Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Bursalı Kızlar Mobilya Konusunda Yardım :(

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

revindell

SatanistKesenPsikopatCat
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
2.428
20
Mobilyaları aldık konu silinsin lütfen.. herkese teşekkürler

Son düzenleme:
canım inegöl mobilyalarının garantisi var mı bilmiyorum ama mobilyaları gerçekten güzel oluyo, evimizde 12 yıldır koltuk takımını kullanıyoruz gayet memnunuz bi sorun yaşamadık. sen bilirsin ama gidip bakmanda fayda var derim canım daha uygun olur hem. mutluluklar bu arada opuyorumnanaktan

cnm benimde evlilik hazırlığında olan arkadaşlarım var onlardan duyduğum kadarıyla inegöl de güzel mobilyalar varmış ama garanti konusunda bilgim yok cnm ama bence sen bi git bak derim ben bişey kaybetmezsin sonuçta ...karar vermek zor inşallah gönlüne göre bişeyler bulursun

evet canım güzel mobilyalar varmış. fakat başında durmak lazım. aynısını yollamadılar bi tanıdığımızın

Valla ınegöl'de de türlü türlü mobilya üreticisi var. Hepsi adına konuşmak zor tabi ama ben de tüm mobilyaları oradan alacağım kesinlikle. Fiyat çok uygun oluyor bir kere. Ve kalitesi de markalı mobilyalardan aşağı kalmıyor. Hem de eğer vakit var ise, özel üretim bile yaptırabilirsin. 3 lü koltuk şöyle olsun 2'linin deseni böyle olsun, tekliler şu renk olsun vs. vs. Garanti konusunda, güvenilir bir yerden aldığın sürece sorun olacağını zannetmiyorum. Zaten yasal olarak her türlü malın 2 yıl garantisi olmak zorunda diye biliyorum.

evet canım güzel mobilyalar varmış. fakat başında durmak lazım. aynısını yollamadılar bi tanıdığımızın

canım bende bundan korkuyorum işte bide güzel güzel anlatırsın tamam yaparız derler sonra bir tarafa bozuk olsa yada rengi değişik olsa insanın siniri bozulur :sinifsinif:

ondan sonra arada bul adamı.. biz evimizin mutfağınıda bir adama yaptırdık 1 ayda biticek iş 6 ayda bitti, yok marangozdan çıkmadı dedi, gittik adam yok, bugün gelcek, yarın gelcek, yok marangozla aram bozuldu başkasına veriyorum dedi , yok cilasıydı, camıydı derken bla bla bla kafamçokkarıştı

canım bende mobilya konusnda çok zorlandım ama benim evim biraz küçük olduğundan her beğendiğim olmadı ne yazıkki. ama hemen hemen hepsini yaptırdım üstelik herbirini başka bir mobilyacı yaptı düğünüm mayısta .mobilyalar gelmeye başladı yavaş yavaş hepsindende memnunum. karar senin tabiki ama yinede başka yerleride gez gör derim ben

canım bende mobilya konusnda çok zorlandım ama benim evim biraz küçük olduğundan her beğendiğim olmadı ne yazıkki. ama hemen hemen hepsini yaptırdım üstelik herbirini başka bir mobilyacı yaptı düğünüm mayısta .mobilyalar gelmeye başladı yavaş yavaş hepsindende memnunum. karar senin tabiki ama yinede başka yerleride gez gör derim ben

canım sağol yarın bursaya geliyorum bakalım istikbale bakıcaz biz sürekli gel git yapamam o yüzden yaptırmakla uğraşamam :KK43:

ınegöl de mobilyalar, Bursa mağazalara göre daha ucuzdur.
Nişanlın bu yüzden ordan almak istiyor..
Ordaki mobilyalar da sanırım garantilidir ama senin ıstikbalde vs. de beğendiğin mobilyanın aynısını da orda bulamayabilirsin tabii..

tercih senin ama neden istikbal diye düşünyorsun ki illa yine bursadan bakabilirsin başka mağazalara
ama şöyle bi durum var bursadaki mobilyacılara %80 inegölden geliyor
sen ilk alıcıdan alırsan daha karlı olabilirsin söylediğin fiyatta 11bin gibi az bi fiyat değil bana göre

X