kültür parka gidecektik zaten, gitmisken lunaparkada gideriz.
mudanya deniz icin ideal degil diye duymustum, kumsali cok kücükmüs. dogru mu? baska alternatifler var mi?
bide uludaga cikin diyorlar, bi piknik icin falan... buraya minibüsle falan mi gidiliyor, arabamiz yokta
bu dediklerini yedim zateniskenderi orjinal yerinde yemistim, parmaklarimi yemedigime sükrediyorum
kahvalti icin önerebilecegin bi yer var mi? acik büfe olabilir, yesillik olabilir... özdilek iyiymis diye duymustum
Slm kızlar Bende Bursa'da yaşayan ama aslen Bursalı olmayanlardanım
Bence Bursa'nın erkekleri hele hele köylerindense 5 para etmez genelde çalışmayı sevmezler ve sürekli içerler
hahaha attım bi taş kaçıyorum...
uğrarım yine hoşçakalınızzzzz şimdilik...
özdilekte genelde havlu var cnm alışveriş yaapacaksan koruparka carefoura gidebilirsin
tartışma ortamı yaratmayalım lütfen kızlar bursayı beğenmeyenler gelmesin o zaman topiğe
kesinlikle katılıyorum....
bursa nice medeniyetlewre ev sahipliği yapmışşş...
enfesss bir şehir.....
kayhanda pideli köft yemek...zaferde gezmek.....altıparmakda bi yukarı bi aşagı dolaşmak ah ne güzeldir şimdi bursa bide mudanya püfür püfür esiyodur şimdiiii....
iyi biri çok şükür de bursalı diyince bazı insanlar hadi yaa tüh diyorrr
Slm kızlar Bende Bursa'da yaşayan ama aslen Bursalı olmayanlardanım
Bence Bursa'nın erkekleri hele hele köylerindense 5 para etmez genelde çalışmayı sevmezler ve sürekli içerler
hahaha attım bi taş kaçıyorum...
uğrarım yine hoşçakalınızzzzz şimdilik...
İzmir yolunda kristal parkın orda yeşil bahçe kafe var orda olabilir cnm
yok cnm özdilekte acik büfe kahvalti varmis... onu diyorum
baska bildigin güzel bi restoren/ kahvalti yeri var mi?
Neresi olduğunu bilimyorum ama bi arkadaş bana Trilye'de kahvaltı edilebileceğini söylemişti. Mudanya tarafındaymış sanırım..
Ohh ne güzel bütün Bursalılar toplanmısbende Bursalıyım ve Bursada oturuyorumm
Osmangazi canım merkezbursanın neresin de cnm
bende bursaliyim, ama maalesef yillardir misafir gibi gelip gidiyorum. insallah kasimdan itibaren tekrar bursada yasamaya baslicam ve cok mutluyum, kiymetini bilin valla güzel sehrimin.
Ne demis sair :
"Gerci dersiz dehr icinde yoktur Istanbulumuz,
Dursun Istanbulunuz, Bursa bizim makbulümüz"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?