Bursalı arkadaşlara selam olsuuun :)

aynen kuzum ben bayanda bile utandım çatala oturmak berbat banada demiştisen böle kasarsan ben göremem falan

bn alıstım falan amelıyat ourken gelen elıo gıden ellıodu napım hastalık bu ılkbasta bnde oleydım ama sımdı alıstım sıkıntı yok yane

biraz aldım çok şükür 2 3 kilo dha alsam yeticek.vermem inşallah tekrar.vermemde hiç zor değil.bişeye üzülim kafama takim.boğazımdan su geçmiyo.sonra gdiyo bütün kilolar.

bendede tam tersi hemen yiyeceğe sarıl sarılmasamda resmen üzül stres kilo alıyom ya

aynen kuzum ben bayanda bile utandım çatala oturmak berbat banada demiştisen böle kasarsan ben göremem falan

en başt oluyosun tabide sonra alışılıyo.ya sonuçta doğuma girsekte erkek doktora denk gelebiliriz.sağlık için sonuçta görmüyo zaten aletle inceliyo.

Ya ortu var tabi ustunde ki zaten oyle bi dr olsa orda birakip bi de resil edr kiyameylt kopaaritdim orda...

Cnm bemd3 ayniydim eblendigimde 45kiloydum boyimda 172 dusun dirgen gibi.ama 5 ayda 15 kilo aldim.ama uzunti hastalik oldumu aninda veririm ama 2/
3 kilo veririm.hayatta bilmem 50den yukari ciktigimi ama simdi 60 im hehe))))

canım bnm boyum 1.60 kilou 47 fln sanardım hiç tartılmışlığım yoktur.doktor tarttı bni 41 kilo çıktım doktor şok bn şok.adam soruyo başka b hastalığın varmı neden böyle zayıfsın kilo al fln.işim çok stresliydi.haytımdan işi çıkardım.çok şkür bugün tartıldım 47 olmuşum.

en başt oluyosun tabide sonra alışılıyo.ya sonuçta doğuma girsekte erkek doktora denk gelebiliriz.sağlık için sonuçta görmüyo zaten aletle inceliyo.

canım öle bişi yok yani hamile kalırsam özele gidicem kendi doktorum girecek devlette öle oluyo ama

bn alıstım falan amelıyat ourken gelen elıo gıden ellıodu napım hastalık bu ılkbasta bnde oleydım ama sımdı alıstım sıkıntı yok yane

Gozun aydin o zman cnm bnm
♡♡♡

canım öle bişi yok yani hamile kalırsam özele gidicem kendi doktorum girecek devlette öle oluyo ama

evet devlette öyle kim nöbetçiyse o alıyo doğuma.en iyisi pembe mavi doğumda.bi hamile kalsakta bizde yaşasak ahh ahhhhh.yaramı deştim

Ya ortu var tabi ustunde ki zaten oyle bi dr olsa orda birakip bi de resil edr kiyameylt kopaaritdim orda...

canım tabiki öle bi niyeti yoktur olurmu öle şey doktor o ona göre orası avuç içi kadar normal ama işte bize zor

Heralde canim kimse dr un o direr doguma.bosuna cikmadi hekim secme yasasi...

evet devlette öyle kim nöbetçiyse o alıyo doğuma.en iyisi pembe mavi doğumda.bi hamile kalsakta bizde yaşasak ahh ahhhhh.yaramı deştim

aynen devlette kim nöbetçiyse o giriyor ayyy sorma şöle hamileyiiim diye bi bağırcam varyaaaaa pembe mavi ? canım nasıl iyimi

kızlaaaar bulaşıkları yıkayıp geliyoruum azıcık müsadeee

Evet pembe maviye tanidgm gttide cok memnun kaldi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet pembe maviye tanidgm gttide cok memnun kaldi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benimde yengem ordan memnun kalmış muayne doğum falan ne kadar canım biliyo musun ? bide tam olarak nerde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…