• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursalı veya Ulaşabilecek Durumda Olan Yardım Melekleri Acil Kana İhtiyaç Var

Çenebaz

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2009
10.923
12
408
İstanbul
Çok sevgili Yardım Melekleri

Bursa Özel Bahar Hastanesi Osmaniyede yatan arkadaşımın babası Sami Can yarın ByPass ameliyatı olacak ve en az 3 kişiden alınacak 0 RH (+) kana ihtiyaç var...

Yarın ameliyat sırasında orda olmaları ve kan vermeleri gerekli. Sizlerin veya yakınlarınızın arasında kan verebilecek 3 yardımsever vatandaşı bulabilirsek ailece mutlu olacaklar...

Kan verebilecek durumda olanlar lütfen aşağıdaki numarayı arasınlar veya sormak istedikleri birşey varsa bana ulaşsınlar...

Telefonu eşi açacaktır. Hastanın adı Sami Can

0530 409 55 73

Şimdiden herkese sonsuz teşekkürler...

allahım acil şifalar versin
bursada olsaydım verirdim
kan grubum olmasada verilen kanla bildiğim kadarıyla değiştiriyorlar.

Çenebazım inşallah kan bulunur cnm yaaaa :Saruboceq:
Ablam Bursada oturuyo ama tatile buraya geldiler orda olsaydı söylerdim giderdiii :gitme:
Biz konuyu yinede güncel tutalım

Çok sevgili Yardım Melekleri

Bursa Özel Bahar Hastanesi Osmaniyede yatan arkadaşımın babası Sami Can yarın ByPass ameliyatı olacak ve en az 3 kişiden alınacak 0 RH (+) kana ihtiyaç var...

Yarın ameliyat sırasında orda olmaları ve kan vermeleri gerekli. Sizlerin veya yakınlarınızın arasında kan verebilecek 3 yardımsever vatandaşı bulabilirsek ailece mutlu olacaklar...

Kan verebilecek durumda olanlar lütfen aşağıdaki numarayı arasınlar veya sormak istedikleri birşey varsa bana ulaşsınlar...

Telefonu eşi açacaktır. Hastanın adı Sami Can

0530 409 55 73

Şimdiden herkese sonsuz teşekkürler...
çenebazcım kan grubum uymuyo ama çevremdeki herkese duyurmaya çalışıyorumm abimize şimdiden geçmiş olsunnn

kedicim canım benim çok sağol, inşallah bulunur çünkü gerçekten ciddi durumu adamcağızın...
kalbin kan ihtiyacının %65ini pompalayan damar incecik kalmış, baya riskli bi ameliyat olacakmış :gitme:
umarım bulunur, çok üzüldüm inan :gitme:

sevvalcim sen de çok sağol canım, topiğe kimse uğramayınca üzüldüm gerçekten, bursa topiğine link attım, henüz kimse görmedi sanırım fisfisfis

sevvalcim sen de çok sağol canım, topiğe kimse uğramayınca üzüldüm gerçekten, bursa topiğine link attım, henüz kimse görmedi sanırım fisfisfis

bursa topiğimiz biraz tenhadırr öyle fazlaa kişi olmazzz ama tek tek gelir ve görürler umarımm bir an önce iihtiyaç olan kan bulunurr

canım geçmiş olsun öncelikle
bursada da hiç tanıdığım yokki
aslında var 1 kişi ama şuan görüşmüyorum

Allah acil şifalar versin inşallah

Çok geçmiş olsunn ...
İnş.kan bulunur biran önce ...
Benim kan grubum uymuyor...Çevremdekilere söylemeye başlıyorumm umarım buluruzz cnm..

semem papatyacım ilgilendiğiniz için çok sağolun güzeller...
umarım bulunur, şifasını bulur, allahım evlatlarına bağışlasın inşallah :Saruboceq:

valla benmde kanım uymuorr :((
uysada nafile zaten kansızlık olduğu iin veremıorum..
ama evresindekiler verse o kan grubundan olan kanlarla deişebilir die biliorum kan bankasından..

geçmiş olsun ayçacım sana da canım, çevresindekiler kan verebilecek durumda değiiler ki canım...
hepsi babasının ya da eşinin yanında duruyolar, allahım inşallah bişey olmaz ya :Saruboceq:

günaydın canım ya... sabah aceleyle çıktım, telefonumu da evde unutmuşum
sabah arayamadım, ama en son sadece 1 kişi bulunmuştu :çok üzgünüm:

Back