bursalılar ve bursada oturanların clubu

onların tadı kokusu bi başka olmasa hiç ikinci yi yaparmı insan .... bir oğlu bir kızım var allah ikisindende nasip etti darısı artoık olmayanların basına inş..

işte bu yuzden diyorum ya yeterince uyudum yıllardır artık cocuk özlemim var bu da oldu mu onun için yaşayacağıma eminim. nedeni geçmişe baktığımda evlilik bekarlık içimde kalan hiçbir şey yok çok şükür. tek eksiğim bir cocuğumuzun olması. eşim de benimle aynı fikirde

eğitim fakültesinde okuyacağım ben
sınava 152 evlerde girdim ama görükle kampüsüne yeni bina yapılmış orada eğitim görecekmişiz bu sene

hakkında hayırlı olsun tatlım. bursamıza tekrar hoşgeldin.. aklına takılan bişi olduğunda sorabilirsin

hoş bulduk
teşekkür ederim, resim öğretmenliği okuyacağım Allah nasip ederse
sınav için geldiğimde kaldım yaklaşık bir hafta evet beğendim bursa'yı güzel şehir

canım ne güzel benim istediğim bölüm ya ben çok istedim resim öğretmenliğini yetenek sınavıyla alınıyo beni 98 de mezun oldum araştırdım uludağ üniversite siylede görüştüm aldığım puan antalyada sınava girermeye yetiyodu ozaman orada puanlar daha düşükmüş keşke gitseydim diyorum
sonradan stilistlik eğitimi aldım heves işte

onların tadı kokusu bi başka olmasa hiç ikinci yi yaparmı insan .... bir oğlu bir kızım var allah ikisindende nasip etti darısı artoık olmayanların basına inş..

canım allah bağışlasın ne güzel ikisininde sevgisini yaşatmış rabbim allah uzun hayırlı ömürler versin

işte bu yuzden diyorum ya yeterince uyudum yıllardır artık cocuk özlemim var bu da oldu mu onun için yaşayacağıma eminim. nedeni geçmişe baktığımda evlilik bekarlık içimde kalan hiçbir şey yok çok şükür. tek eksiğim bir cocuğumuzun olması. eşim de benimle aynı fikirde

allah gönlüne göre versin cnm en yakın zamanda hayırlı haberlerini alırız inş.

canım allah gönlündekini hayırlısıyla hayırlı zamanda versin

canlar ben kaçar hepinizle tanıştığım için memnun oldum herşey gönlünüzce olsun
bkkya girdiğinizde bir selam bırakırsanız buraya memnun olurum karşılıklı yazışamasakta sonradan cvp larız hoşçakalın

canlar ben kaçar hepinizle tanıştığım için memnun oldum herşey gönlünüzce olsun
bkkya girdiğinizde bir selam bırakırsanız buraya memnun olurum karşılıklı yazışamasakta sonradan cvp larız hoşçakalın

tama canım dikkat et kendine. Allah'a emanet ol. hayırlı cumalar dilerim. iyi günler

allah gönlüne göre versin cnm en yakın zamanda hayırlı haberlerini alırız inş.

amin inşaAllah tatlım. bakalım bu ay regl 3. günü ve 28 günde bir başlıyor yani düzenli bakalım hayırlısı ya. eski stresim yok ama bu ay üzüldüm ne yalan söyleyeyim tutmayınca :(

amin inşaAllah tatlım. hepimiz için hakkında hayırlısı olsun. haziranda düüşük yaptım ama bakalım ne zaman tutarsa artık

canım çok geçmi,ş olsun acını hatırlatmak istemem kaç aylık düşük yaptın
galiba 6 ay kadar ara vermen gerekiyo kendini ve rahmin toparlanması için allah hayırlı sını nasip etsin

galiba 6 ay kadar ara vermen gerekiyo kendini ve rahmin toparlanması için allah hayırlı sını nasip etsin

bebeğin gelişimi 8 haftalıkken durmus ben 12 haftalıkken öğrendim. hayırlısı olsun ya. bilmiyorum ya ama bazıları da düsük sonrası hemen tutunur deniliyo bilemiyorum

bebeğin gelişimi 8 haftalıkken durmus ben 12 haftalıkken öğrendim. hayırlısı olsun ya. bilmiyorum ya ama bazıları da düsük sonrası hemen tutunur deniliyo bilemiyorum

cnm sen doktorların her dediğine bakma bende sezeryanla ilk doğumu yaptım doktor 2 yıl bebek yok dedi 12 ay sonra bebek geldi ne oldu aslanlar gibi 2 . sezeryanımıdada yaptım bebişlerimede baktım tamam rahmin toparlanması için 6 ay diolar ama o kadarda şart mühim olan bişi deil

allah sağlıksız bebeğin dünyaya gelmesine razı olmazmış herşeyde bi hayır vardır
canım doktorun kim doktor takibide çok önemli

Back