bursalı bayanların buluşmaa resimlerii geldiii :)))

aycaaaaaaa

can oğluşlarrıımm :))
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2008
5.049
168
173
Bursa
eed çok gusel bigundu yinee...
gelen herkese çok teşekkur ederim..şimdi bende olan resimleri eklicem..

resimler silindi..

Son düzenleme:
ilk yorum benden olsun çok güzel çıkmışınız hepiniz
kız meltem seni en son gördüğümde fizik süperdi ne oldu sana böle :ecrin_bebek:
kweşke bende gelebilseydimm süpersiniz

meltemşahin :roflol: şaka bş yana
çok yakışmış hamilelik cnm arladaşımm allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :1hug:

ayyyyyy ben hariç hepiniz çok güzel çıkmışsınız aslında ben çoooooook güzelim ama ayça beni iyi çekememiş kız ayça ne istedin benden kaydirigubbakcemile kafamçokkarıştı

kız sanki ben çok guselimde :)) siz benden ne istediniz bu seferki resimler çok aceleye geldi uydurma oldu yaa ondan gusel olmadı..halbukim hepimiz çok guseldik butun alışveriş merkizinin gözu bizdeydi :dilcikar: :smiley-cool:

kız sanki ben çok guselimde :)) siz benden ne istediniz bu seferki resimler çok aceleye geldi uydurma oldu yaa ondan gusel olmadı..halbukim hepimiz çok guseldik butun alışveriş merkizinin gözu bizdeydi :dilcikar: :smiley-cool:

ayça doğru söylüyor foto çektirdiğimizi görenler kuyruk oluşturdu imza için ama biz resimler bize lazım dedik bol bol imza dağıttık .....delikafadulden

kızlar en güzel emir ali ve toprak çıkmış kendinizi kandırmayın :DDDD

uyyy amma uçmuşsunuz haa kaydirigubbakcemile4 :roflol: hee çok gözeliik

ilk yorum benden olsun çok güzel çıkmışınız hepiniz
kız meltem seni en son gördüğümde fizik süperdi ne oldu sana böle :ecrin_bebek:
kweşke bende gelebilseydimm süpersiniz

sorma canım ya bu oluş beni bu hale getirdi.ama bi doğsun hemen döncem inşallah eski halimee:) keşke sende gelebilseydin canım.inşalllah bidahakine artık...

inş cnm havalar güzel olunca ancak gelebelirim yani yaza kısmetse :1hug:
bebişte büyür o zamana daha rahat çıkarım koyarım bebek arabasına takılırım sizlere gamyoncuiremsu

selam kızlar resımler cok guzel arkadaşlıgınız bır omur daım olsun ınsallah bızde eskıden cok buluşur hep resım eklerdık ama sımdı ıclerınden 4 kısı dogum yaptık bebışler bıraz eve bagladı bızı ozellıkle benı bır kız bır erkek ıkız bebeklrım var yıne devamlı gorusuruz kk ya cok sey borcluyum cok guzel dostlarım oldu burada:)

bacılar sızden bır rıcam var benım 8 aylık ıkız bebeklerım var sımdıye kadar bır yardımcım vardı ev ve bebek konusunda bana yardım edıyordu 22 yasında bır kızdı ama sagoolsun cok yardım ettı sımdı işten ayrıldı bebeklere tek başıma bakmakda zorlanıyorum bıldıgınız bebek ve ev konusunda yanımda olucak yardım edıcek bırını arıyorum tanıdıgınız varsa bana ozelden mesaj yazsın goruselım

selam kızlar resımler cok guzel arkadaşlıgınız bır omur daım olsun ınsallah bızde eskıden cok buluşur hep resım eklerdık ama sımdı ıclerınden 4 kısı dogum yaptık bebışler bıraz eve bagladı bızı ozellıkle benı bır kız bır erkek ıkız bebeklrım var yıne devamlı gorusuruz kk ya cok sey borcluyum cok guzel dostlarım oldu burada:)

bacılar sızden bır rıcam var benım 8 aylık ıkız bebeklerım var sımdıye kadar bır yardımcım vardı ev ve bebek konusunda bana yardım edıyordu 22 yasında bır kızdı ama sagoolsun cok yardım ettı sımdı işten ayrıldı bebeklere tek başıma bakmakda zorlanıyorum bıldıgınız bebek ve ev konusunda yanımda olucak yardım edıcek bırını arıyorum tanıdıgınız varsa bana ozelden mesaj yazsın goruselım

maşallah çok tatlı bebeklerin var.ALLAH analı babalı büyütsün inşallah.mucuks onlarazemuszemus:nazar::nazar:

Back