- 31 Ağustos 2011
- 1.921
- 6
- 66
canım belki hepimiz biyerlerde karşılaşıyoruzdur bende dedelerden bursalıyım bursada olmak buranın havasını suyunu kana kana çekmek içmek çok güzel
çok üzüldüm ya ....olur inş.. cnm strese girme sakın o geleceği vakti ii bilir ... benmkiler üst üste oldu aralarında 12 ay var .... çalışıyormusunun
ay kıyamam onlara ya benim için yanaklarından mıncırırsın annesi emi :) ben de bebiş istiyorum artık yahaziran ayında düşük yaptım bebişim karnımda kalbi durmuş bakalım hayrlısıysa bu aydan sonra çalışmalara kaldığımız yerden devam edicez. bakarsın tutar
hayırlı evlat olmalarını nasip eder inşaAllah yüce rabbim ve sağlıklı olurlar umarım ömürleri boyunca... stres yapmıstım ilk günlerde ama suan gerçekten çok iyiyim. darısı gelecek bebişin başına :)) o da nasipse gelsin artık yani :))))
dediğin gibi gerçekten... havası suyu çok güzel. çoğu yeri gezdim ama bursanın tadı bambaşka... hangi ilçedesin ?
amin cnm benm amin allah herkeze vatana millete dinine hayırlı evlatlar nasip eder inş.. gelir gelir oda gelir burdada kutlarız seniii sen bu vakitlerini ii değerlendir bol bol yat uyu bebiş doğduktan sonra pek fırsat olmuyo çünkü ...
canım nasılsın sen bursalımısın yoksa gelinmi geldin
bebişlerini allah bağışlasın
ben osmangazi deyim 15 sene heykelde oturdum evlenince şevket yılmaz hastanesinin oraya sitelere taşındık ama bana orası bile uzak geliyodu alışmışım heykele gezmeler çarşıya inmeler anneme gitmek için hergün bi bahane buluyodum hemen anne çarşıda buluşalım diyodum eşim diyodu ya kızım bıkmadınmı ne var heykelde dye
ya orhancamiinin önünde oturup dinlenmek belediye nin arkasında dondurma yemek yeşilde çay içmek ne bileyim bi farklı işte
amin cnm benm amin allah herkeze vatana millete dinine hayırlı evlatlar nasip eder inş.. gelir gelir oda gelir burdada kutlarız seniii sen bu vakitlerini ii değerlendir bol bol yat uyu bebiş doğduktan sonra pek fırsat olmuyo çünkü ...
ben de geliyim miiii buraya? :78:
uludağ üni kazandım haftaya geliyorum inşallah Bursa'ya:)
26 senedir uyuyorum be canım :) bebiş istiyorum artık(((((
:) uyku tatlı gelir ama bak kakarım basına ilerde :)
ben de geliyim miiii buraya? :78:
uludağ üni kazandım haftaya geliyorum inşallah Bursa'ya:)
aramıza hoşgeldin diyelim o zaman :)
hoş gelmişsin beğeneceğine inanıyorum havası suyu başkadır memleketimin
hangi bölümde okuyacaksınız hayırlı olsun
hoş gelmişsin beğeneceğine inanıyorum havası suyu başkadır memleketimin
hangi bölümde okuyacaksınız hayırlı olsun
valla cnm ikiside deil bilemedinn memleket kastamonu ...memur kesimindeniz ya sen ?
uykunun tadı başkadır belki ama o yumuk yumuk eller gülüşü ne bileyim yanında oluşu bambaşka değil mi ?
hoş bulduk
teşekkür ederim, resim öğretmenliği okuyacağım Allah nasip ederse
sınav için geldiğimde kaldım yaklaşık bir hafta evet beğendim bursa'yı güzel şehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?