bursalılar ve bursada oturanların clubu

evt kızlar canlandıralım burayı. bursanın neresındensınız. ben gemlikte oturuorm. 7 aydır buradayım.

evt kızlar canlandıralım burayı. bursanın neresındensınız. ben gemlikte oturuorm. 7 aydır buradayım.

ben osmangazide sırameşelerde oturuyorum canım aslen de bursalıyım ancak çanakkaleye gelin gideceğim ayrılacağım güzel memleketimden

bende aslen kastamonuluyum. bursaya atandık eşimle öğretmenim. sizler ne iş yapıosunuz. bursayı seviorum. ama gemlik'i sevmiorum

bende aslen kastamonuluyum. bursaya atandık eşimle öğretmenim. sizler ne iş yapıosunuz. bursayı seviorum. ama gemlik'i sevmiorum

ben de sınıf öğretmeniyim geçen yıl mezun oldum ancak atanamadım ilk dönem ücretli öğretmenlik yaptım bu dönem bıraktım biraz kpss'ye hazırlanıyorum biraz da düğün hazırlıklarıyla uğraşıyorum bu ara ev kızıyım yani gemlik güzeldir aslında bursanın en gelişmiş ilçelerinden. tabi bi bursa merkez gibi olamaz

gemlik güzeldir aslında ohh ne güzel sahil kenarı mis gbi hava aşten ayrıldım çalışmıyorum banka sınavlarına hazırlık evdeyiz yaniii

gemlik güzeldir aslında ohh ne güzel sahil kenarı mis gbi hava aşten ayrıldım çalışmıyorum banka sınavlarına hazırlık evdeyiz yaniii

aynı durumdayız desene inşallah güzel geçer sınavlarımız da yolumuza daha kolay devam edebiliriz

insallah sınavlarınız guzel gecer. iyi çalısın bende yaklasık 1,5 aydır çalısmıorm. dogum iznindeyim. 2 hafta içinde bir kızım olacak insallah.

bende yıldırım da oturuyorum ve ev hanımıyım şimdilik kızımı büyütüyorum:)
bu arada bugün alışverişe gittim bursalılar bilir ardayı orda güzel indirimler vardı bi gömlek aldım 10 tl.ilgililere duyurulur.

bende alışverişe hasret kaldım ya. bu hamilelik bitsin. eski alışveriş gunlerime donmeyi istyrum. gerçi vermem gereken bir sürü kilom var

inşallah canım ya bak sen evleniyomuşunda bende oda yook

valla biz çok bekledik canım yaa liseden beri çıkıyoruz artık kavuşmak için can atıyoruz

insallah sınavlarınız guzel gecer. iyi çalısın bende yaklasık 1,5 aydır çalısmıorm. dogum iznindeyim. 2 hafta içinde bir kızım olacak insallah.

aminnnn ben de kadrolu olmak istiyorum gerçi atanınca evlenir evlenmez kocamdan ayrılmış olacağım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım güle güle büyüt inşallah bebişini

yaza merhaba alışverişi yapmak gerek ben de yarın çarşıya çıkmayı düşünüyorum çeyiz alışverişine devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…