı siddetle tavsiye ediyorum ikiside sarısın kenan bey mavi gözlüü ...taner bey de daha bu yıl geldi o yüzden oda çok ilgilenio hasta toplamak amaclı heralde

canım ikiside sevket yılmazda ama soy isimlerini hatırlamıyorum biri taner bey biride kenan bey ben kenanı siddetle tavsiye ediyorum ikiside sarısın kenan bey mavi gözlüü ...taner bey de daha bu yıl geldi o yüzden oda çok ilgilenio hasta toplamak amaclı heralde

yanlış anlama ama şevket yılmazı istemiyorum ya kürtajı orda olmustum antipatim var oraya karsı istemiyorum yani ama tavsiyelerin için saol

hakkında hayırlı olsun tatlım. bursamıza tekrar hoşgeldin.. aklına takılan bişi olduğunda sorabilirsin
teşekkür ederim
tabiki sorarım:)

canım ne güzel benim istediğim bölüm ya ben çok istedim resim öğretmenliğini yetenek sınavıyla alınıyo beni 98 de mezun oldum araştırdım uludağ üniversite siylede görüştüm aldığım puan antalyada sınava girermeye yetiyodu ozaman orada puanlar daha düşükmüş keşke gitseydim diyorum
sonradan stilistlik eğitimi aldım heves işte

aslında geç değil şimdi bile hazırlanmaya balasanız iyi bi çalışmayla önümüzdeki sene girebilirsiniz sınavlara:)
tabi evlisiniz galiba zor olur ama bu forumdan da bi evli abla vardı girecekti yetenek sınavlarına

merhaba kızlar, bende bursalıyım ve malesef arkadaşımında dediği gibi eşimin görevi nedeniyle 5 aydır diyarbakırdayım:(
o kadar çok özledim ki memleketimi, resmen taşı toprağı altınmışta haberim yokmuş :50:

Back