bursalılar ve bursada oturanların clubu

canım belki hepimiz biyerlerde karşılaşıyoruzdur bende dedelerden bursalıyım bursada olmak buranın havasını suyunu kana kana çekmek içmek çok güzel

dediğin gibi gerçekten... havası suyu çok güzel. çoğu yeri gezdim ama bursanın tadı bambaşka... hangi ilçedesin ?

çok üzüldüm ya ....olur inş.. cnm strese girme sakın o geleceği vakti ii bilir ... benmkiler üst üste oldu aralarında 12 ay var .... çalışıyormusunun

hayırlı evlat olmalarını nasip eder inşaAllah yüce rabbim ve sağlıklı olurlar umarım ömürleri boyunca... stres yapmıstım ilk günlerde ama suan gerçekten çok iyiyim. darısı gelecek bebişin başına :)) o da nasipse gelsin artık yani :))))

canım geçmiş olsun allah size uzun ömürler versin hayırlı sını rabbim kararlamıştır hayırlı zamanda iyi haberlerini alırız işallah

amin cnm benm amin allah herkeze vatana millete dinine hayırlı evlatlar nasip eder inş.. gelir gelir oda gelir burdada kutlarız seniii sen bu vakitlerini ii değerlendir bol bol yat uyu bebiş doğduktan sonra pek fırsat olmuyo çünkü ...

dediğin gibi gerçekten... havası suyu çok güzel. çoğu yeri gezdim ama bursanın tadı bambaşka... hangi ilçedesin ?

ben osmangazi deyim 15 sene heykelde oturdum evlenince şevket yılmaz hastanesinin oraya sitelere taşındık ama bana orası bile uzak geliyodu alışmışım heykele gezmeler çarşıya inmeler anneme gitmek için hergün bi bahane buluyodum hemen anne çarşıda buluşalım diyodum eşim diyodu ya kızım bıkmadınmı ne var heykelde dye
ya orhancamiinin önünde oturup dinlenmek belediye nin arkasında dondurma yemek yeşilde çay içmek ne bileyim bi farklı işte

canım nasılsın sen bursalımısın yoksa gelinmi geldin
bebişlerini allah bağışlasın

ben nilüferdeyimama heykele bayılıyorum... az önce söylediğiniz ibi belki de bir yerlerde yanyana geldik ne bileyim belki de aynı otobüste yolculuk ettik :) ay ne garip

26 senedir uyuyorum be canım :) bebiş istiyorum artık (((((

ben de geliyim miiii buraya? :78:
uludağ üni kazandım haftaya geliyorum inşallah Bursa'ya:)

hoş gelmişsin beğeneceğine inanıyorum havası suyu başkadır memleketimin
hangi bölümde okuyacaksınız hayırlı olsun

hoş bulduk
teşekkür ederim, resim öğretmenliği okuyacağım Allah nasip ederse
sınav için geldiğimde kaldım yaklaşık bir hafta evet beğendim bursa'yı güzel şehir

hoş gelmişsin beğeneceğine inanıyorum havası suyu başkadır memleketimin
hangi bölümde okuyacaksınız hayırlı olsun

hoş bulduk
sınav için geldiğimde kaldım yaklaşık bir hafta evet beğendim bursa'yı güzel şehir

valla cnm ikiside deil bilemedinn memleket kastamonu ...memur kesimindeniz ya sen ?

canım ben dedelerden bursalıyım çalışmıyorum oğluşumu büyütmeye çalışıyorum üniyide bıraktım işletme 2.sınıftan
keşke önlisans diplomasını alsaydım onuda yapmadım kaldı öyle
kısmette yokmuş

uykunun tadı başkadır belki ama o yumuk yumuk eller gülüşü ne bileyim yanında oluşu bambaşka değil mi ?

onların tadı kokusu bi başka olmasa hiç ikinci yi yaparmı insan .... bir oğlu bir kızım var allah ikisindende nasip etti darısı artoık olmayanların basına inş..

hoş bulduk

görükle kampüsünde sanırım değil mi güzel sanatlar yoksa gitti mi ordan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…