• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Bursalı anneler ve çocuk aktiviteleri

iyitugba

Guru
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2009
48
0
286
42
Bursa
Merhaba,

Bursa da 4 yaşındaki kızım için jimnastik,dans ya da tiyatro gibi aktivite yerleri arıyorum.Yardımlarınızı rica ederim.

Teşekkürler.

mayıs ayından itibaren oğlumu ( 4,5 yaş ) jimnastiğe gönderiyorum , çocuklarla oyun oynayarak hareketleri yaptırıyorlar. Mahmut Atalay spor salonunda antremanlarını yapıyorlar, hocalardan çok memnunuz . Salonun yeri çekirgede , uludağa çıkarken askeri hastaneye varmadan , kız çocukları için ideal bir spor dalı, haftasonu gelip izleyin isterseniz , 11:30 da başlıyor .

mayıs ayından itibaren oğlumu ( 4,5 yaş ) jimnastiğe gönderiyorum , çocuklarla oyun oynayarak hareketleri yaptırıyorlar. Mahmut Atalay spor salonunda antremanlarını yapıyorlar, hocalardan çok memnunuz . Salonun yeri çekirgede , uludağa çıkarken askeri hastaneye varmadan , kız çocukları için ideal bir spor dalı, haftasonu gelip izleyin isterseniz , 11:30 da başlıyor .

Çok teşekkürederim,gelip izlemek isterim.

cumartesi-pazar günleri 11:30-12:30 arasında, zaten salonu filan gördüğünüzde işi diğer spor salonlarından farklı yaptıklarını anlayacaksınız . üst katta bir izleme odası da var, ordan da aşağıda jimnastik yapan çocuklara bakıyorsunuz .

gelip bi izleyin ve daha sonrasında hocalarla da görüşürsünüz.

Back