bursalılar ve bursada oturanların clubu

valla baya zor ya. belki sen daha önceden bişeyler almışsındır ama benim hiçbir şeyim yoktu şimdi hepsini birden almak zor oluyo aa sen de nişanlanıyomuşsun ne güzel :)

ne guzel işte herseyi en bastan güzel güzel alacaksn. sonucta alışveriş yanii:)) bayılırım

alışverişe kim bayılmaz kii orası öyle de maddi anlamda ağır geliyo bi de çalışmadığım için daha zor oluyor

evt maddi acıdan zor olur haklısın. birden yuklenme o zman bütçene. en önemlileri en başta alırsın. hyırlı olsun şimdiden. düğün hazırlıkları guzel sey. insallh cok guzel gecer.evlenınce bursada mı oturacaksınız??

öyle yapıyorum şu an beyaz eşyaları ve birkaç ufak tefek çeyiz eşyası aldım ama daha çok eksiğim var :26: yok malesef çanakkalede yaşayacağız nişanlım orada çalışıyor zaten lojmanımız çok küçük o yüzden çok fazla eşya almamaya çalışıyorum. çok sağol canım inşallah güzel olur.

çanakkale de cok guzel bir yermiş. sevindim senın adına insallah zorluk cekmezsin. çanakkaleye de cabuk alışırsın.
lojmanlarda genelde küçük oluo evet. fazla esya alma bence de.

çanakkale de cok guzel bir yermiş. sevindim senın adına insallah zorluk cekmezsin. çanakkaleye de cabuk alışırsın.
lojmanlarda genelde küçük oluo evet. fazla esya alma bence de.

inşallah çabuk alışırım canım ya atanamazsam iş bulamamaktan çok korkuyorum çünkü bursa gibi gelişmiş bi yer değil :26: evimiz de sevimli ama küçük işte . ben de dün çarşıya çıktım çeyiz için mağazaları dolaştım ykm'ye de girdik eski sezon ürünlerde çok indirim vardı kapış kapış gidiyodu :) ben de indirimden 25 liraya klasık bir ceket ve 22.5 liraya gömlek aldım. kardeşime de 17.5 liraya pantolon aldım. sonra cumhuriyet caddesindeki mağazaları dolaştık çeyiz setimi aryıldız almaya karar verdim sizce aryıldız nasıl?
bi de özdilekten uyku seti, nevresim ve pike takımı aldım, bi de zafer plazanın opema diye bi mağaza açılmış baya indirim vardı ordan da bi tane nevresim takımı aldım çok beğendim. yaniiii gitsin paralar :)

evet çanakkale bursa gbi bir yer değil. iş bulursun insallah. ama sana tavsiyem atanmaya çalış. öğretmenlikte başka caremiz yok. diger türlü cok yıpranırsın. bir suru alışveriş yapmıssın. ben de dün zafer plazadaydım. ama ben alışveriş yapamadım hamileliğimin son gunleri oldugu için hiç kıyafet bakmak cazip gelmiyor. aryıldız çeyiz seti hakkında pek bir fikrm yok. ben karaca almıştım herşeyimi. her aldıgını gule gule kullan cnım. gitsin paralar gelsin mutluluk

geçen yıl kendimi atanmaya o kadar hazırlamıştım ki olmayınca bu yıl içime bi isteksizlik çöktü hiç çalışasım gelmiyor bir de düğün falan çıkınca daha da istek kalmadı sen de doğumdan sonra bir sürü yeni ciciler alırsın teşekkür ederim canım burdaki arkadaşlar aryıldızın iyi olduğunu söylediler karar verip alacağım bakalım. ah mutluluk gelsin de giden para olsun

valla baya zor ya. belki sen daha önceden bişeyler almışsındır ama benim hiçbir şeyim yoktu şimdi hepsini birden almak zor oluyo aa sen de nişanlanıyomuşsun ne güzel :)

evet canım bende nişanlanıcam sonunda seneye düğün olucak inşallah ben aldım ufaktan bişeyler uygun şeyler grüncede almaya çalışıyorum işten çıktım parasızlık pekte alamıyorum

aryıldızda kaliteli fiyatlarıda çok yüksek değil diye düşünüyorum annemin çeyizlik çatal kaşık bıcak takımı bile aryıldız bak hala kullanıyoruzall gitsinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…