BURSALI HAMİLELER BURAYA

Ozgebalaban11

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2018
1.819
2.236
53
32
Bursa
Doktor tavsiyeleri , hastane tavsiyeleri ve her türlü bilgi alışverişi için açılmıştır. Ben ilk randevum için medikal park hilal cankılıç a gittim. hiç memnun kalmadım hiç bir bilgilendirme yapmadı ultrasonla baktı geçti. Sonra Doruk Reşat Şaya'ya gittim. Doktor görmüş geçirmiş bilgili bir doktor fakat o kadar yoğun ki yeterince ilgilenemiyor. Düşük riskin var ilaç yazdım dedi çıkardı beni odadan.Belki ben ağır bir işte çalışıyorum o anın verdiği şokla ben de birşey sormadım ama onun beni bilgilendirmesi gerekirdi sonuçta. O yüzden ondan da memnun kalmadım. Şu an arkadaşlarımın tavisyeleri üzerine yine Doruk Kemal Köroğlu na gidiyorum ve çok çok memnun kaldım. 45 dk sürdü muayenem en ince ayrıntısına kadar anlattı herşeyi. Sizde durumlar nasıl ?

Bende ilk medicabil mutlu kilcilere gittim. Ancak kesenin yapisinin bozuk oldugunu kürtaj olmam gerektigini söyledi. Öyle olunca bende bülent kayhana gittim. Sagolsun çok içimi rahatlattı. Düzelene kadar her hafta çağırdı. Şimdide haftaya 2li taramaya cağirdi. Su anlik çok memnunum. Ilerisi neyi gösterir bilemem

Merhabalar bursalı degılım ama bursada yasıyorum önerebılcegınız varıkosel üroloji doktoru kim var doktor acılll

Evet arkadaşlar tam aradığım başlık :) Ben Esentepe Neşe hanıma gidicem . ? Tavsiyesi olan varmı ?

Evet arkadaşlar tam aradığım başlık :) Ben Esentepe Neşe hanıma gidicem . ? Tavsiyesi olan varmı ?
Hastane zaten tamam benim doktorum Bülent Baran dı. Ama Anadolu Hastanesine gitmiş kendisi. Şiddetle tavsiye ederdim yoksa. Ne hastaneden ne de doktorumdan hiç pişmanlık duymadım. Sonrasında kızımı da kontrollerinde hep oraya götürdük

ben daha 6 haftalığım üniversiteye gidiyordum orada eşimi almıyorlar ve zaman sıkıntısı var o yüzden hastane değişritiyoruz. Neşe hanım iyi diyorlar. Hastaneye zaten biliyorum. Bugün yavrumu ikinciye gördüm. :)

ben daha 6 haftalığım üniversiteye gidiyordum orada eşimi almıyorlar ve zaman sıkıntısı var o yüzden hastane değişritiyoruz. Neşe hanım iyi diyorlar. Hastaneye zaten biliyorum. Bugün yavrumu ikinciye gördüm. :)

Medicana Volkan bey ve medicabil Oktay bey de önerilen doktorlardan kızlar biz 2018 Aralık anneleri grubu olarak çoktan doğurduk da büyüttük sayılır 4 aylık oldu kuzular. Size şiddetle tavsiyemdir ki mutlaka ama mutlaka bir gebelik eğitimine gidin . Mesela önümüzdeki haftalarda medicana da ücrtsiz bir gebelik eğitimi olacak. O kadar faydalı ki.bebeğimi kucağıma aldığımda sanki daha önce Doğum yapmış gibiydim o kadar faydası oldu eğitimin. Acaba doydu mu mama versem mi vs bütün kafa karışıklığı ortadan kalkıyor bunu gözardı etmeyin

Ayy maşallah Evet neşe hanımın iyi olduğunu bende duydum. Ben ilk ona randevu alacaktım ama o gün doluydu mecburi Bülent beye almam gerekti ve iyiki de mecbur kalmışım dedim Hayırlı doğum olsun inşallah

Ayy maşallah Evet neşe hanımın iyi olduğunu bende duydum. Ben ilk ona randevu alacaktım ama o gün doluydu mecburi Bülent beye almam gerekti ve iyiki de mecbur kalmışım dedim Hayırlı doğum olsun inşallah
Neşe hanım doğum iznine çıkmış ne zaman geleceği belli değilmiş doktorsuz kaldım yardım edinnn

Neşe hanım doğum iznine çıkmış ne zaman geleceği belli değilmiş doktorsuz kaldım yardım edinnn
Ahh canım yaa şanssızlığa bak esentepe de sadece bülent beye gittim o yuzden malesef bi fikir veremicem sana ama lütfen iyi araştır ben çok çektim yanlış doktor yüzünden.

Sena Kutucu'yu kesinlikle tavsiye ederim..5 doktorun diyemedigini bana tek seferde söyleyip içimi rahatlattı sağolsun..Ayrıca yılların doktoru benim annem de 23 sene önce onda doğum yapmış o zaman bile çok memnundu. Şehir dışında yaşadığım için ona gidemiyorum ama Bursa'da olsam gözüm kapalı ona giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…