- Konu Sahibi Ozgebalaban11
-
Bi bilgim yok canım kızların da bildiğini sanmıyorum başka bir sayfaya sor benceMerhabalar bursalı degılım ama bursada yasıyorum önerebılcegınız varıkosel üroloji doktoru kim var doktor acılll
Sormadığım yer kalmadı bi bilen yokBi bilgim yok canım kızların da bildiğini sanmıyorum başka bir sayfaya sor bence
Hastane zaten tamamEvet arkadaşlar tam aradığım başlık :) Ben Esentepe Neşe hanıma gidicem . ? Tavsiyesi olan varmı ?
ben daha 6 haftalığım üniversiteye gidiyordum orada eşimi almıyorlar ve zaman sıkıntısı var o yüzden hastane değişritiyoruz. Neşe hanım iyi diyorlar. Hastaneye zaten biliyorum. Bugün yavrumu ikinciye gördüm. :)Hastane zaten tamambenim doktorum Bülent Baran dı. Ama Anadolu Hastanesine gitmiş kendisi. Şiddetle tavsiye ederdim yoksa. Ne hastaneden ne de doktorumdan hiç pişmanlık duymadım. Sonrasında kızımı da kontrollerinde hep oraya götürdük
Ayy maşallahben daha 6 haftalığım üniversiteye gidiyordum orada eşimi almıyorlar ve zaman sıkıntısı var o yüzden hastane değişritiyoruz. Neşe hanım iyi diyorlar. Hastaneye zaten biliyorum. Bugün yavrumu ikinciye gördüm. :)
Neşe hanım doğum iznine çıkmış ne zaman geleceği belli değilmiş doktorsuz kaldım yardım edinnnAyy maşallahEvet neşe hanımın iyi olduğunu bende duydum. Ben ilk ona randevu alacaktım ama o gün doluydu mecburi Bülent beye almam gerekti ve iyiki de mecbur kalmışım dedim Hayırlı doğum olsun inşallah
Ahh canım yaa şanssızlığa bakNeşe hanım doğum iznine çıkmış ne zaman geleceği belli değilmiş doktorsuz kaldım yardım edinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?