- Konu Sahibi aycaaaaaaa
-
kız sanki ben çok guselimde :)) siz benden ne istediniz bu seferki resimler çok aceleye geldi uydurma oldu yaa ondan gusel olmadı..halbukim hepimiz çok guseldik butun alışveriş merkizinin gözu bizdeydi :dilcikar: :smiley-cool:
kız sanki ben çok guselimde :)) siz benden ne istediniz bu seferki resimler çok aceleye geldi uydurma oldu yaa ondan gusel olmadı..halbukim hepimiz çok guseldik butun alışveriş merkizinin gözu bizdeydi :dilcikar: :smiley-cool:
kızlar en güzel emir ali ve toprak çıkmış kendinizi kandırmayınDDD
ilk yorum benden olsun çok güzel çıkmışınız hepiniz
kız meltem seni en son gördüğümde fizik süperdi ne oldu sana böle :ecrin_bebek:
kweşke bende gelebilseydimm süpersiniz
selam kızlar resımler cok guzel arkadaşlıgınız bır omur daım olsun ınsallah bızde eskıden cok buluşur hep resım eklerdık ama sımdı ıclerınden 4 kısı dogum yaptık bebışler bıraz eve bagladı bızı ozellıkle benı bır kız bır erkek ıkız bebeklrım var yıne devamlı gorusuruz kk ya cok sey borcluyum cok guzel dostlarım oldu burada:)
bacılar sızden bır rıcam var benım 8 aylık ıkız bebeklerım var sımdıye kadar bır yardımcım vardı ev ve bebek konusunda bana yardım edıyordu 22 yasında bır kızdı ama sagoolsun cok yardım ettı sımdı işten ayrıldı bebeklere tek başıma bakmakda zorlanıyorum bıldıgınız bebek ve ev konusunda yanımda olucak yardım edıcek bırını arıyorum tanıdıgınız varsa bana ozelden mesaj yazsın goruselım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?