Bursalı arkadaşlara selam olsuuun :)

Adim nur canim heyklde oturuyrm 25 yasindaym.1seneye yakindir evliyim.sn canim.

bende Ayse memnun oldum Nurcum 21 yaşındayı yıldırımda oturuyorum bende bu ayın28 inde 1 yıllık evli olucam inşallah

Hediye almadm canim.alirm belki belli olmaz.cok istiyorum kurs saati uygunsa bsvurucm

şimdi gebelikde düşünüyoruz ya canım kalırsak bende onu düşünüyorum kursunda bi süresi var okul gibi gelmk zorundasın işede başlayamazsın tabi kalırsannn iş garantiymiş ya o yüzden diyorum :26:

Nasip canim allah kararlamistir.kursta kesin olck kesinligi yk muracatat edicem.bn tedavisiz hamile kalmam zor canim.evde dusunmektense biseyler ogrenirim daha iyi.

Nasip canim allah kararlamistir.kursta kesin olck kesinligi yk muracatat edicem.bn tedavisiz hamile kalmam zor canim.evde dusunmektense biseyler ogrenirim daha iyi.

ne kursu kıslar bu :))))) banada yasın uyannca :))))

1 ay denedim ara ver dedi arkadaşlar verdim ama olmadı bu ayda olmazsa gidicem tekrar canımm

Rabbim gonlune gore versin canim insallah en kisa zamanda bebegin kucagina gelir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

huuuuuuuuhuuuuuuuu kimse yokmuuu

bn burdayım tatlım ya bısı denıcez sımdı senle tmmı bak ewde hamılelık testı tmmı ıdrarını kullnmadgın bı kaba yap ıcıne camasr suyu kat sonucu sole bna tmmı bn yaptım kopurdu cok bolbol sende yap bakım nolck tmmı sonucu beklıom olmassa test yaptrcm ama olurum merakımdan
yardım et

huuuuuuuuhuuuuuuuu kimse yokmuuu

bn burdayım tatlım ya bısı denıcez sımdı senle tmmı bak ewde hamılelık testı tmmı ıdrarını kullnmadgın bı kaba yap ıcıne camasr suyu kat sonucu sole bna tmmı bn yaptım kopurdu cok bolbol sende yap bakım nolck tmmı sonucu beklıom olmassa test yaptrcm ama olurum merakımdan
yardım et

kıs bnde hamilelik yk ki.çalışamadık zaten.çatladımı onu bile bilmiom.adetime daha 12 gün var.senin kaç gün geçti adetinde test yapçan

kıs bnde hamilelik yk ki.çalışamadık zaten.çatladımı onu bile bilmiom.adetime daha 12 gün var.senin kaç gün geçti adetinde test yapçan

ya saten hamıle olmayınnkıne ıhtıycm var
kopurcekmı kopurmucekmı sennkı onu merak edıorum anladın
beyaz bok kopuk
yarına kadar catlarım bn

ya saten hamıle olmayınnkıne ıhtıycm var
kopurcekmı kopurmucekmı sennkı onu merak edıorum anladın
beyaz bok kopuk
yarına kadar catlarım bn

bişi dicem bn idrarım normal wc yaparkende köpürüyo.hem asit zaten kıs dikkat et zehirlicen kendini allah seni.karbonat testi yapsana.bnm çamaşır suyu bitti.yarın alcam bimden.

bişi dicem bn idrarım normal wc yaparkende köpürüyo.hem asit zaten kıs dikkat et zehirlicen kendini allah seni.karbonat testi yapsana.bnm çamaşır suyu bitti.yarın alcam bimden.

karbonatta bnde yok tatlım
:)))))))))))))))
alahım sabh olsun

kkısm gecmedıkı ya olesıne yaptım koprdu heveslendım bnde beklecm bnde bole delı gbı umutlanıom hemn

allahım ya bnde günün geçti sanıom.bnm 3 ay önceki halim gibi.günün geçsin at kafandan dşünceyi.bnde ço umutlanmıştım çalatma iğnesi vurulduğum ay.4 günde adetim geçince tmm dedim oldu heralde.yumurta çatladı.kalan kçük yumurtalarda kist olmuş ondan adetim eçmiş meğer.ne zor adet oldum ölüyodum ağrıdan.o yüzden günün geçmeden umutlanma.geçsede hemen umutlanma.

canım öle bişi yok yani hamile kalırsam özele gidicem kendi doktorum girecek devlette öle oluyo ama

Gunaydin kizlar bende denedim camaasir suyi ve karbonat ama ikiside kopurdu ama ikincide kopurmedi bence dogru bir yol dehil buna umut baglamayin derim fistiklarim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…